Cepljenje in potrdillo
, 03.10.2021 ob 17:29
Zgini ti, Cezar. Da te ne bodo senatorji tokrat napihali prek spleta. Drugače pa avtor, jaz sem čakal še več kot deset dni, ampak sem bil cepljen na začetku poletja. Povprašaj na cepilnem mestu konec tedna?
vidis da cepivo pusca posledice…ti si klinicni primer zakaj se ne cepit hehe…a to ves zakaj je med vami geji tako malo cepljenih?ker ne spricajo cepiva v rit hehe
Julij Cezar, 03.10.2021 ob 17:42
vidis da cepivo pusca posledice…ti si klinicni primer zakaj se ne cepit hehe…a to ves zakaj je med vami geji tako malo cepljenih?ker ne spricajo cepiva v rit hehe
He He He He He He, umiri se, smradek. A se boš ti mogoče odjavil od tukaj, pa odpru kakšno knjigo? Ko že govoriš o tem, kdo je gej in kdo ne, a ti je morda tole znano “Caesar may have conquered the Gauls, but Nicomedes conquered Caesar.”?
Tiho, drugače bom jaz tvoj Brutus.
, 03.10.2021 ob 17:50
He He He He He He, umiri se, smradek. A se boš ti mogoče odjavil od tukaj, pa odpru kakšno knjigo? Ko že govoriš o tem, kdo je gej in kdo ne, a ti je morda tole znano “Caesar may have conquered the Gauls, but Nicomedes conquered Caesar.”?
Tiho, drugače bom jaz tvoj Brutus.
torej el pederisimo ze teces po drugi sus…bos se bolj zblojen kot si po prvem hehe…tedlo zarukano
Forum je zaprt za komentiranje.