Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Chat ne dela!

Chat ne dela!

Ta vrag noče delat!!! Piše da uporabnik ne obstaja pa lahko vpišem katerikoli besedo ali svoj nick. Pol me pa povabi na stran da se moram registrirat z imenom, priimkom in mejlom.

Zmazko, kaj si to naredil???

Pa kdo danes daje svoje pravo ime, priimek, služben mail ob registraciji?:)) Zato si zdaj pod drobnogledom, ali te “kralj chata” sprejme pod svoje okrilje ali ne:). Držim pesti, da te val prinese nazaj:).

Krivokljun, registracija je potrebna, ker je prihajalo do različnih zlorab, zato anonimna prijava s poljubnim nikom ni več mogoča. Mogoče pa je to zarota proti tebi, da sva z Goldy lepo sama??? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

http://fatalchat.com/#register

Krivokljun, si pred registracijo prebrala in sprejela vseh 614 zapovedi?:) Samooklicani “kralj chata” se je potrudil in jih napisal celo več kot jih imajo judje:).

Okay, poslano.

Pa tud fatalchat.flashchat.php mi ne dela, prej je normalno odprl.

Sem se že hotela prijavit, pa me je chat zavrnil. :)) Hvala ti, chat.

Ne more te zavnit. Klikni na link od matjažka in se registriraj. Pa ne pozabi na služben mejl 😉

Hvala, ne bom se. Nisem dobrodošla, pa tudi ne želim.

Hvala, ne bom se. Nisem dobrodošla, pa tudi ne želim.[/quote]Pa kdo je ta Chat, da si dovoli tebe zavrnit…. 😉
Mislim kaj so to eni smotani, saj ni čudno, da ostajajo samski…… :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ful je zanimivo, kolk vas domnevno srečno vezane tipe obremenjuje/zanima samskost žensk tu gor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hvala, ne bom se. Nisem dobrodošla, pa tudi ne želim.[/quote]Pa kdo je ta Chat, da si dovoli tebe zavrnit…. 😉
Mislim kaj so to eni smotani, saj ni čudno, da ostajajo samski…… :)))))[/quote]

On_, saj veš, vsaka stvar je za nekaj dobra, hehe.

Spider a si jih ti tudi dovoliš zavrnit čeprav si samski? :)))
Lahko bi jim vsaj pomagal, da bi se lažje prijavile, bil malo kavalir, na pa da slediš poročenim moškim…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

mene je pa lepo prijavlo

Hvala, ne bom se. Nisem dobrodošla, pa tudi ne želim.[/quote]

Oh, boga. :)) Sami problemi z moškimi, kaj češ… 😉
Če boš brez odvetnikov prišla in ovrgla tožbo za 100.000 €, lahko prideš. 😀

Hvala, ne bom se. Nisem dobrodošla, pa tudi ne želim.[/quote]

Če boš brez odvetnikov prišla in ovrgla tožbo za 100.000 €, lahko prideš. :D[/quote]

Hvala za povabilo, ampak ne bom.

Če boš brez odvetnikov prišla in ovrgla tožbo za 100.000 €, lahko prideš. :D[/quote]

Hvala za povabilo, ampak ne bom.[/quote]

Public chat pomeni, da je vsem javno dostopen. Če je vsem javno dostopen, ne moremo govoriti o prednostnem izbiranju ali zapostavljanju določenih uporabnikov. Moja vloga je zgolj tehnične narave (koda, varnost, zlorabe…) na čatu. Tudi sodelovanje na čatu je povsem prostovoljno. Komur paše, ja, komur ne iz kakršnih koli že razlogov, pač ne.

Tukaj pa stopim matjazku v bran, čeravno nisem njegova odvetnica 😀

antilopa, če nekaj ne znaš naredit, ni matjazko kriv 🙂 Če imaš željo, se registriraš in prideš, če je nimaš, tega pač ne narediš. Simple.

Vstopni ekran za fatal chat je ocitno delan za WIN-se in IE
Na no-WIN-OS-u in FF je pa bolj porazno
Tisti ki dodaja opcije, naj bi preveril vse moznosti.
Kaj vec pa nisem gledal, ker me ta chat ne zanima.

Pride kdo na chat?:)

Zakaj ?

Ni brskalnik kriv, ampak minimalna pričakovana resolucija, vsaj 1280 pikslov moraš imeti po širini.
Verjetno imaš 15”zaslon in/ali maksimalno resolucijo 1024×768 px?, pri čemer je stran funkcionalna, le oblikovno ne izpade lepo.
http://api.browsershots.org/png/original/6d/6dcc1accec5bb401dd096ddc8b5d556c.png
Za 17 inčni zaslon je optimalen razpon 1024-1152-1280. Večina (pri nas) aktualnih zaslonov ima najmanj 1280px in več.
http://shrani.si/f/2o/r5/4RbO16FF/1280fatalchat.png

Zato ker se mi klepeta!

Matjaz
ekran 19col , rezolucija 1280x1024pik , slika pa ni taka kot na tvojem linku
torej je nekaj drugega
lp

Na full HD je pa OK .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close