Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čiščenje Ogrci

Čiščenje Ogrci

Spoštovani

Pred nekaj dnevi smo se v službi pogovarjali glede stiskanja Ogrcev v kozmetičnih salonih. Sama sem obiskala že dve kozmetičarki – ena ni naredila veliko, druga pa toliko, da dva dni nisem mogla iz hiše:):)

Potem pa mi je povedala sodelavka da obstajajo tudi kozmetični saloni kjer ogrce iztisnejo z vakumom in da ni ročnega stiskanja. Na internetu ne najdem nobenega zadetka na to temo. Prosim, če veste za kozmetični salon ki to izvaja in ali sploh obstaja taka vrsta odstranjevanja ogrcev v SLO.

Najlepša hvala za odgovor.

Urška

Tudi jaz imam težave z ogrci … in tudi mene zanima ali obstaja kakšna alternativa ročnemu stiskanju, predvsem če bi bila bolj učinkovita.

Pozdravljena!

Moje mnenje je še vedno ročno čiščenje, pri katerem lahko najlepše očistiš kožo.Res pa je, da lahko naletiš na nestrokovno usposobljene delavce, kot kjer koli v življenju, in ti lahko slabo očistijo kožo.Koža na obrazu je različno debela, kar pri aparatih se ne da tako regulirati, kot pri rokah, zato bi lahko prišlo isto do problemov in popokanih žilic!

Kvalitetno ročno delo je še vedno najbolj cenjeno!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close