Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Cene zemljišč

Cene zemljišč

Nameravamo kupiti zemljo za morebitno gradnjo v manjšem kraju severne primorske.V kraju samem ni turizma…v bližini je par trgovin,banka,šola….glavna cesta je slab km oddaljena od zemljišča. Zanima me,koliko se ceni tako zemljišče / m2/. Zemljišče naj bi bilo zazidljivo. Za primerjavo bi radi vedeli še ceno za nezazidljivo zemljišče.
Znanka je pred 3 leti kupila podobno zemljišče po ceni 17€ za m2.
Hvala za odgovore. L

17€ !!! Kje !? Mi smo pred dvema letoma gledali zemljišče na relaciji Hotedrščica-Godovič in je bila cena 19€. Zemljišča so bila oddaljena od vasi 3-5 km. Vsa so se nahajala v precej strmem delu. Po mojem pod 20€ ne bo nič!? Mija

Mi smo kupili po 21€… uradno nezszidljivo. Zazidljivo pa bi bilo precej vbč. Ne vem,kje to točno je…ampak zazidljivo ni nikakor pod 20. Sonja

To je približno 5-7 km iz Idrije proti Cerknem…tudi meni so rekli,da pod 20€ ne bomo dobili. Če je nezazidljivo 21€….potem!=? Kje je to?
Vem ,da je LJ in okolica precej,precej dražja. Res bi radi vedeli…koliko se cenijo te stvari na podeželju!! L

Moj sin ravno tako išče zazidljivo parcelo v okolici Cerknega ali Idrije in se cene sučejo od 30 do 60 Eur.
LP Tone

Zakaj ta naš konec hribov in dolin, raje kje drugje, kjer je bolj dospno do Ljubljane. No jaz sem 35km iz Ljubljane v smer Žiri. Recimo Borovnica, Rakitna, Ig, Videm, Litija, Kamnik,…..

Mene pa zanima koliko stane m2 nezazidljive zemlje oz. travnika 1 kategorije

Zdravo!
Mene pa zanima, koliko je cena zemljišča na podeželju na m2. parcela ni zazidljiva, ni urejena, v oddaljenosti 5 km je trgovina, občina, pošta, cerkev, šola, več gostiln..
Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close