Čiščenje in mož
Ne vem res ne… je polna luna, ampak sem kar malo šokirana.
Sem doma- ne hodim v službo, mali otroci. Cez dan se organiziram, da je pospravim, počistim, skuham kosilo. V bistvu je tako, da če kdo pride na obisk, vedno reče kako imamo čisto glede na to, da imamo majhne otroke
Mož se danes po 12 urnem delovniku vrne domov. Rečem vidiš, kako sem lepo sčistila. Pa mi čez nekaj časa reče, kaj govoriš, poglej kaka je kuhinja. Res je bilo nekaj zunaj (olje, kis), malo umazan štedilnik, ker sem skuhala riž in nisem uspela takoj počistiti pa še njegov oče je prišel mimo in sem ga povabila, da je jedel z nami.
Ko sem se razpi…, mi je.mož rekel, naj ne pravim kako sem čištila. Če pa ni čisto pa spet pizdaka.
tipična gold digerka, takšnih vas je 95% žensk, se obesite na enega moža, ki vam nosi plačo in gara cele dneve, ve pa “čistite” doma cele dneve, daj ne se smešit no, takšna je bla moja bivša, sem jo poslal takoj ko sem izvedel za ta škandal v k, kot bo tudi tvoj hehe h heh he h eh he heh heh h he he adrijanca poredna 😉
Obstaja čisto preprosta rešitev. Kakšen teden se ne dotakneš ničesar. Samo otroke nahraniš, umiješ in se z njimi igraš. Saj bo itak tako kot sedaj vse isto izgledalo če nič ne delaš. Tako da se nima kej pritoževat 🙂
Pa še nasvet za naslednjega moža. Doma brez službe ostaneš samo v primeru da imaš MOŠKEGA za moža. Moža ki razume kaj je tvoj del in to ceni, isto seveda ti moraš ceniti njegovo delo. Ne postavljaj se v vlogo da moraš nekomu dokazovati da ne ležiš cel dan. Tak dedc nima kaj imet žene gospodinje doma. Ker ne razume. Ženske ki se date v tako situacijo pa tudi ne razumete takih zakonov. Tako družinsko življenje se gredo lahko odrasli, spoštljivi ljudje. Ni za vsakega.
ha ha ha, 24.06.2021 ob 20:50
tipična gold digerka, takšnih vas je 95% žensk, se obesite na enega moža, ki vam nosi plačo in gara cele dneve, ve pa “čistite” doma cele dneve, daj ne se smešit no, takšna je bla moja bivša, sem jo poslal takoj ko sem izvedel za ta škandal v k, kot bo tudi tvoj hehe h heh he h eh he heh heh h he he adrijanca poredna 😉
95% slovenskih žensk je doma gospodinj dedci pa nosijo domov toliko denarja da družina živi? Na čem si pa ti? 😀
Slovenci itak na ženske bevskate da so gold digerke ko ji en kafe za en euro plačate. Revšeta 🙂 Nobenga zlata ni za kopat.
rešitev, 24.06.2021 ob 20:59
Obstaja čisto preprosta rešitev. Kakšen teden se ne dotakneš ničesar. Samo otroke nahraniš, umiješ in se z njimi igraš. Saj bo itak tako kot sedaj vse isto izgledalo če nič ne delaš. Tako da se nima kej pritoževat 🙂
Pa še nasvet za naslednjega moža. Doma brez službe ostaneš samo v primeru da imaš MOŠKEGA za moža. Moža ki razume kaj je tvoj del in to ceni, isto seveda ti moraš ceniti njegovo delo. Ne postavljaj se v vlogo da moraš nekomu dokazovati da ne ležiš cel dan. Tak dedc nima kaj imet žene gospodinje doma. Ker ne razume. Ženske ki se date v tako situacijo pa tudi ne razumete takih zakonov. Tako družinsko življenje se gredo lahko odrasli, spoštljivi ljudje. Ni za vsakega.
lepo si bila vzgojena kot prava slovenska sužnja da ve kje ji je žensko mesto phahahah, lepo si povedala da si svinja denarja in ne moškega kot ostale ženske phehehehehe
Forum je zaprt za komentiranje.