čiščenje pralnega stroja
Odvisno od posameznega stroja. Ponavadi spodaj, desno (ali levo) so ena mala vratca. Odpri vratca, podstavi neko posodo, nato pa “odšraufaj zamašek” in voda bo pričela teči ven. Pojdi pogledat in sporoči, če si našla.
Prilagam nekaj slik na katerih se vidijo vratca spodaj:
[img]http://dronyx.files.wordpress.com/2008/11/pralni_stroj_1.jpg?w=450[/img]
[img]http://www.radio-kum.si/data/images/wa63141_pralni_stroj_GO1031.jpg[/img]
[img]http://img.enaa.com/oddelki/mojDom/assets/product_images/lg_f_1480_qds_pralni_stroj__7kg__EU10433.jpg[/img]
TO JE JA SMESEL MON-A IZOBRAŽEVANJE. JAZ SEM TLE ZVEDU SLEDEČE REČI:
– KAKE HIŠNE LJUBLJENCE IMAJO NEKATERI UPORABNIKI MON-A
– ZVEDU SEM DA EDINO NEMŠKI AVTI IN VOLVO NEKAJ ŠTEJEJO, OSTAKO SO SKRETI, JAJCAM GAJBE…
– ZVEDU SEM TUDI KAKO JE GLEDE SEKSA, LOVLJENJA BAB, PIJANČEVANJA
-KAKO POISKATI IN POSKUSIT ODPRAVT NAPAKE NA HIŠNIH APARATIH (HVALA CVETU, PA TUD ONIM, KR SO NAPAKE PRJAVLJAL)
– …
SICER PA UIHR VSAKE TOLIKO STROJ OČISTIŠ Z ALKOHOLNIM KISIM, PREGLEDAŠ FILTER IN CEV ZA DOTOK VODE (OBA KONCA- PREGLEJ MREŽICE)
P.S. KAKŠEN PRALNI STROJ PA MAŠ
– ZVEDU SEM DA EDINO NEMŠKI AVTI IN VOLVO NEKAJ ŠTEJEJO, OSTAKO SO SKRETI, JAJCAM GAJBE…
-KAKO POISKATI IN POSKUSIT ODPRAVT NAPAKE NA HIŠNIH APARATIH (HVALA CVETU, PA TUD ONIM, KR SO NAPAKE PRJAVLJAL)
– …
SICER PA UIHR VSAKE TOLIKO STROJ OČISTIŠ Z ALKOHOLNIM KISIM, PREGLEDAŠ FILTER IN CEV ZA DOTOK VODE (OBA KONCA- PREGLEJ MREŽICE)
P.S. KAKŠEN PRALNI STROJ PA MAŠ[/quote]
:))
Uh, ja, sem se naučila tudi, da sem packa, ker isto brisačo uporabim več kot enkrat, pa še perem brez mehčalca, pa neolikana, ker se ne napovem vnaprej za kak obisk, pa čudna, ker me nenapovedani obiski ne motijo, pa neumna, ker ne zagovarjam dela na črno, pa tehnično zaostala, ker ne menjam GSM-ja vsako leto ali dve…..
Aja, pralni stroj je pa Gorenjev, star ene 15+ let :))
– …
P.S. KAKŠEN PRALNI STROJ PA MAŠ[/quote]
:))
Uh, ja, sem se naučila tudi, da sem packa, ker isto brisačo uporabim več kot enkrat, pa še perem brez mehčalca, pa neolikana, ker se ne napovem vnaprej za kak obisk, pa čudna, ker me nenapovedani obiski ne motijo, pa neumna, ker ne zagovarjam dela na črno, pa tehnično zaostala, ker ne menjam GSM-ja vsako leto ali dve…..
Aja, pralni stroj je pa Gorenjev, star ene 15+ let :))[/quote]
Ma sta faca, oba!
Forum je zaprt za komentiranje.