Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style celulit – krema

celulit – krema

Lep pozdravček…, po dolgem času se zopet oglašam… ter seveda prosim za pomoč…

Pred nekaj časa, smo se na forumu (cca. 2. meseca), razpisali na temo o kremah in celulitu, takrat pa je ena izmed vas omenila da pomaga krema, ki jo prodaja sama, oziroma jo dobi pri kozmetičarki (se ne spomnim dobro).
Mazilo je stalo okoli 30€, ter bi ga želela imeti..

Me lahko prsim kontaktiraš na e-mail pikica1981@gmail.com, oziroma pustiš svojega?

Kako pa ste zadovoljne ostale?

krema stane 26EUR….je termoaktivna in deluje takoj…upam,da se javi kaksna uporabnica…poslji mi mail,ok?

jaz sem to kremo dobila pred 14 dnevi, pa moram reči, da sem zelo zadovoljna ! Noge so veliko lepše, koža je lepo napeta!
Priporočam!
Hvala T.

T&T, jaz bi jo tudi kupila, tvoj e-naslov pa je skrit?

ali govorite o kremi Gerards?

upam,da se mi sedaj lahko javite…..

T&T – jaz bi jo tudi naročila, ampak je tvoj naslov še vedno skrit. Kako naj torej pridemo do tebe?

pa saj to ni res…ok!moj mail: tam231@volja.net

Tudi jaz prosim za informacije: ambicije@gmail.com

vse,ki si zelite kremo,mi se danes sporocite svoj naslov…..le tako vam lahko posljem ze v soboto….lep dan!

je še vedno kaka možnost, da se pride do te kreme…saj vem, da je sobota že mimo ampak vseeno bi jaz tudi imela to kremo.
LP

...pusti soncu v srce...

kot vidim je ze dober mesec po teh narocilih kreme pa me zanimajo izkusnje…
*kako deluje
*aja koliko ml-literska pa je krema – to se prav za problizno koliko casa jo imas ???

lp

jas uporabljam kremo za celolit od Avona in sem res zadovoljna! uporabljam jo pred treningi oz telovadbo, v enem mesecu mi zgine cel celulit in imam pred njim mir vsaj pol leta do 1 leto. potem spet mesec dni uporabljam to kremo in res pomaga. vse more prijateljice so zadovoljne z njim, tako da priporočam. stane pa samo 11,20€.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close