Cepljenje brez konca?
@rok-1 – srečo imaš, da imaš prijatelje in sorodnike v zdravniških vrstah. Pa še v tem primeru so to samo ljudje, tudi z najboljšimi nameni se lahko motijo oziroma se lahko kasneje pojavijo dejstva, ki jih na začetku niso vedeli. Še posebej v tem času, ko so pohiteli s cepivom in masovno cepijo brez zadostnih trial podatkov. Npr. v fazi preizkušanja so sodelovali samo zdravi ljudje brez pridruženih bolezni, nato pa so cepili populacijo vsevprek, brez predhodnih pregledov in brez zadržkov, tudi v primeru hujših zdravstvenih težav.
V tvoji družini imaš cepljenega najstnika. Na začetku je bilo rečeno, da je cepivo varno za vse, zdaj so J&J praktično umaknili. Kako bi se ti kot starš počutil, če bi bil tvoj najstnik cepljen s cepivom, ki ga zdaj ne uporabljajo več, ker se je izkazalo za preveč nevarno? Kako bi se počutil, če bi bila tvoja žena noseča v času, ko so množično predpisovali zdravilo Thalidomid, za katerega se je kasneje izkazalo, da povzroča hude okvare ploda? Pa tudi če bi se žena, noseča zdaj, cepila s Pfizerjem, ki je bil pod sodnim nalogom zdaj primoran poročati, da je samo v ZDA, samo v februarju, prišlo do 270 spontanih splavov?
Pustiva zdaj tiste, ki razgrajajo zaradi ukrepov. Večina tako imenovanih anticepilcev ima namreč te pomisleke in te strahove. In glede na to, kako počasi kapljajo podatki na dan, so morda celo upravičeni.
Zadnji stavek tega japonskega poročila: https://www.npojip.org/english/MedCheck/Med%20Check%20Tip-20-2021-08&12.pdf?fbclid=IwAR3pkHFCmPFlNGjr68GJC28O40PNWTNQ-Kz1-Q_MAM6dCTCQqtcJlkYJqpg je:
The regulators will continue to endorse vaccination in children, but these data suggest that the risk of vaccinating children and adolescents outweighs the benefits.
Kot oče otroka, ki sem ga peljal na to cepljenje, ne bi mirno spal. Pa smo dali skozi vsa otroška in še kakšno dodatno cepljenje, da ne bo pomote.
Cilj fašističnih korporacij je le denar in zato je njihov cilj, da ste ljudje odvisni od njihovih zvarkov. Obstaja že ogromno dokazov, kjer so na podlagi krvnih preiskav ugotovili, da imajo cepljeni poškodovan imunski sistem, kateri nas bolj ali manj uspešno varuje pred temi koronavirusi že na tisoče let.
wd40713, 14.12.2021 ob 10:55
rok-1, 14.12.2021 ob 10:32
wd40713, 14.12.2021 ob 06:25
wd40713, 14.12.2021 ob 06:25
rok-1, 14.12.2021 ob 00:46
pa kako to, 14.12.2021 ob 00:16
Nitine, 13.12.2021 ob 23:38
ombomb, 13.12.2021 ob 22:21
Nitine, 13.12.2021 ob 21:57
ombomb, 13.12.2021 ob 21:18
Jahno, 13.12.2021 ob 20:39
ombomb, 13.12.2021 ob 18:52
Kayya, 13.12.2021 ob 17:07
Ce bi se vsi cepili, to ne bi bilo potrebno. Dokler nam anticepilci delajo zgago, pa bo res tako.
tebi res ni pomoči…
samo poglej graf Portugalske čez 90% precepljeni:
kakšni so njihovi podatki z okužbami:
pa dajmo pogledat še gibraltar, ker so bili 100% precepljeni že pred julijem…
poglej njihov graf okužb:
pri 100% precepljenosti že več valov torej… kdaj ti bo jasno,da cepljenje NIMA VEZE.
ZDaj pa poglej še graf hospitaliziranih in ga primerjaj z našim. Mogoče ti zabrli lučka.
cepivo ima nalogo,da ščiti pred boleznijo – očitno tega ne dela zato nehaj da te ogroža anticepilec, ker ti enako širiš virus in spravljaš ljudi v bolnice kot cepljeni… očitno so tudi cepljeni v bolnicah IN NI JIH MALO, CELO NA INTENZIVI SO IN TUDI UMIRAJO . Polno cepljeni in zdravi umirajo.
Motiš se, od zdravih in polno cepljenih ni še nihče umrl. Umirajo in vegetirajo na respiratorjih:
-necepljeni rizični
-necepljeni zdravi
-cepljeni rizični
S tem da ti zadnji imajo še vedno veliko boljše šanse za preživetje kot prvi. Cepivo res ni 100%, tako kot ni nič na svetu. Med 100% in 0% je pa še 99 postavk.
ne motiš se ti,… so umrli polno cepljeni, ki so zboleli in so umrli – in to taki mladi, brez pridruženih bolezni… zato ne laži… če ti ne zmoreš videti resnice pač tvoja težava…
dejstvo je to,da cepiva niso to kar obljubljajo in ne ščitijo nič… ljudje ne samo,da zbolevajo, tudi v bolnici so, celo na kisiku in tudi umirajo…
beri, da so umrli mladi, sicer poprej zdravi in dvakrat cepljeni – ki so kljub cepljenju zboleli za covidom in umrli:
Niti lastnega članka, ki ga lepite kot “dokaz” ne preberete, kako naj vas človek jemlje resno? Ti bom kopirala, da se ne boš matrala:
To je zate zdrav človek? Daj ne smeši se no.
