cilji
Moški, jaz sem vam opravičujem, ker vdiram na vaš teritorij, vendar potrebujem pomoč.
Imam prijatelja, ki je očitno v veliki krizi (bliža se mu 30. rojstni dan) in je ugotovil, da nima ciljev v življenju.
Morda bo se slišalo smešno vprašanje, vendar me zanima, kakšne cilje ste si vi postavli?
Najlepša hvala vsem!
Uživajte v cvetju,
mojčika
Si prepričana, da nima ciljev. Morda pa ima cilje, ki pa se mu zdijo nedosegljivi. Meni se bliža 33. rojstni dan, pa imam tudi težave – pa ne ker ne bi imel ciljev ampak ker se mi zdijo (trenutno) težko dosegljivi. Cilj, želja je namreč spoznati okey žensko s katero bi razvil trdno partnerstvo in ustvaril družino. Po eni strani preprosto, po drugi pa zelo zapleteno…
Hm.. saj po mojem tudi njega to najbolj mori.. Pa ni problem v tem, da ga nobena ne bi hotela, ali pa da zaradi tega ne seksa.. Je še bolj spolno aktiven kot kakšen poročeni moški 🙂 Resne zveza pa nima – že lep čas ne.
In kako se ti ‘boriš’ potem proti tej melanholiji? Zakaj pa se tebi ne uspe zaljubiti? Morda bom tako bolje razumela prijatelja in mu bom lahko v oporo. Ker trenutno mu ne znam svetovati nič kaj več kot pa, da bo že čas prinesel svoje.. Saj vem, da je zlajnasta fraza.. Če se pa ne spomnem kaj drugega..
“vsak človek je boljši, kakor sam misli o sebi!”
papa,
Mojčika
Hm.. A veš, da nisem vedela, da se je tako težko zaljubiti – pa ne mislim na ukaz.. Ampak tako, ko kakšno spoznaš in greš potem z njo ven in si ves en navdušen in metuljčki v trebuhu in oh in sploh.. Ne? Sem kar žalostna za tebe.. To si pa ja vsi zaslužimo.. Metuljčke! Saj to itak slej kot prej mine. Ampak je lepo imeti takšen občutek za teden ali dva 😉
To mora biti pa res huda stvar. Kaj pa, če se poskusiš sprijazniti, da ti je usojeno, da si sam. Pa se bo potem stvar ravno obrnila in boš spoznal svojo sanjsko osebo? Bi delovalo?
Ti držim pesti!
papa,
mojčika
Forum je zaprt za komentiranje.