Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje črne magije

Čiščenje črne magije

Odgovor na objavo uporabnika
Denar za v čistilnico, 23.07.2025 ob 02:51

Davek na neumnost, 22.07.2025 ob 23:22

Denar za v čistilnico, 22.07.2025 ob 20:20

Davek na neumnost, 22.07.2025 ob 16:30

Kdaj bodo ljudje pogruntali, da je neumnost in neukost najdražji način preživetja?

Sicer pa ji tega denarja ne bi mogli pobrati, če ga ne bi imela viška.

Ni fora, da so plačali z “viškom denarja”!

Fora je ta, da je ta ženščina denar dala v čiščenje! Kot če bi nesla cunje v čistilnico! Seveda jih potem dobiš nazaj! Tako je bilo mišljeno to “čiščenje črne magije”! Ta denar ni bil plačilo za storitev, bil je “predmet čiščenja” in bi ga torej kot cunje iz čistilnice morala ženska dobiti nazaj v celoti, potem pa šele plačati za “uslugo”! So ji ga pa pobrali! Kot če bi ti v čistilnici sunili Chanelovo oblekco, namesto da ti jo očistijo!

???????

kaj hočeš povedati? Da je denar bil pridobljen z nekim krivičnim dejanjem? Ali zakaj naj bi nekdo denar “čistil”?

No, saj potem pa ni panike. Itak kroži med lopovi. Kakor dobljeno, tako izgubljeno.

Tudi to ni fora, “kako” je ženska dobila denar in od kod!

Imela ga je!

In ta denar je dala “čistit”, kot če bi dala čistit obleko. Se pravi, je denar pričakovala nazaj, ker denar kot tak ni bil plačilo za storitev, ampak je bil predmet storitve čiščenja! Šlogarca je pa ta denar pobasala! Kot če bi ti v čistilnici ukradli obleko, ki si jo prinesla tja v čiščenje!

ZAKAJ pa je hotela “očistit” denar, je pa čist drugo vprašanje, na katero lahko odgovori samo ta ženska, ne pa mi, ki samo beremo poročila o tem!

Hahaha, pa kaj bluziš! Ni hotela “denarja očistit”,  pač pa je bilo povedano, da je bil to denar za “čiščenje njenih čaker”. Potem je pa očitno ugotovila, da čakre niso očiščene ali pa sta jo sin ali hči prisilila, da je šla na policijo.

Tudi mene je ustavila ciganka, na Tromostovju. Daj da ti gatam, je rekla. Naj ti jaz, sem rekel. Prosila me je naj ji povem kaj bo rodila, ker je bila noseča. Rekel sem, da bo imela sina, pa je potem hotela še nekaj vprašati, pa sem rekel, da moram hitro naprej. No, ona je pa drugim gatala, kakor……

??? da ni morda preresno vzela pregovora, da denar kvari ljudi…

Ne privoščim nikomur, da ga ogoljufajo in (v tem primeru) okradejo, ampak malo je treba tudi sam nase pazit.

Pa kaj ti mora bit, da verjameš v take pravljice? In kaj moraš imet zaeno slabo vest, da bi rabil take “usluge”?

Ne razumem, kako so lahko ljudje ki so opravilno sposobni tako naivni. Pa naj bo glede vseh teh vedeževanj, raznoraznih spletnih prevar….

Je rekel mož( v hecu seveda), da bi še mene malo povprašal zakaj pa rabim večjo vsoto denarja  ne pa da zaupaš svoje premoženje neznancem, raznim spletnim prevarantom. denarja

No, zdaj vemo, da se za 200000€ pameti pri nas ne da kupit ??

Je pa spucala denar, to pa ja. Pa čakre se ji bojo spucale same od sebe, ko več ne bo imela za jest in ne bo strupa vnašala v telo…

Mogoče ima Herta še kake kapsule za njo. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close