Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek celjani pomoč

celjani pomoč

če sem na Glavnem trgu v Celju, kako pridem do Planeta Tuš?
peš?
bus?
s 5letnim otrokom.

na zemljevidu sem si ogledala, očitno je to dober kilometer, načeloma bi šlo peš, ampak ne vem koliko bova z otrokom utrujena, zato me vseeno zanima še kakšna druga varjanta.

Hvala za pomoč!!!

Taxi najbolje…

Stojijo pred železniško,oz na trgu pred njo,do 2 km pa menda okoli 2,40 eur

o hvala!

železniška postaja je nasproti pošte? gledam tukaj http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=celje+glavni+trg+17&hpage=my&offset=0&selfld=1&acnum=10&foxsbar=ac

Skoraj.Pošta je že malo levo proti mb,v vajini smeri.Z Glavnega trga desno v Prešernovo,pa si tam. 😉

KJER KOLI PAČ ŽE BOŠ V CELJU, POKLIČI TAKSI SIMBI 041205060 /031205060/ 040205060,PLAČAŠ 2.50EVRA PA TE TOČNO PRIPELJE NA CILJ

super, hvala!!

Bolje da pokličeš TAXI Cent. 2,50€ do 3 km. Je veliko boljši taxi kot Simbi, bolj varen in vse.Ti povem iz lastnih izkušenj. . Pa še šoferje ima prijazne in urejene. Pokliči 051 21 51 00.

V Celju je kot sem slišala itak tiha vojna med taksisti, ker jih je ogromno, tako, da je po mojem za vas vseeno koga se pokliče za tisti kilometer. Cene so podobne…. 🙂
He, he, a predlagam takšen avto kot ga imam sama in je skoraj vsak drug taksi v Celju? 🙂 Sicer pa bo vsako minuto peljal mimo vas taxi, na njih pa so številke, tako da so reklame tukaj kar neki, ha ha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close