Ali je Cerruti v avgustu (ali že kaj prej) izdal kak nov parfum? V freeshopu vem, da so imeli neko promocijo, sedaj pa sem pozabila kateri parfum je to bil. Se mi zdi, da je bil v nekih svetlo zelenih odtenkih (mogoče roza?)
Zna to biti to … mogoče veš še, kako se mu reče?
Ali je to isti 1881 kot se dobi v redni prodaji? Kolegici je biu zelo všeč, vendar zaradi pomanjkanja časa ga na letališču nisva imeli čas kupiti, zdaj pa bi ji ga jaz kupila za rojstni dan.
Ne vem, če se ga sploh še dobi, ker je bila količina omejena. Lahko ti samo povem, da je bila škatlica bele barve, na njej so bila nekakšna zelena stebelca, kot neke rožice. Dišal pa je res zelo lepo.
Carmena, tudi te informacije so dobrodošle, da bom mogoče v kaki parfumeriji znala dopovedati kaj hočem, čeprav ne vemo imena! Vseeno najlepša hvala za pomoč! LpM
Ja, Cerruti ima nov parfum, v rdeči steklenički. Na testnem lističu diši božansko, na moji koži pa ima popolnoma drugačen, bolj izrazit in težek vonj. Na žalost … Saj ne, da ni v redu, ampak ker imam rada sveže parfume, bi me izrazit vonj zagotovo motil (kot Ultraviolet).