Cileste da ali ne?
Hej, jaz se ravno odločam za tabletke… Imam tudi že pestro zgodovino – Stediril M (hudi stranski učinki), potem Minulet (laaaačnaaa!), nato Logest (sem jih po enem mescu nehala jest, ker so me tako prsi bolele)…Zdaj pa razmišljam o Cileste…Saj vem, da na vsako delujejo drugače, ampak vidim, da se po Diane večina redi…Imam namreč probleme s težo in si ne želim še dodatnega bremena…
A ima še katera dobre izkušnje s Cileste? Hvala za kakršnekoli informacije…
Joj, kok ste luštne…Hvala!!! Me tko skrbi…Ravno zdaj pazim na prehrano in me je groza ob misli, da bi se zaradi tablet zredila…za pamžeka je pa še prekmal… : )
Tejka, nej se tvoje besede pozlatijo, pa še zame veljajo… ; )
moja večna želja, da bi lahko svobodno jedla, pa se mi ne bi poznalo…HVALA obema !!!!
Upam, da ti bo uspelo shujšati oz. obdržati težo … ampak moram napisati.
Želela sem menjati KT zaradi neželenih stranskih učinkov, pa mi ginekologinja pove, da to nima smisla, ker bodo vse KT name podobno vplivale. Zdaj ne jemljem nobenih KT.
Zanima me, če je to res ali imate kakšne drugačne izkušnje?
Hej,
jaz sem pa ravno Cilest zamenjala za Logest.
Z Logest imam najmanj težav, tiste bolečine v prsih po prvem mesecu so te pa morda prehitro prestrašile – na tabletke se privajamo od tri do šest mesecev… Tako da ne prehitro obupati, če ne je tudi za telo šok, če se mora vedno znova prilagajati novim hormonskim dozam.
Sem pa sama zelo občutljeva za te spremembe, tako da rajši vztrajam pri enih kolikor dolgo se le da, samo da mi ni treba iti čez tiste prve tri mesece…
Forum je zaprt za komentiranje.