Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cene na Bledu

Cene na Bledu

Sem bil v kavarni Park na Bledu na kremsniti in kavi z mlekom z ženo.

Ko smo račun dobil me je skoraj kap.

Kremsnita 6,5 eur kava z mlekom 4,10 eur krat dva, 21 eur. Ko ena juzna

Spet se bom oglasu drug let ob istem času.

Ljudje pa so, kljub visokim cenam. Tut Hrvatje.

V okrepčevalnici ob jezeru Završnica kremšnita 6.90evra.Hvala lepa kar naj jo imajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr ena833, 29.06.2025 ob 12:06

V okrepčevalnici ob jezeru Završnica kremšnita 6.90evra.Hvala lepa kar naj jo imajo.

Očitno gremo v isto smer kot sosedje Hrvati, kjer je vse tako drago da se raje odločajo za dopust izven njihove drzave.

V Poreču včeraj 1 King sladoled 5 eur.

V Hoferju te škatla z dvema kosoma natanko enake kremšnite (isti proizvajalec) stane ok. 6,35€, torej manj kot ena na Bledu. Če si samo inštaliraš Petrolovo aplikacijo, ti za dobrodošlico šenkajo kupon za “kavo na poti”, pa tudi sicer niti približno ne stane 4€, mislim, da celo 2 ne, bolj zanič, kot je v blejskih lokalih, pa je ne zna narediti noben šalabajzer. Da niti ne omenjamo, da lahko to v miru použiješ v kakšnem prijetnejšem okolju od Bleda, po možnosti daleč stran od retardiranih turistov…

Anonimno907, 29.06.2025 ob 12:33

V Hoferju te škatla z dvema kosoma natanko enake kremšnite (isti proizvajalec) stane ok. 6,35€, torej manj kot ena na Bledu. Če si samo inštaliraš Petrolovo aplikacijo, ti za dobrodošlico šenkajo kupon za “kavo na poti”, pa tudi sicer niti približno ne stane 4€, mislim, da celo 2 ne, bolj zanič, kot je v blejskih lokalih, pa je ne zna narediti noben šalabajzer. Da niti ne omenjamo, da lahko to v miru použiješ v kakšnem prijetnejšem okolju od Bleda, po možnosti daleč stran od retardiranih turistov…

V Hoferju kremšnita ni niti podobna tisti na Bledu.  Je razlika.

Bled, Portorož, Kranjska Gora so precenjeni.

Grenivka422, 29.06.2025 ob 13:08

Bled, Portorož, Kranjska Gora so precenjeni.

Ja. To so klasične turistične točke.

Čeprav je Slovenija VELIKO VEC. VELIKO!

Upsi, 29.06.2025 ob 13:17

Ja. To so klasične turistične točke.

Čeprav je Slovenija VELIKO VEC. VELIKO!

Res je, poznam res prave neznane bisere po Sloveniji, in mogoče je prav da so skriti.

Pa še zmer boste šli, kljub šinfanju. Slovenci, da zapravite vsaj 20 orjev ☺️☺️☺️

Grenivka422, 29.06.2025 ob 13:18

Res je, poznam res prave neznane bisere po Sloveniji, in mogoče je prav da so skriti.

Slovenija je tako raznolika in v svoji majhnosti zelo velika.

Dvomim, da jo Slovenci dobro podrobno poznamo.

Zase priznam da je ne, npr Prekmurje, bela krajna koroška..  itd

Ja, če si kdo misli, da bo v Sloveniji poceni dopustoval, se moti. Malo poglejte cene apartmajev …

Zadnjič sem videla kremšnite v eurospinu, nekatere so bile celo znižane pred rokom.

Plačate izkušnjo, ne kremšnite. Tisto je za zraven.

Kremšnito si lahko zelo poceni kupiš v eurospinu in jo poješ doma, zaprt v sobi.

Kremšnite, 29.06.2025 ob 13:35

Zadnjič sem videla kremšnite v eurospinu, nekatere so bile celo znižane pred rokom.

Plačate izkušnjo, ne kremšnite. Tisto je za zraven.

Kremšnito si lahko zelo poceni kupiš v eurospinu in jo poješ doma, zaprt v sobi.

Itak.

