Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje oblazinjenega pohištva

Čiščenje oblazinjenega pohištva

Naši fotelji (zelo svetle barve) so že kar potrebni čiščenja. Ali imate kakšno dobro izkušnjo z določenim čistilnim servisom, da dobro naredijo? Pa še glede sušenja me zanima, a je bolje to narediti pozimi, ko imamo prižgano centralno in je bolj suh zrak v hiši. Zdajle se mi zdi ena sama vlaga okoli in se bojim, da se ne bi dobro posušilo.

Mene tudi zanima, območje Ljubljana okolica. Pred mnogimi leti smo že čistili, poleti. Je bil kar pravi letni čas. Cene so zelo različne, verjetno tudi kvaliteta čiščenja. Ugodno so videti oglasi na FB. Naj se kdo javi.

Jaz imam od bissell mašino za čiščenje preprog in oblazinjenega pohištva. Nekaj čez 200e je bila. Vredna svojega denarja. Tudi avto smo že s tem čistili. Suši se ene 24h (kavč). Razlika med sedaj in pozimi je verjetno minimalna, razen če imate res visoko vlago trenutno notr in pozimi zelo nizko.

Nimam mašine in je tudi ne bi imela. Ko je potrebno raje dam očistit profesionalcem. Samo ponudnikov na netu je veliko in težko uganeš, kdo res dobro naredi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close