Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenja v Trstu NUJNO

Cepljenja v Trstu NUJNO

Zanima me, ce kdo pozna ordinacijo v Trstu, kjer opravljaljajo cepljenja moram se namrec cepit proti hepatitisom). Nekje sem prebrala, da tega mogoce sploh ne opravljajo vec. Skratka, rabila bi naslov, ce pa kdo pozna tel. stevilko in urnik ordiniranja, bi bilo dobrodoslo tudi to.

V Trstu Slovencev ne cepijo več!

Možno je cepljenje v Gorici (Italija). In sicer v ulici Via Mazzini (zraven Riavez Radio), tel št. je 0481 592 818, urnik pa :
ponedeljek, torek, četrtek:11:00-12:00
Sreda:14:30-16:30
Petek:9:00-10:30
Cena je pa cca 18 eurov!

Preden greš, pokliči če imajo cepivo. Govorijo samo italijansko.

lp

Še to…cena 18 E (8-9 E birokracija, 9-10 E je cepivo) je samo za Hep. A. “Birokracijo” cca 8-9 E, plačaš samo 1x (če se cepiš proti več boleznim).

Hej!
Zakaj pa se želiš cepiti v Italiji? A je pri nas kaj narobe?

Lp, Natasa

Po mojem se želi cepiti v Italiji zato, ker je tam cena 18 Evrov, pri nas pa okoli 12.000 sit :))))
Je pa kar velika razlika, ne?!

MENE PA ZANIMA, CE JE TO CEPLJENJE V GORIZI O.K.? MAL CUDN SE MI ZDI, DA JE CEPLJENJE PRI NAS TKO DRAGO V PRIMERJAVI Z NPR. ITALIJOI
POMISLILA SEM NPR. NA STARA ZDRAVILA IPD. ZANIMA ME V CEM JE FORA?
LP

Jest sem se šou prejsnji četrtek cepit. Zaenkrat sem še živ ;-). Pomoje nima cena z zdravili nobene veze (razen če v GO uporabljajo kakšne generike, pri nas pa ”originale”). Prej bi reku, da pri nas samo ”storitev” zelo zaračunajo. Da na ta način ambulanta sama čimvečji del stroškov pokrije.

HVALA ZA ODG.
UPAM DA MAS PROV, K MEN BI BLA BOL PANIKA, DA ZDRAVILO NE BI DELOVALO KO BI MORALO. NO TKO NEKAK.

LP

Cepivo je tako poceni zato, ker ga v večini subvencionira država!! Pri nas si pa moramo vse plačat sami!

Pa saj Italija ni nek nerazvit svet, kjer bi dovolili stara in slaba cepiva, no!

Jaz sem se cepila lani, pa sem še vedno živa :))

lp

V četrtek 9.9.04 so imeli in cena hepatitis a+b+stroški 80 evrov cca, to pomeni 3xcepljenje in si dober za celo življenje.

Kako je pa z cepljenjem otrok, sploh kaj potrebuješ….moraš imeti kake krvne ali dr. preiskave s seboj ali te tam dohtar pregleda…..

Zdravo!

Odločila sem se za cepljenje v Gorici. Zanima pa me, ali je dovolj, da predložim zdravstveno izkaznico ali mogoče potrebujem Evrospko kartico zdravstvenega zavarovanja.

Lepo prosim za odgovor!

Dovolj je če imaš navadno zdravstveno izkaznico. Moraš pa imeti še nek dokumen: pasoš ali osebno izkaznico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close