Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Češka in Poljska

Češka in Poljska

Pozdravljeni

Poleti bomo verjetno šli do Krakova, kjer imamo znance. Zanima pa me, kaj se poleg Dunaja naprimer še splača pogledat (2 otroka: 3 in 5 let)? Ima kdo izkušnje s prenočevanjem na Češkem? Cene? Kakšna je cesta? Še kakšen nasvet….
LP
Sonja

Ups, pa pozabila sem vprašati za kakšno poceni prenočišče na Dunaju ali bližnji okolici.
LP
Sonja

živjo
jaz sem bila na češkem,(pred dvemi leti) prenočevala sem v hostlih, poceni varianta v sobi nas je bilo pa 7 soba je bila pa za 12 ljudi. hostel je bil pa dijaški dom, ki so gamed počitnicami preuredili..
… cene so bile ugodne, če primerjam s slovenijo je gor ceneje, kosilo okoli 600sit,..
ceste v središčih uredu, malo izven na podeželju pa tako tako, odvisno kje si…

barbara

Spotoma se ustavite v Olomoucu. Zelo simpatično mestece s številnimi vodnjaki.

Če greste čez Slovaško, pa si oglejte vsaj Oravski grad.

LP, Matic

Če greš na Češko, potem po mojem mnenju nikakor ne smeš spustiti mesteca Češky Krumlov – to je zame eno najlepših mestec, kar sem jih kdaj videla – ko sem bila tam, se mi je zdelo, kot da sem v pravljici.

pavla napisal:

> Če greš na Češko, potem po mojem mnenju nikakor ne smeš
> spustiti mesteca Češky Krumlov – to je zame eno najlepših
> mestec, kar sem jih kdaj videla – ko sem bila tam, se mi je
> zdelo, kot da sem v pravljici.

Se strinjam, da je lepo, vendar ni ob poti do Krakova.

Zivjo!

Ravno sem se vrnila iz Krakowa. Pot je bila zelo dolga za en kos(avtobus), tudi ceste po Češki niso ravno prijazne. Pa se trenutno povsod popravljajo, tako kot pri nas. Verjetno b ise mi pot zdela prijetnejša, če bi jo opravili v več kosih, ne pa 13 ur skupaj(seveda s postanki). Kljub vsemu pa sem ze na poti iz avtobusa opazila veliko malenkosti, ki meni polepsajo pot.

Na Dunaju poglejte, je en slovenski dom, za prenocevanje(Korotan ali nekaj takega), ali kaksen hostel?
Ce se boste peljali iz Dunaja,preko Češke v Krakow: takoj po meji je eno fletno majhno mestece(Mikulov) z gradom( vendar ne pojdite tja v nedeljo…popolnoma prazno:)), potem imate na poti se Brno in Ostrawo. Verjetno pa se tudi kaksno drugo.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close