če pa najbolj ranljive cepljenje baje najbolj zaščiti celo najbolj priporočajo jim ga, da bodo ja zaščiteni… zdaj so začeli za imunsko oslabljene otroke propagando, da naj se cepijo in jim ga priporočajo,da bodo zaščiteni, ko pa tak človek umre – pa tte isti dohtarji najdejo razlago,da je umrl zaradi imunske oslabljenosti in zato cepivo ni prijelo…. ja zakaj si ga pa potem sploh cepil, če zdaj trdi, da se je vedelo,da zaradi imunske oslabljenosti cepivo ne bo prijelo?
tukaj pred časom je pisala ena za njeno mamo,da je bila zdrava polno cepljena na intenzivni, njena soseda pa da je polno cepljena umrla… pa ena med. sestra, ki se je cepila, ker je zaupala pa tudi pristala na intenzivni – eee naši primeri…
ampak kaj bi tebi govorili – zaradi mene izvoli se cepiti… pa kaj cepiti – kot je že napisano zgoraj – infuzijo ti naj dajo skozi za seboj, pa kar s flaško te kemijo okoli hodi… pa boš srečno…
ostale pa nas pusti na miru.
Kot rečeno če je imela hudo imunsko pomankljivost bi jo moralo cepivo zaščititi -tako obljubljajo vsi ti vrli strokovnjaki, ki cepijo vse te ljudi in ga posebej priporočajo vsem tem – ko pa umrejo, pa obrnejo ploščo – pa je očitno ni nič zaščitilo… je umrla. Torej je zanič stroka je lagala… imajo 1001 izgovor pripravljen.
Oprosti… a pišeš neumnosti. Morda raje preberi strokovno literaturo – ali pa NATANČNO poslušaj imunologe, ko to razlagajo. Saj je bilo tudi na TV že večkrat razloženo.
Ljudje z imunskimi pomanjkljivostmi so hudo izpostavljeni. Cepivo je zanje nujna stvar, zaščiti jih do neke mere – a vseeno bistveno manj, kot zdrave ljudi – ker imunskega odziva enostavno (SKORAJ) ni. Če tak človek vseeno umre od Covida – bi necepljen umrl že bistveno prej. To je vse.
Samo nekaj je, če se je treba cepit vsak mesec, je en klinc učinkovito. Če se je treba na tri mesece, ni bistveno boljše.
@WD;
Ja, slabo učinkovito, se strinjam. Mi je jasno, da so bili preveč optimistični sprva, to zdaj je pri prvi stopnji reševanja problema s cepivi bolj realno – pa čeprav zoprno. Klinc… nič ni hitro, učinkovito in brezplačno. Bo treba izboljšati in to traja. Dvomim da bi bilo smiselno čisto opustiti.
Če pomisliš – to je prvi respiratorni virus v zadnjih cca 90 letih, za katerega so potrebni tretmaji. Prej jih ni bilo. Zato nič čudnega, če ne gre vse čisto po zamislih.
@rok ja.Se pravi, da je smiselno počakat, da jih izboljšajo.
za izboljšanja: učinkovita in prava izboljšanja – je nujno natančno spremljanje cepljene populacije, natančno prijavljanje stranskih učinkov, od najblažjih do najhujših – eee.. tukaj pa naletimo na oviro ane – saj vemo,da se ti ne merijo in sporočajo natančno, temveč v želji prikazati cepivo kot varno in da se čimveč ljudi cepi, se mnogo stranskih učinkov pomete pod preprogo – zdravniki skomignejo z rameni, ah saj je normalno, in sploh nič ne prijavljajo, ali pa še kaj hujšega v ignoranci…
tako na tak način – z ignoranco do nartančnega spremljanja stranskih učinkov sedaj – do najlažjih naprej – tako nikoli ne bomo prišli do izboljšanega varnega cepiva…
ne vedo, da človek ve, da je človeško telo sestavljeno iz celic, je polno receptorjev kateri imajo spomin celo življenje. Telo ve, da je strup-proti strup. Vsak naslednji vstop tujka v telo, gre skozi proces skeniranja, da ga telo prepozna, dobi informacijo, da se odzove. Omejevati datumsko prebolevnost, je samo možno pri Idiokratih. Tako kot je beseda Asimptomatski. Zdravijo bolezen s cepivom, za katero je dokazano, da se da ozdraviti z antibiotiki po postopku Atipične pljučnice, tudi že v zadnjem stadiju. Poglejmo vse skupne imenovalce prebolelih od teh, ki naj bi bili asimptomatski in teh, ki so težje zboleli, kljub temu ozdraveli. Potem še poglejmo skupne imenovalce preminulih zaradi te bolezni, kako jo že imenujete. Povejte mi vi, ker jaz se ne spoznam na te reči, zato sprašujem. Je bila zgolj kriva samo bolezen. Kakšno je bilo zdravstveno stanje teh bolnih, ki so preminili. Njihova starost. Kakšen zdravstveni protokol je bil izpeljan pri teh ljudeh. Lahko nekdo strokovno razloži, da ne bomo tavali v temi, se obsojali. Poudarek je na skupnih imenovalcih obeh skupin. Je bilo to zdravljenje, zdravila, volja do življenja, dober imunski sistem. Ali pač, ni bil njihov čas za slovo, čist tako človeško povedano, kot obratno pri drugi skupini.