Skoraj te je kap? Potem pa raje ne hodit po turističnih krajih ali pa po Ljubljani. To je cena ki je čisto normalna za te kraje. Ni poanta v tem da si kupiš kremšnito ali kavo. Poanta je v pogledu na jezero in postrežbi, torej doživetju. Mimogrede kakšna je bila postrežba? Ko sem bila zadnjič tam, je bila porazna.

Vsi vi ki cene primerjate s Hoferjem, Evrospinom pa itak ne razumete da se ne išče najcenejša varianta. Ne rabijo vsi ljudje gledat na vsak cent.

Tisti, ki primerja kremšnite z Bleda s tistimi iz Hoferja, Eurospina in drugih trgovcev, zagotovo že leta  ni jedel kremšnite na Bledu, zato so mu trgovinske dobre.  Ogromna razlika.

Spet se bom oglasu drug let ob istem času.

Zakaj?

Tisti, ki primerja kremšnite z Bleda s tistimi iz Hoferja…

Popolnoma pravilno, da vam zaračunavajo nore zneske. Saj je to edini način, da mislite, da je kvalitetno 😀

siki841, 29.06.2025 ob 13:29

Ja, če si kdo misli, da bo v Sloveniji poceni dopustoval, se moti. Malo poglejte cene apartmajev …

Mislim Tudi da smo le premajhni, da bi s3 šli masovni turizem. Tko da po moje gremo kar v pravo smer.

Točno take cene imamo v Ljubljani. Na Bled že dolgo ne hodimo, ni nam marsikaj všeč.

Sorry, ampak v hotelu PArk, al what ever že je se ne je blejskih kremšnit, ker so ratale na nivoju šparovih kremšnit. Spremenil so recepturo, da to pokladajo turistom. Najboljše so ali od Šmona tam pri avtobusni ali pa na platoju Karavanke na Jesenicah.

Že pred dvema letoma je bila 6,5 . Nič niso podražili !!   Ko sem takrat videl to ceno, sem samo rekel, da bom sladoled. Natakar me je napotil okrog vogala na kiosk s  sladoledom. Takrat sem bil zadnjič v kaki kavarni, gostilni na Bledu in na Bledu tudi. Ne da je pregrešno drago, še huje, ne znajo se obnašat. Pa, roko na srce, marsikje sem jedel veliko boljše kremšnite.  Sedaj bi mi rekla svakinja: kaj pa še rinete na Bled, saj vam je bilo že pred leti odsvetovano. No, mogoče res niti na dve leti ne bomo več šli.

Kako si plačal kremšnito 6,5 eur, če sem bila pred dobrim tednom tam in je bila po 8 eur v kavarni Park?

pošteno povedano, 29.06.2025 ob 14:49

Tisti, ki primerja kremšnite z Bleda s tistimi iz Hoferja, Eurospina in drugih trgovcev, zagotovo že leta  ni jedel kremšnite na Bledu, zato so mu trgovinske dobre.  Ogromna razlika.

Blejske so bile mogoče pred leti ( 20 in več) res zelo dobre. Ali so bile res tako dobre, ali le ene izmed redkih in so se nam tako zdele?  Veliko boljših se dan danes dobi. Ne bom delala reklame, a poznam eno slaščičarno v LJ, pa dve izven LJ  (niti blizu Bledu), kjer so kremšnite neprimerno boljše.

blejske, 30.06.2025 ob 08:00

Blejske so bile mogoče pred leti ( 20 in več) res zelo dobre. Ali so bile res tako dobre, ali le ene izmed redkih in so se nam tako zdele?  Veliko boljših se dan danes dobi. Ne bom delala reklame, a poznam eno slaščičarno v LJ, pa dve izven LJ  (niti blizu Bledu), kjer so kremšnite neprimerno boljše.

kremšnita je najbolj bedna, cenena sladica, ki so si jo v socializmu izmislili, ker ni bilo drugih sestavin. Kdor se je spomnil med res slabo listnato testo rinit ceneno smetano in jajčno kremo, je bil brez okusa. Pa še težko jo je jesti. Seveda je bilo včasih vse bolj okusno, ker ni bilo na razpolago res dobrih sladic, tako kot so danes.

Vsak slaščičar vam bo povedal, da je kremšnita največja beda od sladice. Ta puding s smetano in platelcem zgoraj ni vreden več kot 50 centov, vse ostalo je nategovanje glupega folka. Ampak po svoje tudi prav, če se pustijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close