Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › celo en je že na intenzivni zaradi mrgatrona če jim seveda verjamete

celo en je že na intenzivni zaradi mrgatrona če jim seveda verjamete

kako to umetelno, kot že ves čas, zavajajo. povedo da ima nad 50 let, to je namreč njihova meja v njihovih v večini podkupljenih in lažnivo skorumpiranih glavah, ki jo silijo za prisilno cepljenje. kok je to nad 50, to je lahko tudi 95. pravijo da je sicer zdrav brez drugih bolezni. no jaz vam tega ne verjamem, povejte še kok kil ima, ali živi zdravo življenje in uživa zdravo prehrano. če je upokojenec je sigurne ne, ker z sekret miloščino, ki jo dobi večina upokojencev si jaz še riti ne morem obrisat. skratka prepričan sem da lažejo ali vsaj zavajajo ko stekli psi.

Zakaj jim ne bi verjeli.   Butcem je lazje verjeti v teorije zarote kot v resnico.    Opranoglavci ste popolnoma v svojem laznem, polnem fake news svetu.  Raje glejte uradne novice in poslusajte prave dr. znanosti !

Tudi Hitler je bil uraden, vsi so mu verjeli. No, kam je to pripeljalo, si razložite sami.

Nikomur nič ne verjamem.

Odgovor na objavo uporabnika
Tinche, 12.01.2022 ob 08:13

Zakaj jim ne bi verjeli.   Butcem je lazje verjeti v teorije zarote kot v resnico.    Opranoglavci ste popolnoma v svojem laznem, polnem fake news svetu.  Raje glejte uradne novice in poslusajte prave dr. znanosti !

Teorije zarote se pa vseeno uresničujejo, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close