Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine cena stanovanja – bled

cena stanovanja – bled

Pozdravljeni. Zanima me, kakšno ceno bi lahko nastavili za prodajo stanovanja na Bledu – bližina šole, vrtca…. Drugo nadstropje, stanovanje ima notranje površine 90 m2 (kuhinja, jedilnica z dnevno sobo, spalnica, 2 otroški sobi, 1 večja in 1 manjša kopalnica), dva balkona, 2 ločeni shrambi v kletnih prostorih, 2 označena parkirna mesta – idealni delež znaša 130 m2. Stanovanje se nahajava v manjši, večstanovanjski zgradbi. Žal ni etažna lastnina, ampak idealni delež. Stanovanje je možno predelati v dve enoti – vsi potrebni priključki so dvojni (elektrika, plin, voda….). Stanovanje ni opremljeno, je pa v celoti prenovljeno – nova okna, vrata, estrihi, izhod na balkon iz jedilnice skozi panoramska drsna vrata – lep razgled na naravo. Mi lahko svetujete, kakšno okvirno ceno za prodajo stanovanja bi lahko postavila za začetek.
Prosim za resne odgovore. Hvala

Počasi se selim nazaj v domači kraj in malo spremljam oglase.
Imam občutek, da se zelo malo proda, več ali manj so stalno isti oglasi, pa tu in tam kak nov.

Nekaj časa je bil v oglasih tudi res lepo prenovljeno in opremljeno stanovanje v hiši, z razgledom na jezero (na Rečici), dvoinpolsobno, cena je bila okoli 160.000, pa ni bilo takoj prodano oz. so nato dali oglas še za oddajo, tako da ne vem, ali je šlo ali ne. V alpskih blokih tako kvadraturo cenijo na tam od cca 170.000 naprej, samo vaše je po mojem že zaradi zagotovljenega parkinga vredno več (seveda pa je zelo odvisno od same stavbe).

Po mojem je popolnoma vseeno, kakšno ceno daste v oglas, ker bo s prodajo v vsakem primeru težko, razen če ne bo cena ultra ugodna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close