Cineplexx nateg!
Kupila si paket. Rečejo gospa, če vzamete kokice, se vam splača vzeti še pijačo in bonbone, ker je ceneje. Ti naivno verjameš in kar naenkrat je račun za družino 40 evrov. So me nategnili prvič in zadnjič. Bojkotiram cineplexx. In mojemu otroku so sredi filma vzeli vodo, ki jo je kupil v Tuševi trgovini zraven. Ker ni bila kupljena na pultu. Otroku! Imajo srečo, da me ni bilo zraven.
Se strinjam da so cene zelo visoke. Ampak če pogledamo kakšen je obisk kina v zadnjih letih je očitno to edini način, da sploh lahko uspešno poslujejo. Nazadnje ko sem bila s kolegico v kinu, nas je bilo v kinodvorani 10, po občutku je bilo to manj kot 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dvorane. Stregli so nas najmanj 4 zaposleni (dve za pultom, ena, ki je gledala karte, verjetno nekdo, ki predvaja filme, nekdo, ki čisti itd). Vprašanje koliko se jim to splača. Zato pa potem cene vstopnic in kokic nabijejo v nebo. Danes imamo pač filme stalno dostopne preko tv in interneta, zato po obisku kina nimamo več takšne želje. Še posebej če lahko isti film, za katerega sva s kolegico plačali 20€ (+kokice), doma gledam zastonj, v pižami.
Resno? To moram pa naslednjič preveriti. Saj ne, da ti ne bi verjela, ampak mi še nikoli niso zatežili, naj kupim še pijačo. Sicer je res, da običajno v kinu ne jem kokic, ampak občasno jih pa vendarle vzamem.
[/quote]
Tudi meni se je to zgodilo v Kranju, tako da tole drži. Kokice so nenormalno drage, zraven pa “dobiš” malo bonbonov in pijačo.
Očitno te hebe funkcionalna nepismenost. Nihče ne govori o tem, ali otroci lahko zdržijo brez kokic, niti ne sprašuje, kje vse jih je možno kupiti.
Govora je o nategu. Kokice plačaš po dvojni ceni, zraven ti ponudijo nekaj, česar ne želiš – zastonj.
Aja, vnašanje hrane, ki jo ne kupiš pri njih, je nedovoljeno – če nisi uspela prebrati….
Z otrokom sem šla gledat Neverjetne 2 al nekaj takega, risanko, na torek, da bo ja cenejša karta. Dve karti 8,40€. Potem je bila tam neka pijača, led modre barve, otrok si jo je zaželel, ker so jo vsi imeli, pa sem rekla o.k., saj itak nikoli ne greva v kino. In rečem prodajalki, dajte še ene srednje kokice. Pol me je pa kap. Račun skoraj 21€. Srednje kokice so bile 8 eur .Tista modra ledena pijača je bila 4 eur. Zraven kokic gratis ena pijača, vau super sem rekla, pa še ene gumijaste bonbone sem dobila zraven. No saj pravim, ko sem dobila račun, je bilo moje dobre volje konec. Ne rabim gratis pijače niti bonbonov. Srednje kokice 8 eur? Če bi vedela, koliko je cena jih zagotovo ne bi vzela.
Res katastrofa, v cineplexx maribor smo šli jaz in trije otroci, tudi tisti dan ko je cenejše, jaz sem si zračunala nekje okrog
Do 25 eur.. sem mislila, ok..naj bo , potem pa več kot 40 eur..
In ko ti ona zacne razlagat računico, ti itak nic ni jasno. Pa še brezplačne male kokice zraven kartice so ukinili. Nas v kinu več ne vidijo, niti v koloseju.
Forum je zaprt za komentiranje.