Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ČESTITKA ZA MAMO

ČESTITKA ZA MAMO

Mama praznuje roj.dan in bi ji po radiu rada poklonila čestitko,pa mi trenuton ne pride na pamet nobena lepa pesem..a ima katera kakšen dober predlog,katera pesem,katerega izvajalca?

Janja, živjo!

Mogoče v pomoč par predlogov:

Oto Pestner – Mati bodiva prijatelja (res lepa pesmica)
Regina – Mama
Patetico – Vse najboljše draga mama (to je novost, poje pa tista skupina, ki smo jo svoj čas poslušali v oglasu za Mobitel – Vsak dan je Valentinovo)

Če želiš, ti napišem še nekaj NZ pesmi ali šlagerjev. Malo pomisli, kaj tvoja mama rada posluša, koliko je stara, pa sporoči, da ti pomagam.

Mija hvala za naslove,vesela bom, če mi jih boš lahko še kaj napisala. Mama je stara 44 let, posluša pa tako slovensko, kot hrvaško zabavno glasbo..lp janja

No, pa pejva še malo v harmonikarske vode:

Ans. Franca Miheliča – Draga mama (polka)
Henček (tam poje še Janko Ropret) – Tvoj je mama rojstni dan (polka)
Igor in Zlati zvoki – Naša mama je najlepša (polka)
Alpski kvintet – Mama rad bi ti voščil (valček)
Ans. Darka Atelška – Hvala mama (valček)
Ans. Dore – Mama, to cvetje je zate (valček)
Ans. Lojzeta Slaka – Mama (valček)
Ans. Lojzeta Slaka – Mama prihajam domov (valček)
Štajerskih 7 – Mati (polka)

Še par brez harmonike:

Oto Pestner in Nace Junkar – Mama (ta pa ni NZ)
Helena Blagne – Kako raste mama
Werner – Mama ljubljena
Heintje – Mama (v nemščini)

Ojej, še dosti jih je. Če boš dala čestitko na radio, verjamem, da ti bodo radi pomagali pri izboru, če pa ti ne bodo in se vseeno ne moreš odločit, mi piši, pa bova skupaj našli eno rešitev, važi?

Za moj okus je ena najlepših za mame Pestnerjeva Mati bodiva prijatelja, med NZ pa od Alpskega kvinteta. Ampak to je le moj okus.

Vse najboljše tvoji mami!

No, 44 let??? Misliš, da je nujno, da je tematika besedila ravno MAMA, ali pa ji raje naroči njeno sicer najljubšo pesem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close