Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenje A+B hepatitis v Italiji

Cepljenje A+B hepatitis v Italiji

Slisala sem, da je cepljenje v tujini-Italiji ceneje. Mi lahko kdo kaj vec pove o tem-mogoce celo iz lastnih izkusenj.
Hvala!

Tudi mene zanima, ker sem tudi jaz slisal, da je cepljenje cez mejo-v Trstu cenejse.

Ojla!

Mi gremo ravno danes še po tretjo dozo v Gorico.
Prvo smo dobili februarja, drugo mesec kasneje, zej tretjo pa pol leta kasneje.
Cepljenje za A+b stane 28 EUR (če se prav spomnim), lahko ti jutri sporočim kolk bomo danes plačali. Ordinacija pa ne vem točno kje je, ker nas gre več in nas voznik zapelje v tisto ulico. Lahko pa danes bolj natančno pogledam in si zapomnim ime ulice in kako se do tja pride, če te zanima, seveda 🙂

Lp

Andrej

Oooooo, super, dej si prosim zapomni kje to je(naslov), da mi bos pol lahko razlozil. Pa kaksna je cena vsake posebej oz. vse skupaj. Tukaj v Ljubljani se mi zdi zelo drago;rekli so mi nekaj cez 12 000 sit, pa ne vem ali so to vsa tri cepljena ali vsakic toliko. Res bom vesel za vseko informacijo….pa se jutri oglasi, prosim

Lp-Tjaz

Tole v Ljubljani 12000 SIT je vsako posebej :-((( Če bi blo skupaj se v Gorico nebi splačalo…
Bom jutri obvestil kako in kaj…

Andrej

Ambulanta je v Via Mazzini 7.
Najlaži tja prideš če greš čez mejni prehod v Rožni Dolini. Potem greš samo naravnost, kak kolometer. In ko naravnost več ne gre, greš desno. Potem greš druga ulica levo (za cerkvijo), potem se držiš desno in že prideš takoj do bencinske črpalke, Agip. Via Mazzini je levo, pred to črpalko.

Najcenejše cepljenje je v JV Aziji.

Tajski pozdrav!

Š3tof

Popolnoma točno!
Torej samo cene… Hepatitis A+B stane 28,5 EUR, za prvo ceplenje pa je treba dodati še 5 EUR upravnih stroškov.

Lp

Andrej

Ej, a morš ti pa res vedno in povsod nekej srat?
Sej tud fukat je tam poceni, pa zato ne norimo vsi tja?!?!

Briljantna misel. Pohvalno!

Libanonski pozdrav!

Š3tof

Andrej, ste bili potem v Gorici še po tretjo injekcijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close