Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cene parfumov: Muller – Limoni – kje drugje

Cene parfumov: Muller – Limoni – kje drugje

Bi si kupila parfum ali dva, denarcka pa nimam ravno prevec. Me zanima, ce katera ve, ali so cene parfumov v razlicnih trgovinah kaj drugacne in ce je kje kaj ceneje? V razne Name in Maximarkete si sploh ne upam, ker so po moje zelo dragi. Kaj pa drugje? Kje je najceneje in koliko je lahko npr razlike pri enem parfumcku? Meni je ze pet evrov veliko. Hvala vsem, ki boste pomagale.

kaj pa DM…v

Kaj pa če parfuma ne bi kupila v originalni embalaži. V mislih imam tiste trgovine, ki prodajoajo točene parfume, mislim da so tam kar dosti cenejši, pa nič manj kvalitetni. Samo za v Ljublani žal nevem kje imate kako tako trgovino. V Domžalah vem kje je… 🙂 Je pa res, da ne prodajao tako vseh parfumov. No, vsekakor pa mislim da se ti splača it pogledat.

Ne trditi, da je kvaliteta enaka. To so ponaredki – približki in eni znajo prav grdo smrdet.

pojdi pogledat v watsons na dunajski. imajo vedno nekaj parfumov v akciji, včasih dobiš 100 ml za 20 eur!

lp

Ni res. Jaz redno kupujem točene parfume v Refan in so ORIGINALNI.

Spletna stran:

http://www.refan.si/trgovine.htm

Sem prej redno kupovala J’adore od Diorja v originalni embalaži, ravno tako Lauro Biagotti – zdaj tukaj kupim točeno, v manjši količini in si lahko privoščim parfume, kar nekaj.

Najmanjša steklenička je okrog 5 evrov, malo večja 8 itd. Originalni, čisto ta pravi parfumi, samo brez bleščečih embalaž.

“bi dišala” – pojdi pogledat, v LJ je ta prodajalna pri Evropi, v podhodu, se izložba vidi s ceste. Zelo priporočam in imajo kar veliko izbiro.

SE strinjam!!! Sem na Starem trgu kupila en smrdeči ponaredek.:(
Kvaliteto je treba plačat!

Refan “parfumi” so ceneni ponaredki, ki tako tudi dišijo oz. smrdijo. Če se nekdo naparfumira z njimi, se takoj zavoha razlika. Žal še vedno velja malo denarja – malo muzike. Originali niso zastonj dragi.

Že tvoj nik kaže na tvoj primitivni nivo in mnenja takih osebkov se itak ne jemlje resno.

Kot rečeno, jaz sem kupovala Diorja in Lauro v dragih embalažah, sedaj kupujem tega in pač, ni čisto nobene razlike.

Snobi bojo pa razliko itak videli, se bojo že potrudili, da si jo magari domišljajo:))

Že tvoj nik kaže na tvoj primitivni nivo in mnenja takih osebkov se itak ne jemlje resno.

Kot rečeno, jaz sem kupovala Diorja in Lauro v dragih embalažah, sedaj kupujem tega in pač, ni čisto nobene razlike.

Snobi bojo pa razliko itak videli, se bojo že potrudili, da si jo magari domišljajo:))[/quote]

Sem kar nekaj časa kupoivala v Refanu, pa so se žal pokvarili.
Angel po slabem mesecu od nakupa niti pod razno ne diši več, zavoha se samo še alkohol.
Poskusila ene 3x, če sem slučajno naletela na slabo serijo, zdaj ne kupujem več.

Snobi bojo pa razliko itak videli, se bojo že potrudili, da si jo magari domišljajo:))[/quote]

Draga hišam, ti kar kupuj v Refanu sveto prepričana, da je to original. Ampak dejstvo je, da to ni niti približek originala, pač pa en sam špirit. Ja, pravi parfumi so dragi in to ne le zaradi embalaže. Enkrat samkrat sem kupila v Refanu Pure poison, pa sem ga naslednji dan zalučala v smeti. Raje prišparam in dam 40 ali 50 € za ornk parfum kot za en alkoholen ponaredek.

Lani so bili parfumi najbolj ugodni v Nami (ne veliko, evro, dva). Tudi kreme, dekorativna kozmetika je bila najcenejša v nami.

Sva tudi s prijateljico kupili parfume v Refanu in sem zelo zadovoljna z razmerjem cena/kvaliteta. Vem, da to niso originali, vendar te ki sem jih izbrala dišijo super – vsaj na moji koži. Sem imela tudi original coco mademoiselle pa razen cene in drage embalaže ne opazim razlike. Punce pustite predsodke (bo več denarja še za kaj drugega !! ha,ha).

refan niso orginal je pa res da so nekateri tak zelo podobni da ne opazis razlike eni pa so katastrofa. ce pa ma ena tako prepricanje da so orginal pa hvala bogu in se zato ni treba zmerjat :/

Kaj pa spleticna.si?
Imajo poceni parfume, in pravijo da so original. Je kdo probal??

Heii , v DM/ju in Mullerju majo res vredu parfume eno majhno steklenicko sm zasledila ya 4,99 *zlo majhna( mal verca je bla 7 eurou ce bi mela priliko it v avsttrijo pojdi v Grac ker tam bos nasla veliko steklenicko tut ya 12 eurou skratka najdes pousod sam isat mores

lp vsem skupaj……mene pa zanima kje bi lahko kupil pr nas v kteri prodajalni da imajo res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} originalen acqua di gio od Armanija al pa od CHANEL Allure SPORT?…na spletu sem gledal, kako izgleda original in ponaredek flaška in embalaža….da ne bom pol hodil brezveze… Eno parfumerijo mi navedite v LJ, da majo res preverjeno dobro robo…….če že plačam naj bo kvaliteta

Enkrat sem imel slabo izkušnjo, ko sem kupoval L’Eau d’Issey Pour Homme ISSEY MIKAYE v eni od Celjskih parfumerij, ko sem ga vonjal tam v parfumeriji iz tistega testerja flaške 125 ml, ki ni za prodajo in se našprical z njim in potem odšel, se mi je zdelo da je velik boljše oz. res fenomenalno in lepše dišal kot pa tist, ko sem ga kupil naslednji dan in se potem našprical z njim…….. resnično se mi zdi da ni isto…..pa tud ko sem nos primaknil zraven tiste dozirne šobe na originalu in pol doma na kupljenem ni isto…. .un tester ko je bil za probo je resnično boljše dišal…..

Morda se pa motim..ampak mislim da 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} originali ne priromajo v vsak pajzlc z parfumi….

ZA vsak odgovor se vam vnaprej najlepše zahvaljujem….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close