Za Roka
Si kdaj pomislil, da so bili tudi zdravniki nategnjeni po domace povedano. Z nekaterimi sem v sorodu, nekaj jih je nasih druzinskih prijateljev, ze nase babice so prijateljevale z njihovimi familjami in verjemi da se cutijo prizadete in nategnjene. Marsikdo molci, masikomu je pa tud nerodno povedati na glas, kar je razumljivo, saj je se do vceraj verjel v cepivo kot v boga. Verjel da je dobro in ucinkovito. Da je to to. Ni bilo nacrtno zavajanje pacientov, saj so bili sami tudi zavedeni.
Tezke stvari so tu. Nikomur ni ravno lahko.
Stroka nam vsak dan laze, cisto vsak dan. Pametni iz stroke so utihnili ker so tudi sami milo receno ostali brez zraka, placance pa vsak dan gledamo po tv. Vsak dan- nova laz in manipulacija- nacrtno.
yram, 14.12.2021 ob 11:15
Za Roka
Si kdaj pomislil, da so bili tudi zdravniki nategnjeni po domace povedano. Z nekaterimi sem v sorodu, nekaj jih je nasih druzinskih prijateljev, ze nase babice so prijateljevale z njihovimi familjami in verjemi da se cutijo prizadete in nategnjene. Marsikdo molci, masikomu je pa tud nerodno povedati na glas, kar je razumljivo, saj je se do vceraj verjel v cepivo kot v boga. Verjel da je dobro in ucinkovito. Da je to to. Ni bilo nacrtno zavajanje pacientov, saj so bili sami tudi zavedeni.
Tezke stvari so tu. Nikomur ni ravno lahko.
Stroka nam vsak dan laze, cisto vsak dan. Pametni iz stroke so utihnili ker so tudi sami milo receno ostali brez zraka, placance pa vsak dan gledamo po tv. Vsak dan- nova laz in manipulacija- nacrtno.
@Meri – Itak da sem. Včasih klepetamo o tem. Samo v teh debatah je zaključek zaenkrat še takšen, da če že fašeš, vseeno bolje če si cepljen. Če seveda nimaš kakšnega sranja zaradi cepiva. In zaenkrat problemov zaradi cepiva nima še nihče med znanci.
Oziroma popravek – umrl je en poznan starejši človek, ki pa je bil itak kandidat – ogromno problemov z ožiljem in še hud alkoholik – tako da se mi ne zdi relevantno.
demotivation, 14.12.2021 ob 11:03
@rok-1 – srečo imaš, da imaš prijatelje in sorodnike v zdravniških vrstah. Pa še v tem primeru so to samo ljudje, tudi z najboljšimi nameni se lahko motijo oziroma se lahko kasneje pojavijo dejstva, ki jih na začetku niso vedeli. Še posebej v tem času, ko so pohiteli s cepivom in masovno cepijo brez zadostnih trial podatkov. Npr. v fazi preizkušanja so sodelovali samo zdravi ljudje brez pridruženih bolezni, nato pa so cepili populacijo vsevprek, brez predhodnih pregledov in brez zadržkov, tudi v primeru hujših zdravstvenih težav.
V tvoji družini imaš cepljenega najstnika. Na začetku je bilo rečeno, da je cepivo varno za vse, zdaj so J&J praktično umaknili. Kako bi se ti kot starš počutil, če bi bil tvoj najstnik cepljen s cepivom, ki ga zdaj ne uporabljajo več, ker se je izkazalo za preveč nevarno? Kako bi se počutil, če bi bila tvoja žena noseča v času, ko so množično predpisovali zdravilo Thalidomid, za katerega se je kasneje izkazalo, da povzroča hude okvare ploda? Pa tudi če bi se žena, noseča zdaj, cepila s Pfizerjem, ki je bil pod sodnim nalogom zdaj primoran poročati, da je samo v ZDA, samo v februarju, prišlo do 270 spontanih splavov?
Pustiva zdaj tiste, ki razgrajajo zaradi ukrepov. Večina tako imenovanih anticepilcev ima namreč te pomisleke in te strahove. In glede na to, kako počasi kapljajo podatki na dan, so morda celo upravičeni.
Zadnji stavek tega japonskega poročila: https://www.npojip.org/english/MedCheck/Med%20Check%20Tip-20-2021-08&12.pdf?fbclid=IwAR3pkHFCmPFlNGjr68GJC28O40PNWTNQ-Kz1-Q_MAM6dCTCQqtcJlkYJqpg je:
The regulators will continue to endorse vaccination in children, but these data suggest that the risk of vaccinating children and adolescents outweighs the benefits.
Kot oče otroka, ki sem ga peljal na to cepljenje, ne bi mirno spal. Pa smo dali skozi vsa otroška in še kakšno dodatno cepljenje, da ne bo pomote.
@demotivation:
Tudi s tem se strinjam. Ja, vem da imam srečo, sploh ker niso samo zdravniki med prijatelji, so tudi farmacevti in to v Slo in v tujini, pa tudi nekateri delajo v razvoju zdravil in tudi cepiv. Res tudi to ne prepreči možnosti, da bi bili tudi vsi oni nategnjeni, jih pa zmanjša.
Nova dejstva se pojavljajo stalno, praktično z vsako raziskavo. To je stalnica.
Ta kar praviš – kako bi se počutil, če…? Jasno, da zelo slabo. ZELO! V poštev bi prišlo vse mogoče. A mogoče imamo samo srečo. Po drugi strani – pa se nisem odločal na podlagi TV prispevkov ali člankov v Novicah, pač pa sem kar nekaj tednov bral in študiral poročila in raziskave v medicinskih virih, spraševal zdravnike, itd. Na koncu pač tvegaš in skočiš… in živiš (ali pa tudi ne) s posledicami. Brez tveganja ni življenja – vedno in povsod. Sam (in ostali v družini) sem ocenil, da je tveganje tudi pri otroku manjše na strani cepljenja, kot na strani prebolevanja okužbe. Mislim da dobro veš, kako se kot oče presekiraš in raziskuješ, preden se odločiš za karkoli tveganega za otroka. Pri nas je itak prevagala najstnikova lastna volja.
wd40713, 14.12.2021 ob 11:34
No pa smo tam- prostovoljen mus. Naj se cepi, kdor se želi.
