Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek CILEST

CILEST

Kakšne izkušnje imate s temi tabletkami ? Ali ste opazile mogoče kaj več celulita, kako je z menstruacijami in počutjem nasploh?
hvala za info.

Cilest jem že peto leto.Vse ok,nič se nisem zredila,počutim se ok,menstruacije v mejah normale.Priporočam!

Ja, jedla sem jih 6,7 let…super, brez težav. Mal so se mi joške povečale :), kile ostale enake, mentrsuacije neboleče…skratka vse super!

Cilest jemljem že pet let. Super. Nobenih sprememb v teži. Manj boleča menstruacija, traja 4 dni. Skratka super!

Tudi jaz sem po petih letih jemanja popolnoma zadovoljna z njimi.

Torej so boljše kot logest (al kako se napiše)

Ne vem, Logest jih nisem nikoli jemala. Verjetno je odvisno od posameznika!

jst nikol nisem mela drugih talbetk kot cilest in sem 100% zadovoljna z njimi. baje da so za mlade punce, ne vem. moja kolegica je mela minulet pa je mela skos težave (kg, mozolji, celulit…..) jst tega nikol nisem opazila na seb:) pol je šla pa na cilest so pa problemi čudežno izginili, čist zares!!

veselo s cilestom:))

Se strinjam, cilest je zakon-po 3 letih jemanja vse super!

Hvala za nasvete! Danes sem dobila svoje 3 zavojčke tabletk 🙂

LP

S tabletki se prave težave začnejo šele ko se jih neha jemat, verjemite! Jaz sem super prenašala in Cilest in Logest, ko sem pa slednje nehala po 3 letih, se je pa mojim hormonom strgalo in sem sedaj na Diane 35 pol leta (vmes sem imela 8 mesecev pavze). In si jih sploh ne upam nehat jemat!!! Sedaj je vse v najlepšem redu ampak na umeten način.

Alja kakšne simptome pa si imela ko si prenehala jemati.
Lp Nevenka

Men pa so veliko boljše logest. Nobenih težav nima, po cilestu pa me je skoz glava bolela in želodec ravno tako po femodenu in stedirilu M.

Najprej sem imela kar na 14 dni menstruacijo, kasneje pa je kar nisem več imela en čas, probleme sem dobila tud s kožo (začela se mi je mastit + mozolji in ogrci).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close