Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek češpljeva pita :))

češpljeva pita :))

resno vprašanje namreč :))

ko delam pito češplje ostanejo čvrste, raje bi videla, če bi blo to mal bl pocasto

jih prej kej namakate al kej podobnega?

NE namakam. Jih pa prej olupim, nekako boljše so mi, ni tiste lupine. Koliko časa jo pa pečeš?

pol ure tko sam s sadjem, pol ure pa še s prelivom

tut ideja – olupit

par dni jih pusti na sobni temperaturi pa se bodo zmehčale, pol pa jih uporabi, ne jih lupit ker je škoda materiala, sploh pa jih ne shranjuj v hladilniku

najlepša hvala obema

Jaz čepšlje zvečer posipam s sladkorjem (ne preveč) in jih pustim do drugega dne, da sputijo sok in se v lastnem soku zmeščajo, potem pa pečt in pol pa se prepuščat sladkim užitkom :)))) pa seveda podelit z drugimi 🙂

Nič ne vem o tem…:)

Nič ne vem o tem…:)[/quote]

Kaj ne veš? Bom ti jaz povedal, da zrele češplje ne rastejo samo na drevesih! Če ne verjameš, vprašaj katero izmed deklet za kuharski recept, kako jih pripraviti za sočno pito. S cukrom jih moraš posipati, je bil Bibitkin nasvet. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nič ne vem o tem…:)[/quote]

Kaj ne veš? Bom ti jaz povedal, da zrele češplje ne rastejo samo na drevesih! Če ne verjameš, vprašaj katero izmed deklet za kuharski recept, kako jih pripraviti za sočno pito. S cukrom jih moraš posipati, je bil Bibitkin nasvet. :))[/quote]
Pri takšnih kompliciranih zadevah samo recept ni dovolj..Marsikdo dela po receptu, pa rezultat ni dovolj sočen, ker ni bilo asistence . 🙂

ob tem osladnem pisanju, bom cuker raj kr spustila, ga je tle dost 🙂

Za češpljo je najbolje, da je naravno vlažna.

Se strinjam. Za vsako hrano je najboljše, da se “tinsta” v lastnem soku :)))))))

Če pa je preveč suha, potem je pač treba sladkat.:)

Bo boljš, ja.
Lahko še sladkorno fašeš…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close