Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje črne magije

Čiščenje črne magije

Še ena duša olajšana za veliko denarja in nakita. Saj po eni strani je rešila problem – ni denarja, ni črne magije.

———-

Oškodovanka je po navedbah mariborskih policistov v stik z vedeževalcema prišla prek komercialne telefonske številke podjetja sostorilca, ki se je ukvarjalo s storitvami vedeževanja.
Sledila so srečanja z osumljenko, kjer ji je oškodovanka skupno izročila okoli 175 tisoč evrov v gotovini in nakit v vrednosti približno 50 tisoč evrov.

Oškodovanka je denar in nakit osumljenki izročila ob prepričevanju, da jo bo očistila črne magije, denarja in nakita pa oškodovanki ni vrnila.crna-kronika/vedezevalca-s-ciscenjem-crne-magije-zensko-ogoljufala-za-okoli-225-tisoc-evrov/752604

———-

Jaz vam črno magijo očistim na daljavo samo za 10.000€. Delam poceni, ampak je pa kvaliteta. Lp

Ovce so za to, da se strižejo.

Kako so ti bučmani prišli do toliko denarja? Drugače kot z dediščino skoraj nemogoče.

Baje ima prste vmes Blaž. In se izgovarja, da je prejel 9000 evrov, pa da bo še te vrnil gospe nazaj. Upam, da te pogoltneze zaprejo za par let. En sarlatan iz Izole me je pred nekaj leti želel opehariti za 2500 evrov, za crno magijo. Izogibajte se teh goljufov. Magijo znajo prepoznati, očistiti pa ne. Bolj si naiven, razočaran in reven, bolj pritisnejo na tebe. Vse zapret. Ena debela Rebeka, romkinja me je oskubla za 600 evrov. Se ve torej zakaj se Romov drži sloves, da kradejo.

Kdaj bodo ljudje pogruntali, da je neumnost in neukost najdražji način preživetja?

Sicer pa ji tega denarja ne bi mogli pobrati, če ga ne bi imela viška.

To bo enkrat naredila Šnelca, namesto da bi kupila stanovanje v MB.

Jaz v to malo verjamem, ampak ne bi plačeval šarlatanom.

..men je bl zanimivo, odkod ženski tok keša…(..očitno si.ptoemtakem take storitve lahko.rpivošči, in je gledw tega vse ok)

No, roko na srce, če si tako trapasta, da talaš denar naokoli, pa to res ni pokazatelj tega, da Romi kradejo. To pove samo, da si zabita kot kurac od ovce, nič drugega.

sem dal očistiti nakit,zlat,srebrn.so pa rekli da bo zaradi dopustov potrajalo

Ampak …od kje ima gospa toliko denarja …ji ga je  prinesla -črna magija- katere se je potem želela znebiti …? Logika je pa, da če ni denarja – ni muzike .

točno to., ..mi imamo denarja za osnovno preživetje in krajši oddih na morju …ni šans, da bi se preseravali s čim takim…no, enim je še luštno naivno …

Od kje tako zabiti babi spoh toliko denarja??

Odgovor na objavo uporabnika
Davek na neumnost, 22.07.2025 ob 16:30

Kdaj bodo ljudje pogruntali, da je neumnost in neukost najdražji način preživetja?

Sicer pa ji tega denarja ne bi mogli pobrati, če ga ne bi imela viška.

Ni fora, da so plačali z “viškom denarja”!

Fora je ta, da je ta ženščina denar dala v čiščenje! Kot če bi nesla cunje v čistilnico! Seveda jih potem dobiš nazaj! Tako je bilo mišljeno to “čiščenje črne magije”! Ta denar ni bil plačilo za storitev, bil je “predmet čiščenja” in bi ga torej kot cunje iz čistilnice morala ženska dobiti nazaj v celoti, potem pa šele plačati za “uslugo”! So ji ga pa pobrali! Kot če bi ti v čistilnici sunili Chanelovo oblekco, namesto da ti jo očistijo!

Žal mi je vsakega, ki ga ogoljufajo, ampak naivnost v nekaterih primerih je res zastrašujoča. Če ne bi bili uroki in magije, bi pa bil princ iz Afrike ali bitcoini ali kaj tretjega… Pravijo kdor ima maslo, podmaže še tisto kar ni treba.

Anonimno 6012, 22.07.2025 ob 20:09

Od kje tako zabiti babi spoh toliko denarja??

Isto se sprašujem

Kakšne budalščine. Česa vse ljudje ne verjamejo. Črna magija my ass. Kdor je pošten, živi v skladu s svojimi načeli in je pozitivno naravnan, se nima česa bati in mu tudi nič ne more do živega. Če pa si zleht in krajše pameti, se ti pa začne kmalu fuzlati.

jagode in čokolada, 22.07.2025 ob 09:42

Še ena duša olajšana za veliko denarja in nakita. Saj po eni strani je rešila problem – ni denarja, ni črne magije.

———-

Oškodovanka je po navedbah mariborskih policistov v stik z vedeževalcema prišla prek komercialne telefonske številke podjetja sostorilca, ki se je ukvarjalo s storitvami vedeževanja.
Sledila so srečanja z osumljenko, kjer ji je oškodovanka skupno izročila okoli 175 tisoč evrov v gotovini in nakit v vrednosti približno 50 tisoč evrov.

Oškodovanka je denar in nakit osumljenki izročila ob prepričevanju, da jo bo očistila črne magije, denarja in nakita pa oškodovanki ni vrnila.crna-kronika/vedezevalca-s-ciscenjem-crne-magije-zensko-ogoljufala-za-okoli-225-tisoc-evrov/752604

———-

budale naivne zabite…da je pa nekdo opral 200 jurjev pa vam se ni kapnili ne….debili fuknjeni

Črno magijo so si izmislili zato, da lahko kaj zaračunajo za njeno čiščenje. ??

