Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style čiščenje obraza

čiščenje obraza

Pozdravljeni!
Stara sem 30 let in imam dokaj lepo kožo na obrazu. Nikoli še nisem bila pri kozmetičarki, ker ne vem zakaj vedno odlašam. Rada pa bi imela res lepo kožo na obrazu zato me zanima naslednje. Kako veš da ti določena krema res odgovarja za obraz? Na primer pred kratkim sem v lekarni dobila nekaj testerjev ker me motijo ogrci na bradi in nosu ki se mi občasno pojavijo. Sama bi ocenila da imam normalno kožo do mešano kožo, vendar se mi po nosu in bradi pojavijo ogrci, beli ali pa črni. Kremni gel ki sem ga dobila in nanesla po temeljitem čiščenju in toniranju obraza, se je na začetku lepo razmazal potem pa sem se po minuti počutila, kot da bi imela masko na obrazu. Se moraš ravnati po občutku ali kaj? Meni osebno naprimer zelo paše Nivea soft za dojenčke sploh sedaj pozimi. Ampak ta krema je najbrž prava hrana za ogrce. Ne vem predvidevam ker je najbrž mastna. Prosim za kakršenkoli nasvet. Hvala!

Če je tvoja koža res mešana-mastna , ti odsvetujem uporabo mastnih krem.Tudi geli za čiščenje ponavadi kožo preveč izsušijo.Pomembno je , da uporabljaš mleko in tonik za mešan tip kože , prav tako pa tudi kremo ,ki jo ,če imaš občutek , da je premalo(recimo v zimskem času) lahko kombiniraš s serumom za vlaženje Ogrcem se na žalost kjub temu ne moreš izogniti , zato moraš na vsake toliko (idealno je 1krat mesečno)kožo globinsko očistiti pri kozmetičarki.Kar zadeva krem , moraš preizkusiti sama katera ti najbolj ustreza glede na občutek na koži-seveda pa mora ustrezati tipu kože.

Pozdravljena!
Dolga leta sem trpela zaradi ogrcev in mozoljev, nečiste kože. Na trgu je precej tovrstnih preparatov, ki sem jih tudi jaz uporabljala, a žal brez uspeha, dokler nisem odkrila preparatov, ki so cenovno zelo ugodni in kar je najpomembnejše – učinkujejo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close