Najdi forum

cene v Istri

Vem,veeelikokrat prežvečena tema,vendar,konec tedna grem na dopust v Novigrad,pa me zanima.Koliko stane kepica sladoleda,v kafičih kavica z mlekom,deci soka,pivo,…
Zelo bi vam bil hvaležen.Upam,da niso take cene,kot na Hvaru.

za kepico sladoleda ne vem tocno, sem kupovala samo zapakirane lucke.. cene so od 12 kun gor.
kavica z mlekom 18 kun
sok 12 kun
pivo 18 kun

Kepica sladoleda 5 kun.
Lučke od 6 kun naprej.
Brezalkoholne pijače 12-14 kun.
Malo pivo 12-15 kun.

kapučino -veliki-10 kun. Ponekod je bil tudi 8 kun.
kepica sladoleda 5 kun. voda se mi zdi full draga. v trgovini najcenejša 6 kun. za 1,5 litra.

Kapučino od 8-10 kun, nekje sem doživela, da je bil kapučino 8 kun, veliki kapučino pa 16 kun 🙂

Kepica je bila povsod 5 kun.

Vodo imamo kar preko britta filtra.

Meni je najdražje sadje, sem danes prav oči spočila v merkatorju pri nas. No čeprav se tam v večjih trgovinah tudi za pol ceneje najde, kot na stojnicah in malih trgovinah po kampu. Tam je pa najcenejše 4 eur/pod 20 kun ni nič. Smešno, krasen meni v restavraciji za kosilo je pa 45 kun- kot slabi dve kili breskev 🙂

Lep dopust ti želim.

Kepica sladoleda 5kun, pivo v piceriji malo točeno 8 kun, pol litra točenega češkega 14 kun, kokakola in podobno 2 deci 10 kun, kapučina ne pijemo v kafičih. Sem pa opazila, da so v naši piceriji zadnji mesec podražili pice in so sedaj od 39 kun dalje, moja istriana je 49 kun.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close