Najdi forum

Pozdravljeni. letos se z partnerjem odpravljava na dopust, na otok Čiovo. Imam pa eno vprašanje. Ali se splača s sabo peljati kolesa? Tisti ,ki ste že bili tam, vas prosim za iskren odgovor. Hvala, in vsem želim srečna potepanja,pa kamor koli že greste.

Bi rekel da ne in tudi nisem videl nobenih kolesarjev – praktično je le tista obalna cesta (ostalo je breg) in tam na polno šibajo skuterji in se že kot pešec na marsikaterem delu nimaš kam umakniti…
LP

Midva greva tudi letos prvič na Čiovo, a se ne splača vzet koles s sabo? Do zdaj sva jih vedno imela, pa so prav prišla, ker sva avto načeloma pustila 2 tedna na miru … Imava pa apartma na južnem delu Okruga Gornjeg, kakih 250m do morja …

Pozdravljeni,
Mi smo šli na Čiovo, ko je imela naša najstarejša 10mesecev. (2008)
Bili smo s kolesi, ker do ležanja na plaži nam ni kaj dosti.
Res, da je cesta brez kolesarskih poti, ni pa bila tako zelo prometna, (lahko da je sedaj kaj drugače)
tako da smo se vsak dan vsaj enkrat odpeljali v Trogir ( za peš z otrokom je predaleč) na kavo :),
se vozili po Trogirju in okolici.
Smo mnenja, da si s kolesom veliko bolj mobilen kot peš.
Lp

Mi smo bili tudi že na Čiovu. Je pa to majhen otoček, ni nekih kolesarskih tur, razen tista cesta ob morju okoli otoka. Če bi pa kolesa vzeli za lažjo mobilnost, potem pa vsekakor. Za potep v Trogir, tržnico, kavo je pa kolo super. Otoček je prometen že zato, ker so ceste full ozke, kolikor se spomnim, ni niti nekih sprehajalnih poti, kaj šele kolesarskih stez. 😉 Je pa res, da smo bili mi tam pred desetimi leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close