Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cepljenje hepatitis

cepljenje hepatitis

Če koga zanimajo cene cepljenja:

V Gorici (Italija)
Via Mazzini (zraven Riavez Radio)
Tel:0481 592 818

Hepatitis A+B =22,82 Euro
Anti tifus =6,96 E
Rumena mrzlica=11,72E
cepljenje=8,00E
skupaj =49,50Euro

Urnik:PON,TOR,ČET:11:00-12:00
Sreda:14:30-16:30
Petek:9:00-10:30

Upam,da bo komu kaj pomagalo,te cene so še vedno nižje kot pri nas,osebje je zelo prijazno

Lep pozdrav.

Če koga zanimajo cene cepljenja:

V Gorici (Italija)
Via Mazzini (zraven Riavez Radio)
Tel:0481 592 818

Hepatitis A+B =22,82 Euro
Anti tifus =6,96 E
Rumena mrzlica=11,72E
cepljenje=8,00E
skupaj =49,50Euro

Urnik:PON,TOR,ČET:11:00-12:00
Sreda:14:30-16:30
Petek:9:00-10:30

Upam,da bo komu kaj pomagalo,te cene so še vedno nižje kot pri nas,osebje je zelo prijazno

Lep pozdrav.

ful si prijazen. se takih! :))

res lepo od tebe. Meni je za to povedala kolegica in tvoji podtki držijo.
Lp P

Ja res je, samo ko smo mi bli tam so meli za celi teden rezervirano cepivo za vojake, ki so sli v Irak, tako da nam niso mogli nic ponudit 🙂 Smola pa taka! Pa po telefonu so nam rekli ni problema, vi samo pridite.

Smo pa se potem odpeljali do mesta Grado in se tam cepli 🙂 Ful je fajn ce mas zravn kakega italijana oz. znas ti italijansko 🙂

ziv,
mnja jest nimam sreče s temi cepljenji, ko smo šli lani junija v afriko ni blo pa nic v italiji ;(( no, vseeno, ce se kdo tukaj spozna, hep. A sem se cepil v ljubljani, verjetno ni nobenega problema da grem po tadrug sus v italijo?

a ni potrebno vec doz, da se cepis proti hepatitisu? kakor jaz vem, oziroma trdijo na http://www.cepise.org so potrebna tri cepljenja v roku pol leta. in ko sem se pozanimal, je cena ene doze 14.000SIT, kar znese skupaj 42.000SIT!

kako je torej kaj s kvaliteto it. cepljenja?

LP L

Dve cepljenji. Približno eno leto po prvi dozi je potrebna še druga.

Ja, dve cepljenji v roku 6-18 mesecev, cena enega cepljenja za hepatitis a pa je v Lj 12 500 SIT (preverjeno, sem se cepila prejšnji teden). Je pa zanimivo, da me poleti niso hoteli cepiti v Trstu (in to 2. cepljenje, obakrat v Trstu), kao da moramo Slovenci po novem na svojo izpostavo… In govorim italijansko, tako da sem jih dobro razumela.

jst ti ne priporočam, da se drugič cepiš v IT, ker imajo lahko cepivo od drugega proizvajalca in stvar ne bo delovala. Mi je pa svetovala gospa(družinski prijatelj), ki cepi v Novi Gorici, naj se raje cepim v Slo, češ, da so naša cepiva bolj zanesljiva… Bo?

mnja,sj ne vem ce bi se mi sploh dal hodt po italiji pa to, me caka aprila kr cepljenje u Lj, zdj pa lih dobivam doze proti klopnemu menegitisu ;)))

Cepivo v Italiji je popolnoma enako kot cepivo pri nas. In ni ne boljše ne slabše kvalitete. Razlika v ceni pa je predvsem zato, ker je država (Italij) malo bolj radodarna in določen delež cepiva subvencionira, pri nas si pa moramo cepivo plačati sami. In zakaj naj bi bilo cepivo v Italiji slabše in ne bi delovalo? A v Italiji ne živijo ljudje, ki grejo na potovanja in se cepijo proti določenim boleznim?

LP P.

Tocno tako, kot pravi Peti.

Tudi jaz sem se prvic cepil v Italiji, drugic pri nas, ker ni bilo vec casa in cepivo, ki sem ga dobil je bilo popolnoma enako, enak proizvajalec, tako da glede tega se ni treba bati. Uzivajte subvencionirano cepljenje dokler lahko, kajti pravijo da ne bo vec dolgo tako.

kje je to v Gradu, a maš telefon?? Rabim nujno!
Petra

Tili podatki so res super in priporočam vsakemu da se cepi v Italiji.Jaz sem se v Avstriji (na Dunaju) in so me ornk nategnil s cenami:
tifus – 33,5 evrov
hepatitis B – 51 evrov
meningokni meningitis -29,8 evrov
cepljenje18,2
skupaj 132 evrov!!!!!

Seveda to se ni blo vse – cez 6 mesecev sem morala prit se enkrat:
hepatitis B – 51 evrov
hepatitis (dvojna doza . ne vem cesa) – 65,4
skupaj 116,4

SUPER, ne???

ni problema ce mesac cepiva, samo tocno moras vedet s cim so te že cepil – jaz sem se za Hepatitis A prvič cepila v LJ, potem pa čez eno leto v Avstriji (glede cen glej drugo moje sporočilo!). Za hepatitis B so me pa cepil 3x – dvakrat v razmaku 14 dni, tretjič pa 6 mesecev kasneje. Zdaj naj bi šla pa še na eno kontrolo, kjer določijo kolk časa cepivo za moj organizem velja, ampak pri teh cenah…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close