celulit
Kremice so res samo za zgornjo plast kože, da imamo boljši občutek, da smo kaj naredili za sebe.
Predlagam, da si naročiš “ZDRAVO SOL” in si začneš vsak dan delati slane napitke.
KAJ JE ZDRAVA SOL?
SALESALUTE ZDRAVASOL® je popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg, tako uravnotežene elektrolitske sestave, da organizem sprejme pri najmanjši zaužiti količini maksimalno količino natrijevega klorida, ki je vodilni elektrolit človeškega organizma, brez stranskih učinkov.
Vsebuje vse kemijske elemente v makro, mezzo, mikro in homeopatskih količinah, v različnih kemijskih povezavah, ki jih je narava ustvarila v svoji dolgi zgodovini, ko je dež spiral Zemljino površino in je ta, raztopljena v vodi, prehajala skozi mnoga življenja rastlin in živali, tudi človeka, dokler je ni Sonce zopet izločilo iz vode v kristale soli.
Je zdravilo za hrano.
KAJ PA UPORABA?
SALESALUTE ZDRAVASOL® se uporablja v prehrani kot običajna sol, le da vedno pod 65°C, torej po kuhanju in pečenju in to tako, da se jedi solijo na zgornjo mejo okusa. Pri intenzivnem nadomeščanju iztrošenih zalog elektrolitov v organizmu je priporočljivo istočasno s soljenjem dodajati jedem tudi surove začimbe, čili, poper, česen, origano, vino, olivno olje itd. V času shujševalnih kur, pri postenu ali pri odpravljanju težjih bolezni, je priporočljivo uživati tudi slane napitke iz običajne vode ali sadnih in zelenjavnih sokov ali za to posebej pripravljenih ohlajenih juh.
V higieni se zdrava sol uporablja namesto mil, šamponov in zobnih past, bodisi v obliki kristalov pri pranju zob in kopanju v kadi, ali v vodnih raztopinah različnih koncentracij pri grgranju, izpiranju nosu in pri negovanju kože.
1. Na liter vode stisneš sok ene limone in dodaš eno žličko soli. Piješ čez cel dan 1-2L, je enkratna pijača za čiščenje celega organizma.
2. To sol, ščepec, lahko dodajaš vsem naravnim sokovom, ki jih stisneš v sokovniku ali ročno (pomorančka, jabolčni, korenjčkov, grozdni…odvisno od ideje.
Sol si lahko naročiš:
Tel. 02 / 878 53 81 ali 041/ 816 605
Gospodu pa povej, da si informacije dobila iz Kranja. Poročaj o učinkih. OK!
Vedno na nekaj “nasedeš”.
Vprašaj se raj, koliko koristi je od vseh zvenečih kremic in koliko denarja si zmetala zaradi lepih reklam.
Če se že pomenkujete na tem forumu o vseh mogočih preparatih me zanima kakšno provizijo imajo pa “punce”, ki priporočajo AVON in ostalo…?
Prvo moreš dojet zakaj se sploh gre pri Zdravi Soli potem bova še kakšno rekle. OK!
Lp.
nimam vec celulita, tako kot tudi nimam las ze nekaj casa, to je uredila nasa medicina. Bila sem grozno shujsana. Sedaj sem se vedno malo pod mojimi idealnimi kilami… ampak bo.
Stane mi je sel full nazivce, ker je pac serat*or. Skoz kot macka okoli vrele kase. Ko sem ga cisto iz radovednosti (po tistem, ko sem ze kupila sol) vprasala kaj je po izobrazbi (ljudi ne ocenjujem po tem!) se je full ‘razjezil’ in me full ‘napadel’, da to ni pomembno in bla bla bla… pa se neke druge malenkosti npr. da je posredno priznal, da je vse to natepavanje folka v zdrav mozag! Pa sem vseeno probala sol… ni rezultat.
Proti celuliti ti bo pa najbolj pomagala prehrana! Kot vidis moji razlogi za sol niso bili celulitasti 🙂 pac pa drugi, globlji, in ce imas prevec soli -stane bi rekel elektrolitov :)- potem si lahko full obremenis ledvicke, srce, itd. pazi!
Se pa vsekakor strinjam, da je stane zelo inteligenten!
Prosti zgoraj sem se zmotila, nisem imela las nekaj casa. Sedaj so hvala bogu zrasli. Ali bolje receno hvala presnojedstvu!
Medicina je na celi crti odpovedala! Ampak sedaj je ze vse skoraj 100% v redu 🙂
Ja, le pazi se, da ne bos zbolela 😉
ne vem, ce poznas forum vegetarijancev (tam je veliko presnojedcev) na http://www.svet-je-lep.com. Tako sem se jaz srecala s presnojedstvom in si pozdravila raka. Mogoce si ti lahko pomagas s preventivo 🙂
Pa ne obremenjuj se s celulitom. 🙂
Kakšnega raka pa si imela? A ti niso nič probali pomagati z raznimi terapijami?
Veseli me, da si se pozdravila in, da se imaš dobro!
Jaz se ne obremenjujem s celulitom samo hotela sem povedati, da so kremice drage in neučinkovite. Telo predvsem potrebuje veliko vode in elektrolitov, zato sem omenila “NAPITEK”, ki res deluje učinkovito na celulit in nasplošno na ves organizem. Vsaka celica nujno potrebuje omenjene elektrolite, ki so v ZDRAVI SOLI in vitamin C, da lahko poskrbijo za nemoten pretok hranil, za izgorevanje maščob, prenos živčnih impulsov skratka za brezhibno delovanje vseh organov in možganov.
Lp. ti pošiljam!
”Telo predvsem potrebuje veliko vode in elektrolitov,..”
To je ze res. Vendar ne smemo pretiravati. ce pretiravas z ‘stanetovimi napitki’ telo zacne zadrzevati vodo in potem je tu natekanje, tezave z ledvicami, itd. Ce se ob ‘napitkih’ bases oz jes pretezno enostavne OH, Mc’Shi*t, itd. ti napitki ne bodo nic pomagali.
Zdrava sol… a ves od kje stanetova sol izvira? … je tudi sol iz portoroških solin.
Vsekakor pa se strinjam s tabo, da razno razne kreme niso ucinkovite in sem prepricana da vsaj 80% uporabnic krem to ve. Jim pa ta najenostavnejsi nacin odpravljanja celulita, da obcutek, da skrbijo zase. Ce jim to pase naj kar uzivajo se naprej.
Lep pozdrav tudi tebi!!!
P.s. da ne pozabim 🙂 rak na dojki.
Forum je zaprt za komentiranje.