Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Chevrolet LACETTI

Chevrolet LACETTI

Živjo!

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z Chevrolet LACETTI-ijem?Tako dobre kot slabe? Hvala za odgovore.

odkrito povedano je to bivši daewoo. kot vem je kar velika poraba za tak avto. z daewoo-jem (lanos) je imelo kar nekaj mojih znancev probleme. dogovori se za testno vožnjo pa boš videla kolišna je poraba
lp

Hm, težko bi verjel, da bom kdaj napisal za kakšen korejski avtomobil, da je čisto korekten. No, chevrolet lacetti je takšen, žal pa ni več prav poceni, prej obratno. Če te ne moti nekoliko (poudarjam, nekoliko!) slabši material, pomanjkanje sodobne dodatne in serijske opreme (ni zračnih varnostnih blazin, potovalnega računalnika, tempomata, …) in lahko zatisneš ušesa ob nekoliko glasnejšem podvozju, potem: voila, avtomobil je dober, pelje se veliko lepše od daewooja lanosa oziroma nubire, ki jo nadomešča, presežkov pa nikar ne pričakuj.

OJLA!

Samo to pripombo bi imel, da Lacetti ima ze serijsko vgrajeno zračno blazino tako za voznika kot tudi za sovoznika, prav tako ima serijsko ABS in disk zavore na vsem štirih kolesih.

Res je, se posuvam s pepelom, sem se zatipkal. Ima obe čelni zračni varnostni blazini, tudi stranski z boljšo opremo, nima pa stranskih varnostnih ZAVES. Še enkrat sorry, ni bilo namerno.

New Report

Close