Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem cene avtomobilov po novem letu

cene avtomobilov po novem letu

Ali kdo ve, če bodo šle cene avtomobilov po novem letu kaj gor? Ravno se odločam za nakup, pa ne vem, kaj se mi bolj splača. KUpiti takoj ali naj počakam še teh nekaj dni.

jah logično da bodo šle gor!
Saj je tak politika zahtevala!

Dvignile se bodo cene novih, po drugi strani pa se bodo zvišale tudi cenitve po eurotaxu….

Sploh mi ni jasno od kod vam to, da se bodo podražili.
A obstaja razlog ?
Ker vas večina pričakuje podražitve, ustvarjate vzdušje, ki lahko pripomore k morebitni podražitvi.

Jaz imam to informacijo iz avtohiše. Torej obstaja razlog. Čeprav je beden. Začeli so eni trgovci (ki še vedno trdijo, da ne bodo nič podražili) in potem se po butalsko v stilu “mi tudi” odločijo za podražitve še ostali. Dogajalo se je v vseh državah pri menjavi valute za evro. Slovenija ne bo izjema.

Seveda se bodo podražili, le vprašanje je koliko, pa če se zveza potrošnikov na glavo postavi. Upajmo da ne preveč.

Kot sem že povedal. Podražili se bodo zato, ker to vsi pričakujejo. Zato jih trgovci ne bodo razočarali, saj morajo ustreči kupcu.

Potem pa dajmo vsi skupaj pričakovat, da se bo kaj pocenilo. Sem takoj za eksperiment take vrste. Me zanima, kakšen bi bil rezultat. 🙂

Po toči je pozno zvoniti.
Saj vsi mediji na vsa usta že celi mesec napovedujejo “pričakovano” podražitev. Trgovci bi bilo neumni, če jim nebi ustregli.

New Report

Close