@ rok
@WD:
Točno tako!
A z druge strani – če pomisliš z državne strani – tam pa tudi ni dileme, a ne? Logično da navijajo za cepljenje, ker po statistiki je stvar kar jasna. Neglede na stranske učinke – pa kolkorkoli jih je. Tudi če ni nobene zarote, je jasno zakaj.
Toliko… zdaj pa imam druge obveznosti.
Informacije iz prve roke. Če vam je mar.
https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1287602915074001/
jaz sem na ig prebrala enega zdravnika – ko je prišlo ven cepivo se je takoj cepil, verjel v cepivo enako vsa ekipa v njihovi privat amb… po tistem poleti ko je bilo jasno že da cepiva dejansko ne ščitijo kot je bilo obljubljeno je napisal da jih ne bodo več nategnili… tako sem razumela,da so se počutili nategnjene ja…
glede na to kako so obljubljali 95%učinkovitost zdaj pa sami izgovori pa zakaj ni takšna pa kako pada, pa izgovor zakaj je pri temu nižja, pa zakaj pri obnemu…
oprostite – če se moraš z nekim cepivom cepiti na 3 mesece – je to samo po sebi dokaz DA TAKO CEPIVO PAČ NI UČINKOVITO
rok-1, 14.12.2021 ob 11:43
@demotivation:
Tudi s tem se strinjam. Ja, vem da imam srečo, sploh ker niso samo zdravniki med prijatelji, so tudi farmacevti in to v Slo in v tujini, pa tudi nekateri delajo v razvoju zdravil in tudi cepiv. Res tudi to ne prepreči možnosti, da bi bili tudi vsi oni nategnjeni, jih pa zmanjša.
Nova dejstva se pojavljajo stalno, praktično z vsako raziskavo. To je stalnica.
Ta kar praviš – kako bi se počutil, če…? Jasno, da zelo slabo. ZELO! V poštev bi prišlo vse mogoče. A mogoče imamo samo srečo. Po drugi strani – pa se nisem odločal na podlagi TV prispevkov ali člankov v Novicah, pač pa sem kar nekaj tednov bral in študiral poročila in raziskave v medicinskih virih, spraševal zdravnike, itd. Na koncu pač tvegaš in skočiš… in živiš (ali pa tudi ne) s posledicami. Brez tveganja ni življenja – vedno in povsod. Sam (in ostali v družini) sem ocenil, da je tveganje tudi pri otroku manjše na strani cepljenja, kot na strani prebolevanja okužbe. Mislim da dobro veš, kako se kot oče presekiraš in raziskuješ, preden se odločiš za karkoli tveganega za otroka. Pri nas je itak prevagala najstnikova lastna volja.
Ravno kot oče pišem. Pri našem najstniku je sicer okužba (blaga) prehitela odločitev, a to je le kupovanje časa. Že čez par mesecev se bo treba ponovno odločati (mi in tudi vi, nihče ni izjema), in glede na to, da trenutna cepiva ne kažejo dobre slike, ne z vidika preprečevanja in niti z vidika varnosti, bo vsaka naslednja odločitev še toliko težja, prepad med ljudmi in stroko pa še toliko večji. Verjemi, da veliko necepljenih ne bere Novic in da prav tako iščejo verodostojne podatke in se ne opirajo na anedoktalna pričevanja, žal pa nimajo znancev v stroki in dobijo s strani družinskih zdravnikov samo enoznačno procepilsko prepričevanje. Če je nekdo aroganten ali žaljiv do tvojih dvomov, bo odziv verjetno radikalizacija teh dvomov.
mah ja, 14.12.2021 ob 10:44
Ma kaj vi anticepilci jeste, da ste tko ultra pametni in veste velik več od vseh znanstvenikov sveta skupaj? Ej res me zanima od kje vse te vaše resnice. Lahko bi dal eno lekcijo vsem tem visoko izobraženim znanstvenikom, ki so se šolal 20+ let in še vedno nimajo pojma.
Naslednja nobelova nagrada za znanost bi morala pripadati vam. Neizobraženim osnovnošolcem, ki veste vse in še več o … vsem 🙂 Bravo!
Znanstveniki so odkrili da bodo ljudje verjeli cisto vsemu, ce pripisejo da so to znanstveniki odkrili!
rok-1, 14.12.2021 ob 11:31
@Meri – Itak da sem. Včasih klepetamo o tem. Samo v teh debatah je zaključek zaenkrat še takšen, da če že fašeš, vseeno bolje če si cepljen. Če seveda nimaš kakšnega sranja zaradi cepiva. In zaenkrat problemov zaradi cepiva nima še nihče med znanci.
Oziroma popravek – umrl je en poznan starejši človek, ki pa je bil itak kandidat – ogromno problemov z ožiljem in še hud alkoholik – tako da se mi ne zdi relevantno.
Evo trkam, pri nas tudi do zdaj kolikor toliko ok (doloceni str.ucinki sploh pri starejsih) . Primer teta, 3x cepljena, res da je v letih ampak ima velike tezave z nogami od 3 doze.
