Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenje je znamenje ljubezni do bližnjega

Cepljenje je znamenje ljubezni do bližnjega

Zakaj ste takšni heretiki? Zakaj ne sledite Jezusovemu nauku?

https://www.dnevnik.si/1042979770

budalo, jezus je zaniceval neumno stroko v svojem casu

Omfg

hahahahaha…..Malo heca da je tu gor. Lepo.

Hudobni duh deluje tudi v 21. stoletju, je v pogovoru pribil novomeški škof dr. Andrej Saje. Rovari, kot pravi, zelo aktivno, razdvaja nas in podpihuje razprtije med nami. Zato se mu je treba upreti – s solidarnostjo, sodelovanjem in ljubeznijo do bližnjega. Tudi tako, je poudaril, »da prevzamemo majhno tveganje, ki ga pomeni cepljenje, in se v dobro nas samih, predvsem pa ljudi okoli sebe, cepimo«.

se strinjam z naslovom teme. Zato, če je treba kakšno monkljo cepit, me le naj poišče.

Če bi škof sledil Jezusovim naukom bi vedel, da ljubezen ozdravlja in ščiti ne pa cepivo.

Vprašajte škofa zakaj Jezusa drži pribitega na križu?

Je Jezus kdaj izjavil, da naj ga imajo ljudje pribitega na križu in se ga spominjajo po takšnem izročilu?

——————————————————————————-

Pa naj vam ob tem podam primer.

Nekdo se žrtvuje za drugega in nastavi svoje telo pred nekom, ki bi bil zaboden z ostrim predmetom.

Ta ostri predmet ni zadel človeka kateremu je bil namenjen temveč človeka, ki se je žrtvoval za drugega.

Ta žrtev ne ostaja pozabljena in hvaležnost preživelega gre tistemu, ki se je žrtvoval.

Tisti, ki je preživel se spominja v srcu tistega, ki ga je odrešil in rešil ter zanj dal življenje.

VSEKAKOR SE GA NE SPOMINJA TAKO, DA GA OBESI NA STENO Z OSTRIM PREDMETOM V TELESU, KI MU JE VZELO ŽIVLJENJE

—————————–

ZBUDITE SE

A bejz, kljub temu da so vsi okoli mene preboleli ( bila sem kot jezus v koloniji gobavcev haha) jaz nisem dobila virusa, ne vem zdaj, me imajo tako radi domaci, da mi niso virusa dali ali pa me ima rad kar sam bog :))

Vedno, ko se odločam med ljubeznijo in svobodo, dam bližnjemu svobodo.

VSEKAKOR SE GA NE SPOMINJA TAKO, DA GA OBESI NA STENO Z OSTRIM PREDMETOM V TELESU, KI MU JE VZELO ŽIVLJENJE

no, tu se zelo motiš.

Jezus sam je več mistikom povedal, da želi, da se premišljuje njegovo trpljenje.

tudi rožni venec ima desetko žalostni del, kjer se spet premišljuje njegovo trpljenje.

vsi svetniki so premišljevali in podoživljali njegovo trpljenje.

seveda pa to ni tema za začetnike.

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 26.12.2021 ob 19:57

budalo, jezus je zaniceval neumno stroko v svojem casu

Kdo pa je bila stroka v njegovih časih? Ženske, ki so zdravile z zelišči?

A jih je sežigal na grmadah kot so jih v srednjem veku?

aja, saje pa samo dokazuje, da je Cerkev ostala brez pastirjev.

bila pred leti pri njemu na osebnih duhovnih vajah,

pa… nekaj zelo očitnih stvari ni razločil.

Ne zavajaj.

Že to, da se naj ne bi delali maliki pove mnogo tega. Počne se pa seveda obratno.

Neverniki, se vidi, da vas je obsedel hudobni duh.

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

A ni tako, da duhovniki in škofje cepijo že tisočletja? Ponavadi cepijo mlade dečke.

lahko sem ženska, lahko sem moški

Obstajajo tudi neskončno nežne ženske, ampak svet v katerem smo je odločno preveč krut za njih.

virtualno bitje je kot točka, ki deli ženski in moški svet. Zakaj je to treba???

xrobe, 27.12.2021 ob 01:27

virtualno bitje je kot točka, ki deli ženski in moški svet. Zakaj je to treba???

Rada te imam. ???

sex lutka, 27.12.2021 ob 02:19

Rada te imam. ???

Gospodična, tudi sam vas imam več kot neskončno rad. 🙂 🙂 🙂

Zeliščarka, 26.12.2021 ob 21:38

Kdo pa je bila stroka v njegovih časih? Ženske, ki so zdravile z zelišči?

A jih je sežigal na grmadah kot so jih v srednjem veku?

trotl babji, farizeji in rimljani so bili stroka v njegovem casu

Jezus ne dovoljuje škodljivih, in nepotrebnih posegov, v telo slehernega posameznika.Jezus se ne strinja z depopulacijo,  oziroma z vlogo kolateralne žrtve,  za dosego ciljev multikorporacij, masonov….. Lahko bi naštevali v nedogled, vendar nima smisla.

rkc, 26.12.2021 ob 19:50

Zakaj ste takšni heretiki? Zakaj ne sledite Jezusovemu nauku?

https://www.dnevnik.si/1042979770

To pomeni cr.kni da bo drug zivel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close