Julij Cezar, 22.07.2025 ob 21:48

budale naivne zabite…da je pa nekdo opral 200 jurjev pa vam se ni kapnili ne….debili fuknjeni

Povej ploskoglavi cucek, kako naj bi z vedeževalcema oprala denar? Pa potem šla še na policijo? Da si bolj kratke pameti je že dolgo znano …

Tele Romi so od hudiča. Enkrat me ena na Žalah, bilo je okoli 1. novembra potegne za roko iz množice in mi strogo zaupno pove, da vidi okoli mene samo temno energijo, da me je očitno neka ženska preklela in da to prekletstvo  lahko škodi meni, možu in otrokom. Kar se moža tiče mi je bilo čisto vseeno kdo mu bo škodoval, otrok je pa že takrat kazal, da je iz pravega testa in zna poskrbeti zase. Pa še vraževerna in nevedna nisem in nikoli nisem bila, vsaj popolnoma ne. Nekaj sekund sem jo nepremično gledala, potem je povedala še ceno, okoli moje takratne plače  se je vrtelo to njeno preklinjanje prekletstva. Smrtno resno sem ji povedala, da jaz vidim njeno prihodnost in to v tarot kartah jasneje kot na televiziji. Upala sem, da se bo ob tej zajebanciji dečva obrnila in odšla. A kje pa, zagrabila me je z obema rokama in hotela odvleči v tisti njihov tabor v Tomačevem, ker, če vidim prihodnost v tarot kartah, sem svetica in  ji bom morala vse natančno razložiti, pa še njeni mami in  sestri. “Dam ti vse kar imam, če mi napoveš kdo bo moj mož in če bo dober”. Saj sem sem hotela začeti smejati, a se me je njena naivnost in neumnost pravzaprav dotaknila. Ta ubogi neuki, neumni in naivni folk resnično verjame v vse te oslarije, obenem pa jih ni čisto nič strah, da se jim  njihovo tatinsko, cigansko sleparjenje vrne v obliki prekletstva. To sem jo tudi vprašala, pa je samo skomignila z rameni in rekla, da je taka ciganska usoda. Zanima me, če obstajajo kakšne resne antropološke študije o njih. Ne samo od kje so, to vemo, temveč kako so lahko postali in obstali taki kot so. Po eni strani na stopnji 10 letnih otrok, a trgujejo z orožjem, drogo, organi, prostitucijo, da seveda o njihovem nacionalnem športu, kraji na debelo in drobno ne govorim. Vredni proučevanja,

Denar za v čistilnico, 22.07.2025 ob 20:20

Ni fora, da so plačali z “viškom denarja”!

Fora je ta, da je ta ženščina denar dala v čiščenje! Kot če bi nesla cunje v čistilnico! Seveda jih potem dobiš nazaj! Tako je bilo mišljeno to “čiščenje črne magije”! Ta denar ni bil plačilo za storitev, bil je “predmet čiščenja” in bi ga torej kot cunje iz čistilnice morala ženska dobiti nazaj v celoti, potem pa šele plačati za “uslugo”! So ji ga pa pobrali! Kot če bi ti v čistilnici sunili Chanelovo oblekco, namesto da ti jo očistijo!

???????

kaj hočeš povedati? Da je denar bil pridobljen z nekim krivičnim dejanjem? Ali zakaj naj bi nekdo denar “čistil”?

No, saj potem pa ni panike. Itak kroži med lopovi. Kakor dobljeno, tako izgubljeno.

Davek na neumnost, 22.07.2025 ob 23:22

???????

kaj hočeš povedati? Da je denar bil pridobljen z nekim krivičnim dejanjem? Ali zakaj naj bi nekdo denar “čistil”?

No, saj potem pa ni panike. Itak kroži med lopovi. Kakor dobljeno, tako izgubljeno.

Tudi to ni fora, “kako” je ženska dobila denar in od kod!

Imela ga je!

In ta denar je dala “čistit”, kot če bi dala čistit obleko. Se pravi, je denar pričakovala nazaj, ker denar kot tak ni bil plačilo za storitev, ampak je bil predmet storitve čiščenja! Šlogarca je pa ta denar pobasala! Kot če bi ti v čistilnici ukradli obleko, ki si jo prinesla tja v čiščenje!

ZAKAJ pa je hotela “očistit” denar, je pa čist drugo vprašanje, na katero lahko odgovori samo ta ženska, ne pa mi, ki samo beremo poročila o tem!

Denar za v čistilnico, 23.07.2025 ob 02:51

Tudi to ni fora, “kako” je ženska dobila denar in od kod!

Imela ga je!

In ta denar je dala “čistit”, kot če bi dala čistit obleko. Se pravi, je denar pričakovala nazaj, ker denar kot tak ni bil plačilo za storitev, ampak je bil predmet storitve čiščenja! Šlogarca je pa ta denar pobasala! Kot če bi ti v čistilnici ukradli obleko, ki si jo prinesla tja v čiščenje!

ZAKAJ pa je hotela “očistit” denar, je pa čist drugo vprašanje, na katero lahko odgovori samo ta ženska, ne pa mi, ki samo beremo poročila o tem!

In je šla na policijo, ker jo zagotovo ne bodo vprašali od kje denar? Sami brihtni butli ste tu.

Baba je bodisi podedovala ali zadela na loteriji. Kako prišlo, tako šlo. Nazaj bo dobila bore malo ali nič.

Črna magija, pa  razno flancanje s kartami, vse to je goljufija. Babe trapaste pa kličejo, ker mislijo, da bo priletel čudežni – karkoli že, in jih rešil vseh težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close