Cepil se ne bo vec nihce, tako smo se vsi odlocili. Kdor zeli naj se, mi izstopamo iz igre :))) Razmisljam pa vsak dan kaj bo prinesel cas. Zelo so nas nalagali, da so cepiva ucinkovita (prenos in zascita) proti koroni. Na polno so nas nategnili. Ne samo nas ki nimamo pojma o medicini, ampak tudi strokovnjake.
Pajacem s TVja pa ne verjamem vec cisto nic, ce recejo da je dan pogledam cez okno. Strasno kaj so si dovolili.
Vam cepilcem se je očitno povsem zmešalo.
Kaj je govorila ta vaša ‘stroka’ malo nazaj? Pfizer, 95% zaščita, doživljensko. In kako so prišli do teh številk? Pfizer, družba obsojena na plačilo astronomskih odškodnin, ker je zavestno dajala škodljive substance bolnikom ter ponarejala podatke, ja, ta Pfizer je kar sam naredil raziskavo. Verjeti taki ‘stroki’ je kot bi po navodilih Trobca, oblečenega v belo haljo, lezel v peč. Dejansko ste mentalno defektni.
In o teh naših dohtarjih. Večina jih o tej koroni nima prav dosti več pojma kot povprečen Polde, ki se ‘izobražuje’ na FB. Edina razlika je v tem, da oni berejo svoje revije. Ki jih je vsaj večino farmacija že zdavnaj kupila. O tem kako uredniki zaradi pritiskov odstopajo, morajo umikati članke, ker se izkaže, da so bili naročeni ipd. se ne piše. Vi pa kar slepo zaupate. Žal sem po sili razmer v zadnjem času imel kar nekaj opravka z zdravniki. Vedno ko je naneslo na cepljenje sta sledili dve situaciji, ali so me kot poblazneli silili naj se cepim, večinoma s sloboumnimi ‘argumenti’, ali pa o tem sploh niso hoteli nič slišati, np, lahko o tem ali o onem, samo o cepljenju ne, so delovali malo prestrašeno, malo jih je bilo kar sram.
Pa ne rabimo ne FB, ne dr in ne MF, dovolj je, da nismo nori in znamo šteti do tri, da vidimo, da tukaj nekaj ne štima. če bi bil ta zvarek rešitev, bi nalsednji dan, ko bi ga bilo dovolj ukinili ta koronateror. Kdor se cepi je varen, zaščiten, nima kaj več, da se oglaša, kdor ne, pa pač prevzame riziko korone nase. Cepljeni bi bili zdravi, necepljeni bi cepali, prej ali slej bi sprevideli zmoto in se cepili ali pa pocepali. In kaj vidimo v praksi? Vse kaj drugega kot to.
In ne mi o ‘sesuvanju’ zdravstvenega sistema. 50.000 zaposlenih, 10.000 postelj in ne morejo oskrbet 300 na intenzivni??? Lahko pa v svoji skrbi za bolnike pokradejo milijarde in si nabavljajo nove jahte… da o tem koliko jih je zaradi zaradi zaprtja umrlo zaradi drugih bolezni. Po moje že vsaj 5x toliko kot zaradi korone. Da o tem, kako vsakega, ki ima korono, že avtomatično štejejo kot žrtev korone. Pade pod traktor, korona, hop, še en več, uboga žrtev korone in antivakserje, dajmo vse zapret, preverjat, čipirat, zadnjič so na Nori Pfizer TV propagirali zapiranje necepljenih. Zdravih necepljenim, medtem ko bolan cepljen mirno hodi okrog in stresa bacile. Cepite se zarad mene še 100x, ampak vsiljevanje tega cepljenja že krepko presega polje norosti.
Anonimno 3210, 14.12.2021 ob 12:28
Vam cepilcem se je očitno povsem zmešalo.
Kaj je govorila ta vaša ‘stroka’ malo nazaj? Pfizer, 95% zaščita, doživljensko. In kako so prišli do teh številk? Pfizer, družba obsojena na plačilo astronomskih odškodnin, ker je zavestno dajala škodljive substance bolnikom ter ponarejala podatke, ja, ta Pfizer je kar sam naredil raziskavo. Verjeti taki ‘stroki’ je kot bi po navodilih Trobca, oblečenega v belo haljo, lezel v peč. Dejansko ste mentalno defektni.
In o teh naših dohtarjih. Večina jih o tej koroni nima prav dosti več pojma kot povprečen Polde, ki se ‘izobražuje’ na FB. Edina razlika je v tem, da oni berejo svoje revije. Ki jih je vsaj večino farmacija že zdavnaj kupila. O tem kako uredniki zaradi pritiskov odstopajo, morajo umikati članke, ker se izkaže, da so bili naročeni ipd. se ne piše. Vi pa kar slepo zaupate. Žal sem po sili razmer v zadnjem času imel kar nekaj opravka z zdravniki. Vedno ko je naneslo na cepljenje sta sledili dve situaciji, ali so me kot poblazneli silili naj se cepim, večinoma s sloboumnimi ‘argumenti’, ali pa o tem sploh niso hoteli nič slišati, np, lahko o tem ali o onem, samo o cepljenju ne, so delovali malo prestrašeno, malo jih je bilo kar sram.
Pa ne rabimo ne FB, ne dr in ne MF, dovolj je, da nismo nori in znamo šteti do tri, da vidimo, da tukaj nekaj ne štima. če bi bil ta zvarek rešitev, bi nalsednji dan, ko bi ga bilo dovolj ukinili ta koronateror. Kdor se cepi je varen, zaščiten, nima kaj več, da se oglaša, kdor ne, pa pač prevzame riziko korone nase. Cepljeni bi bili zdravi, necepljeni bi cepali, prej ali slej bi sprevideli zmoto in se cepili ali pa pocepali. In kaj vidimo v praksi? Vse kaj drugega kot to.
