Cepljene ovce
Dva plus pet, 16.02.2022 ob 19:27
Cepljeni hodijo kot kup nesreče, so jezni in užaljeni odkar vedo, da so potrjeno idioti. Antivakserji smo dokazali, da imamo pamet in se nam ni bilo potrebno cepit. Cepci pa boste zdaj na istem. S tistim potrdilom si obrišite rit, ker več nič ne bo pomenilo. Hahaha ha idioti naivni.
In kaj boš dosegel s takimi izjavami?
si pomisill, 16.02.2022 ob 19:38
Si pomislil, da se nismo cepili zaradi papirja, ampak zaradi zdravja? Ne, nisi pomislil, ker za razmišljanje pa rabiš IQ vsaj tam ene 80.
Edini patetični teoretiki in zagamani anticepilci se ukvarjate s tem kdo se je cepil kdo ne bla bla bla,… Samo vi. Mene pa res boli kur..ac, jaz sem se cepil zato ker je tako prav, cepljen dobrih 10 mescev že ? Ne obžalujem niti malo. Zagamani idioti ki ste na socialki, nimate nič za delat pa si s tem belite glave zato da vam je malo toplo pri srcu ker se počutite pomembne.
PS: niste pomembni, niste boga za jajce prijeli, niste odrešitelji. Ste luzerji in edini ki se s tem sploh ukvarjajte. Nas pa boli kur.. ac ker svet gre naprej.
Anonimno 2536, 16.02.2022 ob 20:08
Edini patetični teoretiki in zagamani anticepilci se ukvarjate s tem kdo se je cepil kdo ne bla bla bla,… Samo vi. Mene pa res boli kur..ac, jaz sem se cepil zato ker je tako prav, cepljen dobrih 10 mescev že ? Ne obžalujem niti malo. Zagamani idioti ki ste na socialki, nimate nič za delat pa si s tem belite glave zato da vam je malo toplo pri srcu ker se počutite pomembne.
PS: niste pomembni, niste boga za jajce prijeli, niste odrešitelji. Ste luzerji in edini ki se s tem sploh ukvarjajte. Nas pa boli kur.. ac ker svet gre naprej.
Se še ni prvi april!?
Forum je zaprt za komentiranje.