Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čiščenje res umazane pečice

čiščenje res umazane pečice

Kako očistit res umaznao pečico, ki ni bila očiščena ž enajmanj eno0 leto? S čim, na kak način s katerim čistilom?

Kupi su čistilo za pečice id Miele. Sem očistila u nulo že vse kaj hujšega od eno leto nečiščene pečice… Vredno vsakega centa in čisto drug rang od vsega ostalega, kar sem sprobala…

Kje pa se kupi to čistilo res bi vam bila hvaležna za odgovor.
,.

Jaz imam čistilo za čiščenje pečice MR MUSCOLO. Super zadeva;)
Sem pošpricala, zaprla, se je kar pocedilo:), potem dobro, res dobro splaknila in..pečica je kot nova.

Še toplo pečico našpricaš s peno za čiščenje pečic (mr. Muscolo je zlo fajn) in pustiš čez noč.
Zjutraj samo obrišeš z mokro krpo.

Sem se ravno včeraj zvečer lotila čiščenja pečice:

– pošpricaš z alkoholnim kisom (kis za vlaganje) in pustiš nekaj časa.

– vzameš gobico za čiščenje steklokeramične plošče (Vileda gobica Glitzi za steklokeramične plošče) in očistiš (sem najprej poskusila z navadno gobico za posodo pa ni šlo skoraj nič dol)

V svojih 20 letih gospodinjenja sem sprobala vse te mr Muscolo, pa kis, pa sodo………., ampak še vedno prisega na Miele. Stane res okoli 10€, ampak (lahko mrzlo) našpricaš, počakaš 1 uro, z viledo obrišeš. Nobenega drgnjenja.
Jaz kupujem v Etisu na Tržaški v Lj. Verjetno pa imajo tudi drugod, kjer prodajajo Miele.

Pri nas pa prisegamo na Amway, gre tudi vse z lahkoto dol.

Hahahahaha, amway je rekla…

Še ena opranoglavka. Upam da ne bo kdo nasedel na ta beden štos……..

Pozdravljene dame
Danes sem kupila čistilo za pečice Miele, ker drugo zaradi notranje prevleke pečice perfekt clean sploh ne pride v poštev in vam moram povedati, da je nisem uspela niti približno dobro očistit. Res je da sem jo očistila komaj po enem letu, vendar sem delala po navodilih, tako da sem jo najprej segrela s paro na 40 stopinj in jo nato temeljito pokropila s čistilom, pustila stati 1 uro, vendar se maščoba ni in ni raztopila. Pa sem drgnila dolgo z negrobo krpo, vendar sem spravila dol zelo malo zapečene maščobe. Ima katera še kakšen nasvet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close