In ne mi o ‘sesuvanju’ zdravstvenega sistema. 50.000 zaposlenih, 10.000 postelj in ne morejo oskrbet 300 na intenzivni??? Lahko pa v svoji skrbi za bolnike pokradejo milijarde in si nabavljajo nove jahte… da o tem koliko jih je zaradi zaradi zaprtja umrlo zaradi drugih bolezni. Po moje že vsaj 5x toliko kot zaradi korone. Da o tem, kako vsakega, ki ima korono, že avtomatično štejejo kot žrtev korone. Pade pod traktor, korona, hop, še en več, uboga žrtev korone in antivakserje, dajmo vse zapret, preverjat, čipirat, zadnjič so na Nori Pfizer TV propagirali zapiranje necepljenih. Zdravih necepljenim, medtem ko bolan cepljen mirno hodi okrog in stresa bacile. Cepite se zarad mene še 100x, ampak vsiljevanje tega cepljenja že krepko presega polje norosti.
Super povedano.
Človek se samo zgrozi ob debilnosti teh zagovornikov covid zločina, oziroma covid norosti.
Tudi ta video je dokaz človeške debilnosti in zlobe, kakšne zločinske manipulativne ukrepe uporabljajo, da bi otroke prisilili v uporabo strupenih zvarkov.
Robi917, 14.12.2021 ob 10:33
siknoe, 14.12.2021 ob 09:28
ahmm, 14.12.2021 ob 09:24
siknoe, 14.12.2021 ob 09:18
demotivation, 14.12.2021 ob 08:45
Mene pa zanimajo tisti, ki so se šli poslušno in zaupanja polno cepiti. Takrat je bilo rečeno, da bodo imeli z dvojnim odmerkom če ne doživljenjsko, vsaj dolgoletno zaščito. In da v vsakem primeru ne bodo končali v bolnici, niti najmanj pa ne v intenzivi. Kako se počutite zdaj, ko veste, da boste najbrž že po treh mesecih veljali spet za necepljene? Posebej tisti, ki ste imeli neprijetne učinke po cepljenju, a ste bili tiho in potrpeli, saj so vam rekli, da ste družbeno odgovorni in da s tem ščitite tudi druge – kar se je izkazalo za popolnoma neresnično. Še vedno zaupate stroki in boste brez premisleka šli po naslednje odmerke, ali pa se vam je vzbudil vsaj majhen dvom v to, kar vam servirajo?
Lahko ti povem zase in za svojo bližnjo okolico (sorodnike in sodelavce). Vsi, ki smo se cepili dvakrat, smo cepljeni tudi tretjič. In cepljenih nas je 98%. In bomo še večkrat, če bo potrebno. Nobenemu ni žal, ker vemo, zakaj smo se cepili. Ne zaradi potrdila, zato me prav fascinira, da se s tem tako zelo obremenjujete ravno necepljeni.
Seveda ne verjamem, da je cepivo čudežno, tudi polno cepljeni so vmes zboleli, vendar so preboleli presenetljivo lahko. Sploh če primerjamo s tistimi, ki so zboleli še v času pred cepivom. Pa so nazadnje časom zboleli starejši, kronični bolniki, v prvem valu pa večina mlajših, od katerih je eden pristal celo na respiratorju (ja, verjetno je bil to tisti wake up call za marsikoga, ki je prej cincal). Tako da ja, pri nas ni dileme, smo cepljeni in bomo tudi večkrat.
Glede VAERS pa je res, da je obvezno treba podatke prej preveriti. Se strinjam, da so naši zdravniki preleni, da bi res sporočali vse stranske učinke (kar je popolnoma narobe), samo ni pa tudi ok, da se sistem tako zlorablja, kot se danes, samo zato, da se “dokazuje” neke teorije.
Super. Spadaš v skupino, ki se je cepila zaradi dodatne zasčite, ne zaradi tega, da lahko neomejeno in še bolj kot kdajkoli hodi okoli, kar pa za večino cepljenih ne velja – in zaradi tega smo, kjer smo. Žal.
In kaj bi bila po tvoje rešitev? Ker taisti, ki nasportujejo cepljenju, nasprotujejo tudi vsem drugim ukrepom (ja, re ne čisto vsi, velika večina pa). Torej kaj? Ne storimo nič? Uvedemo testiranje za vse? Kaj predlagaš? Kaj, da bo delovalo?
Pa saj sem že povedal kaj je rešitev, pa debilno še vedno sprašuje.
Vsi debili pranoični, ki se čutite ogroženi, se prostovoljno samozaprite v bunkerje in tam počakate, dokler nas necepljene korona ne pobere. Necepljeni bomo živeli brez nagobčnikov, brez testov in zato menim, da vam paranoikom ne bo problem počakati na varnem v bunkerju ta dva meseca, dokler nas nezaščitene necepljene korona ne potamani.
Po tem boste lahko prišli ven, ker ne bo več necepljenih, kateri vam zdaj predstavljamo grožnjo. Lahko se boste svobodno cepili vsak mesec, petkrat na dan testirali in imeli našvasane tri nagobčnike za trojno zaščito.
Mislim, da je moj predlog dober, ker predstavlja mirno rešitev za vse nas.
Če bi se vi, anticepilci teh besed držali, bi bilo to smiselno. Se ljudje zapremo v bunkerje in počakamo, da vas pobere. Če ne prva okužba, pa druga ali tretja. Ni problema!
