Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepilni skepticizem

Cepilni skepticizem

Najmanj zaupajo cepivom tisti z doktoratom. Še en dokaz, kako umazana je ta cepilna kampanja, ki udarja z vsemi topovi, iz vseh strani.

Še link:

https://unherd.com/thepost/the-most-vaccine-hesitant-education-group-of-all-phds/

Nimam doktorata, imam zdravo pamet in oci. Dokler bojo doma in tudi v bolnici  lezali cepljeni proti koroni, hkrati pa oboleli za korono mi bo jasno, da so cepiva fuc. Ne rabis niti os da to dojames, samo zdravo kmecko pamet.

Zdrava pamet mi pravi, da je vse skupaj nateg in zločin. In to že eno leto in pol. Je pa res, da ne moreš uporabljati zdrave pameti in ob tem gledati TV, ker ti zdrava pamet pravi, da vrži TV skozi okno.

Najmanj zaupajo cepivom butlji in neizobrazenci.

Pri nas nismo cepljeni. Mož ima doktorat, jaz univ. dipl., hči študira naravoslovje, sin je v gimnaziji.

Najbolj neumno je sedaj deliti ljudi še tako. Že tako se bomo pobil med sabo, zdaj se bomo pa še zmerjal z izobrazbo?

V moji okolici so v večini cepljeni taki, ki gledajo šove ala kmetija in poslušajo Tanjo Žagar.

Ni pomembna stopnja izobrazbe , kot vemo je to dostikrat samo napiflanost- teorija, o resničnem življenju pa nimajo pojma.

Gre za instinkt, notranji čut, ki pravi- ne !

In zavzemam se za prostovoljne odločitve.

Odgovor na objavo uporabnika
Janež, 30.09.2021 ob 11:56

Ni pomembna stopnja izobrazbe , kot vemo je to dostikrat samo napiflanost- teorija, o resničnem življenju pa nimajo pojma.

Gre za instinkt, notranji čut, ki pravi- ne !

In zavzemam se za prostovoljne odločitve.

Teško, je tukaj govoriti o inteligenci, ker jih je večina precepljenih zaradi dopusta, dela,  iz čisto ekonomskega vidika, ker je cepivo brezplačno, in ne nameravajo vsak teden, ali drugi dan odšteti 12 e,ali  pa zaradi obiska svojcev v Bih, Srbiji.Ko bi odbil navedene bi dobil pravi % precepljenih zaradi zdravja, oziroma zaupanja v stroko. Ta % bi bil zelo nizek. Ljudje ne verjamejo več zdravnikom, šolnikom, sodnikom, policajem. Realnost je taka, pa čeprav, nas prepričujejo v nasprotno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close