Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice čez Kosovo ali Albanijo??

čez Kosovo ali Albanijo??

Julija gremo z Avtomobilom v Makedonijo na Ohrid. Dol gremo čez Beograd , domov pa čez Črno goro, vendar je potrebno prej čez Albanijo ali Kosovo. Zanima me, Katero pot je bolje izbrati? Je Kosovo dovolj Varno?
lp b

Sigurno boljše čez Albanijo. Tudi sam sem lansko leto potoval po isti poti,bilo je fenomenalno.

Pa je res potrebno plačati ob vstopu v Albanijo vstopno takso 10eurov na osebo? Kakšne so kaj ceste in ali si se kaj ustavljal v Albaniji?
lp

Ne na osebo 10€, ampak na avto. Na meji Ohrid – Albanija gre vse po polžje, vzemi to kot dopust. Ceste niso slabe,celo prijetno sem bil presenečen, ker niso bile luknjaste.Kar se tiče varnosti , se nimaš česa bati. Obvezno prihrani ta listek za takso, ker ga moraš pokazati in vrniti pri izhodu iz Albanije.Mi smo se ustavili samo v Draču,ker smo bili že na poti domov.Jaz mislim da ti ne bo žal če greš skozi Albanijo.Lep dopust!

Hvala za odgovor. Kaj pa komunikacija? Se da pogovarjat mogoče v srbščini? Andleščina mi je malo šibka.
Lep pozdrav

V Tirani in Draču se zlahka sporazumeš v srbščini ker so ti dve mesti preplavili kosovarji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close