Ampak kaj, ko ste anticepilci tako prekleto pogumni samo takrat, ko čepite doma in širite svojo propagando, v resnici pa takrat, ko začnete tanko piskat, letite v bolnišnice in prosite za pomoč? Ti resno pričakuješ, da bodo cepljeni zaprti doma in čakali, da boste vi izvajali cikle z okužbami in hodili na zdravljenje…. v nedogled?
Ne bo šlo, muki!
Obstajata dve možnosti, s katerima lahko prekinemo širjenje in mutacije virusa – prva je ta, da postane cepljenje obvezno ali pa ta, da vsakemu, ki pokliče rešilca ali pride na urgenco, naredimo test na protitelesa in v primeru necepljenosti pustimo pogumneža doma ali pošljemo domov!
Nobena participacija necepljenih ni potrebna, enostavno zmanjšamo oddelke za zdravljenje covida in s tem razlogom pač ne sprejemamo tistih, ki nas že več kot leto dni zaustavljate pri premagovanju virusa. Za cepljene obolele je dovolj 1/4 trenutno razpoložljivih kapacitet.
Očitno zlepa ne bo šlo, ste preveč zabiti da bi razumeli zlepa, torej bo moralo iti zgrda 🙂
Se opravičujem za pisne napake. Ampak bistvo ostaja. Tudi to, da nismo slišali še nobene argumentirane razprave niti kritičnih vprašanj tem ‘strokovnjakom’, govori samo zase. ‘Zaupaj stroki’. Np, ne!!! Ne zaupam, če bi slepo zaupali znanosti bi še vedno verjeli, da je zemlja ravna ipd., ker je to bilo še nedolgo nazaj uradno stališče znanosti. Že samo ‘zaupanje’ ni znanstveno, to je defekt religije in vernikov. Znanost je dvom, vprašanja (ne nujno nasprotovanje) in argumentirani odgovori, ne pa teror in prisila v verjetje v neke verske (ali znanstvene, če hočete) dogme, ki se zdaj spreminjajo že iz dneva v dan. Že samo zaupanje in verjetje je neznanstveno, še toliko bolj če te ‘znanstvenike’ kar naprej dobivamo na laži.
Tile cepilci ne delujejo po principih znanosti in razuma, ampak po principih poblaznele verske sekte. Samo križ so zamenjali za iglo, princip je isti.
Obstajata dve možnosti, s katerima lahko prekinemo širjenje in mutacije virusa – prva je ta, da postane cepljenje obvezno
A si ti povsem defekten??? Ja, to bi držalo pri klasičnih cepivih, ko cepljeni ne širi bacila. Tukaj ga pa veselo trosi okrog. Kako zaboga boš potem s cepljenjem prepričil širitev??? A sploh znaš šteti do tri?
Najbolj precepljene države, Izrael Gibraltar itd. imajo cel kup okužb, na Irskem in na Islandiji so ponovno začeli testirat cepljene. Nazadnje tudi cepljene obiskovalce neke protipodnebne konference v VB (povedano na Radio SLO, ne na FB). Le zakaj, če s cepljenjem preprečiš širjenje?
Ne rabiš FB, dovolj je, da poslušaš vaše cepilske blodnje in vidiš, da to kar blebetate enostavno nima nobenega smisla. Da bo vaš idiotizem še večji, privlečete neke številke iz intenzivnih oddelkov. Tudi če držijo, kaj imajo skupnega s širjenjem??? To je tako kot bi rekel, pejt z busom v službo, da ne boš lačen…
Mutacije? Zakaj se ne pojavijo v Belorusiji ipd., kjer se tega ne grejo, ampak v precepljenih državah, če jih boš s cepljenjem preprečeval??? Brezveze pisat, ker ste mentalno defektni. Večina vaših blodenj ne gre skupaj niti s tistim, kar je že zdavnaj priznala tudi vaša ‘uradna stroka.’ V bistvu ste dojeli da so vas nategnili, zdaj si pa tega ne upat priznati in raje vse skupaj vlečete v cepilsko greznico, češ, np, cepi se, da ne bom izpadel bedak ali pa da bova vsaj oba in ne samo jaz na slabem.
ne vedo, da človek ve, da med epidemijo ljudje zbolevajo, saj to je cilj bolezni, da si poišče napade gostitelja. Idiokrat krivi človeka, ker je zbolel. Idiokrat za kazen, ker je človek zbolel mu ne bi nudil zdravljenja. Nudi mu nekaj kar mu tudi naprej ne bi pomagalo proti bolezni, ki trenutno ogroža cel svet. Vendar, takrat bi mu pomagal, saj se je cepil in Zopet Zbolel z boleznijo proti kateri se je cepil. Zato Idiokrati znotraj Idiokracije, se poslužujejo tudi takšnih metod.
Kopiram komentar z nekega drugega foruma, ker me je nasmejal:
Cepljenje je že davno preraslo v neke vrste kult, zakaj tega ne bi saj koristno porabili za promocijo te koristne NAVADE? Pomislite… kako so se recimo “prijeli” verski prazniki? Ja tako, da so se “šlepali” na prejšnje poganske običaje. No tukaj bo podobno, le da bo božično ikonografijo prevzelo Cepljenje. Imeli bomo koledovanja mobilnih enot, Dedka Fajzerja in cepilne pesmi in nekaj malega mistike (Cepljenje je simbol življenja in upanja). In seveda vrhunec leta – Špikana polnočnica!
Lepo bo.
