Najdi forum

Ali je že kdo potoval z agencijo Nikal na Ciper. Vaše izkušnje z agencijo? Kakšen je Ciper?

Ciper še čaka, pride na vrsto, želela sem samo rečt, da mi potujemo vedno v lastni režiji, je veliko bolj zabavno in seveda zveš in vidiš mnogo več.
poglej si oddajo Čez planke Mojce Mavec RTVslo, je naredila res dobro oddajo o Cipru.
http://4d.rtvslo.si/oddaja/cez_planke/37

Bila sem na Cipru pred veliko leti v lastni režiji. Je zanimiv, precej za videt.
Z Nikalom sva bila v Turčiji pred 4-5 leti. Organizirano je dokaj dobro(nekaj minusov je bilo), nisva pa midva za te čoporativne stvari…tako da se najbrž ne bi spet odločila za tovrstno potovanje.

Ciper še čaka, pride na vrsto, želela sem samo rečt, da mi potujemo vedno v lastni režiji, je veliko bolj zabavno in seveda zveš in vidiš mnogo več.
poglej si oddajo Čez planke Mojce Mavec RTVslo, je naredila res dobro oddajo o Cipru.
http://4d.rtvslo.si/oddaja/cez_planke/37%5B/quote%5D

Joj, Mojca Mavec? Bo zopet kaj prepisala, skopirala od koga drugega in se spodaj le podpisala. Ji ne verjamem nič več

Zelo zanimive oddaje. Ne vem, kaj bi prepisala, preplonkala….? Je vse posneto, se vidi in sliši. Eni ste pa res …tupi….

Ti pa stvari ne ločiš med sabo?! Kar vse v isti koš ;)). No ja, tudi take imamo..)

Tudi z Nikalom v Turčiji. Bilo je nekaj pomanjkljivosti, celo nekaj kiksov. Niso slabi, tako dobri pa spet ne, da bi še šla z njimi. No, to je moje mnenje. Bo še kdo povedal.

Tudi z Nikalom v Turčiji. Bilo je nekaj pomanjkljivosti, celo nekaj kiksov. Niso slabi, tako dobri pa spet ne, da bi še šla z njimi. No, to je moje mnenje. Bo še kdo povedal.[/quote]

dobra trojka

Ravno sem se vrnila spotovanja po Cipru z Nikalom in doživela negativno izkušnjo. Dodelili so me v avtobus, kjer je bilo dve tretjini Hrvatov in ena tretjina Slovencev. Vodič je začel predstavitev v hrvaškem jeziku in suvereno, nonšalantno napovedal, da bo celo potovanje potekalo v hrvaškem jeziku, ker je pač večina potnikov v tem avtobusu Hrvatov. “Saj itak vsi razumete hrvaško, ane?” je cinično pripomnil. Prijavila sem se pri Nikalu v Mariboru, nihče me ni opozoril, da se bodo zraven priključili hrvaški potniki, še manj, da bodo zato vodili v njihovem jeziku. Seveda sem se takoj uprla in zahtevala slovensko vodenje. Vodič mi je sicer naslednji dan uredil potovanje v drugem avtobusu, kjer so bili sami Slovenci in zraven pripomnil, da je osebno užaljen!! Vsi ostali Slovenci, ki se niso uprli, so seveda ostali tam in cel teden preživeli ob hrvaškem vodenju. Tudi ostale stvari niso bile na takem nivoju kot pred tremi leti, ko sem bila z njimi v Antaliji. Obljubijo krasen hotel s 4 zvezdicami, namestijo vas pa v skromne bungalove, ki ne zaslužijo 3 zvezdic. Brez Wi-fija. Ponujajo cenovno ugodne pakete, vendar so glavni izleti dodatno plačljivi in mnogo precenjeni – za to, kar dejansko dobiš. Vsak izlet je povezan z nekim načrtnim nakupovanjem (usnje, tepihi..), kar je seveda spet povezano s provizijami agencije. Skratka, delajo tipično kapitalistično: veliko obljubiti, da dobiš maso ljudi, potem pa jih stisniti v kot, da je dobiček čim večji.

Se strinjam z napisanim. Sem ena slovenskih potnic v hrvaškem avtobusu, Vodič Dejan je en velik blefer in nakladalec, In potem smo še zbirali denar zanj.
Ha, ha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close