Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cenik trajekta na otok Pag?

Cenik trajekta na otok Pag?

Ali lahko že kje na netu vidim letošnji cenik za omenjeno destinacijo? Sem že iskala pa ne najdem.
Hvala pa lep dan 🙂

Si ti eno figo iskala. Na internetu je vse od voznih redov do cenikov in vse ostalo.

Hvala za figo :-). Drugač imam pa rada sveže, suhih ne maram.
Iskala sem na napačnih straneh. Kakorkoli, hvala ti za pomoč :-).

Preracunaj, ce se tivmorda ne splaca po avtocesti skozi Sveti Rok in nazaj cez most.

No, avtocesta tudi ni ravno poceni. Na strani AMZS imaš pod potovalne informacije vse, cenik avtocest, trajektov, cen bencina itd…

No, avtocesta tudi ni ravno poceni. Na strani AMZS imaš pod potovalne informacije vse, cenik avtocest, trajektov, cen bencina itd…[/quote]

Zato pa pravim, naj si preracuna. Tudi casovno. Seveda pa je odvisno, ali gredo na zahodni del Paga ali na vzhodni.

Cene so pa se vedno zimske. In v sezoni bodo drugacne. So bile se vsako leto. Jaz ne bi racunala na cenik, ki je trenutno na Jadroliniji.

Ha-ha…

če greš čez most, 0€ oz 0kun

se bolj splača it na avtocesto in čez most. Gorivo + cestnina te ne pride dražje kot trajekt, pa še po vseh tistih ovinkih se ti ni treba jajcat in po možnosti čakat na trajekt.

Lani smo šli po avtocesti in čez paški most, vozili 3 ure dlje-zastoj zaradi karambola, avtocesta draga, naredili vsaj 200km več, najbliže je po jadranski magistrali in na trajekt

Karambola na stari cesti pa ne more bit, a ne? Pa cakanja na trajekt tudi ne.

Bi imela tudi jaz vprašanje. A mogoče veste, če je res da vozniku ni treba plačati prevoza trajekta (kao, da avto se sam nemore peljat, tako mi je rekla prijateljica), da ntega ti seveda ne povejo Hrvati. Za vse ostale potnike pa se plača seveda. Hvala.

Včasih je bilo tako ja, zdaj pa nič več. Zdaj se tudi za voznika plača kot za potnika.

Odvisno od firme, ki vozi. Pri Jadrolini placajo vsi. Ko sva sla na Brac (nekaj let nazaj) sva na poti tja sla z Jadrolinijo, kjer sva plcala za oba, nazajgrede pa s privatnikom, kjer je v ceni avta ze tudi voznik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close