Anonimno 3210, 14.12.2021 ob 13:07
Se opravičujem za pisne napake. Ampak bistvo ostaja. Tudi to, da nismo slišali še nobene argumentirane razprave niti kritičnih vprašanj tem ‘strokovnjakom’, govori samo zase. ‘Zaupaj stroki’. Np, ne!!! Ne zaupam, če bi slepo zaupali znanosti bi še vedno verjeli, da je zemlja ravna ipd., ker je to bilo še nedolgo nazaj uradno stališče znanosti. Že samo ‘zaupanje’ ni znanstveno, to je defekt religije in vernikov. Znanost je dvom, vprašanja (ne nujno nasprotovanje) in argumentirani odgovori, ne pa teror in prisila v verjetje v neke verske (ali znanstvene, če hočete) dogme, ki se zdaj spreminjajo že iz dneva v dan. Že samo zaupanje in verjetje je neznanstveno, še toliko bolj če te ‘znanstvenike’ kar naprej dobivamo na laži.
Tile cepilci ne delujejo po principih znanosti in razuma, ampak po principih poblaznele verske sekte. Samo križ so zamenjali za iglo, princip je isti.
Res je. Cepci debilni so kot verski fanatiki. In pri nobeni religiji ni dovoljen kritični um ali logično razmišljanje.
Večkrat zasledim, da se pritožujejo nad covid ukrepi, da ni nobene logike. Pa saj v nobeni religiji ni logike, ker religija nima veze z znanostjo. Kot covid religija, oziroma covid fašizem, nima veze z znanostjo.
Anonimno 3210, 14.12.2021 ob 13:27
Obstajata dve možnosti, s katerima lahko prekinemo širjenje in mutacije virusa – prva je ta, da postane cepljenje obvezno
A si ti povsem defekten??? Ja, to bi držalo pri klasičnih cepivih, ko cepljeni ne širi bacila. Tukaj ga pa veselo trosi okrog. Kako zaboga boš potem s cepljenjem prepričil širitev??? A sploh znaš šteti do tri?
Najbolj precepljene države, Izrael Gibraltar itd. imajo cel kup okužb, na Irskem in na Islandiji so ponovno začeli testirat cepljene. Nazadnje tudi cepljene obiskovalce neke protipodnebne konference v VB (povedano na Radio SLO, ne na FB). Le zakaj, če s cepljenjem preprečiš širjenje?
Ne rabiš FB, dovolj je, da poslušaš vaše cepilske blodnje in vidiš, da to kar blebetate enostavno nima nobenega smisla. Da bo vaš idiotizem še večji, privlečete neke številke iz intenzivnih oddelkov. Tudi če držijo, kaj imajo skupnega s širjenjem??? To je tako kot bi rekel, pejt z busom v službo, da ne boš lačen…
Mutacije? Zakaj se ne pojavijo v Belorusiji ipd., kjer se tega ne grejo, ampak v precepljenih državah, če jih boš s cepljenjem preprečeval??? Brezveze pisat, ker ste mentalno defektni. Večina vaših blodenj ne gre skupaj niti s tistim, kar je že zdavnaj priznala tudi vaša ‘uradna stroka.’ V bistvu ste dojeli da so vas nategnili, zdaj si pa tega ne upat priznati in raje vse skupaj vlečete v cepilsko greznico, češ, np, cepi se, da ne bom izpadel bedak ali pa da bova vsaj oba in ne samo jaz na slabem.
To, da cepljeni širijo virus, so vaše laži in zablode. Ga trosijo, vendar šele takrat, ko se okužijo in imajo znake okužbe, česar pa večina cepljenih – pazi to – NIMA! Virus v kombinaciji protiteles pri cepljenih tudi ne mutira, ker nima možnosti za to – bori se za svoj obstanek oz. s težavo napada celice, za razliko pri necepljenih, kjer ima prosto pot do enostavnega napada in mutiranja. Necepljeni ste za virus najboljše “jaslice”.
Ga trosijo, vendar šele takrat, ko se okužijo in imajo znake okužbe, česar pa večina cepljenih – pazi to – NIMA!
A necepljeni ga pa trosijo tudi takrat ko se ne okužijo? Je to tvoj smisel za humor ali kaj?
česar pa večina cepljenih – pazi to – NIMA!
Ne, sploh ne. Najlepši dokaz za to so precepljene države, v katerih je pravi bum okužb… Še nejavečji cepilni njehovci so priznali, da zvarek prav nič ne ščiti pred okužbo, ti pa kar nekaj fantaziraš. Ali pa si to prebral v kakšni stari Pfizerjevi raziskavi in kar verjameš tej bedariji, ki jo realnost demantira.
Virus v kombinaciji protiteles pri cepljenih tudi ne mutira, ker nima možnosti za to
Glede na to, da pri mutacijah bacil slabi, sem vesel, da se strinjaš o škodljivosti cepljenja. Mutira, ne mutira, pojma nimam, niti ni važno, ker se mi zdi, da tudi Pfizer sam ne ve dobro, pride neka raziskava in potem jo kar vsi po vrsti navajajo, čez mesec, ko se izkaže vse za zgrešeno na to pozabijo in že blebetajo o nekih ‘novih raziskavah’. Sami naredijo raziskavo in se potem sklicujejo nanjo. Kakorkoli obračaš, ta zvarek je bolj nevaren od korone, pred FDA je o tem pričal kup strokovnjakov, zato so v ZDA tudi prepovedali tretji šus za splošno populacijo. Potem hop, $$$, je sledilo preglasovanje, kup ‘strokovnjakov’ ki so na TV meglo spuščali in je šla plandemija veselo naprej. Ampak ti kar verjemi v Dedka Mraza in se cepi še 100x.
Forum je zaprt za komentiranje.