Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style CELULIT..Ali je katera…

CELULIT..Ali je katera…

Lepo pozdravljeni!

Vem da je to že zelo “zlajnana” tema(celulit), vendar me zanima ali je morda kaka uporabnica naslednjega izdelka: Body-wrap-sistem? O izdelku si lahko več preberete na strani http://www.brez-celulita.com.
Če ima katera kake izkušnje(tako pozitivne kot negativne),bi prosila da se javi..

Hvala za odgovore,

Mateja

Ravnokar brskam po forumu zaradi tega izdelka. Me res zanima če je katera poizkusila?

Sama se ukvarjam z tovrstno masažo”bodywraping”,ker sem maserka .To je povijanje z folijo,če te kaj zanima me lahko kontaktiraš in seveda vse ,ki jih to zanima.Imam pa še klasično masažo,pa tudi kakšno nosečnico sem že zmasirala.

lp mateja
info:mateja.pipan@siol.net

Ta metoda je že zelo stara in nima posebnega učinka, zato se je po salonih kar opustila.Najnovejša metoda trenutno z garantiranim učinkom je kavitacija.V mesecu februarju imamo 65% akcijo na terapijo, ( 75€ )lahko pridete in poskusite na sebi!

vabljena!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close