Cela Evropa se zapira pred antivaksarji
yram, 29.12.2021 ob 09:05
V bistvu je obratno. V cepljenje so prisilili (oz izsiljujejo) ljudi ki so odvisni od sluzb, kreditov in drugih pufov. Nekaj je pa tudi bebcev ki bi za dvigovanje utezi in kofe v lokalu mater prodali. Mene ne morejo izsiljevat. Nimam kreditov, nimam sefa. Lahko mi edino kazen nabijejo ampak jo bom ze placala ce bo res treba, denar ni problem. Po hotelih ne spim, imam svojo hiso za dopust tako na morju kot v planinah, ce mi je za it.
Zdej se pa vprasajte je to prav, da izsiljujejo ljudi tako, da jim grozijo z izgubo eksistence.? Za moje pojme ne to ni normalno. Tistemu, ki se mu zdi tak nacin normalen manjka par kolesckov v glavi.
Daj ne klati neumnosti.
Cepila sem se takoj, ko sem dobila možnost, ker tako želim. Nimam pufov, v službi mi ni noben težil. Lahko tvegam, da sem ob zaposlitev.
ANtivakserji ste res tečni s tem, da težite kako smo bili drugi prisljeni v cepljenje, kako smo se cepili zaradi potovanj in podobno. To si vi domišljate. Res ste tečni kot driske.
Vcss, 29.12.2021 ob 09:39
Tako cepljeni in necepljeni se morajo testirat za it cez mejo. . Tako da ti si tvoj C kar nekam vtakni…
Se pa motiš. Odvisno kam greš. V Avstrijo grem brez testa. Vedno do sedaj. Pa kontrolirajo Green pass.
Slovenci pa sploh ne kontrolirajo na mejah. Tako, da iz AT greš brez kontrole.
se vidi da nisi, 29.12.2021 ob 09:16
Daj ne klati neumnosti.
Cepila sem se takoj, ko sem dobila možnost, ker tako želim. Nimam pufov, v službi mi ni noben težil. Lahko tvegam, da sem ob zaposlitev.
ANtivakserji ste res tečni s tem, da težite kako smo bili drugi prisljeni v cepljenje, kako smo se cepili zaradi potovanj in podobno. To si vi domišljate. Res ste tečni kot driske.
Ti. Vecino kar lepo izsiljujejo. Pa ce se nisi dojela, cepivo proti koroni ne pomaga.
Debili spet širite debilnosti.
Svet se zapira pred vakserji in zaradi vakserjev. Recimo Danska je bila vzor precepljenosti, zdaj pa se zapira in Avstrija se zapira pred debilnimi vakserji iz Danske.
Covid genocid je pokazal debilnost človeške vrste.
to bo še dovoljeno, 28.12.2021 ob 22:56
V Avstriji so najhujši antivakserji manj izobraženi pa priseljenci.
Ampak ni panike, Slovenci, ki se vsak dan vozijo na delo v Avstrijo, smejo biti necepljeni. Rabijo Slovence, da pucajo sekrete v Avstriji in delajo podobno slabo plačana dela.
Da bi šli pa na smučarijo v Avstrjio pa itak Slovenci nimajo keša, vsaj antivakserji ne.
Naši “izobraženci” itak niso sposobni kaj drugega kot pucat sekrete. Razen tistih, ki imajo v ožji družini izobražene sorodnike, ki so študirali na zahodnih fakultetah.
Še pomnite tovariši, kako so pred kakšnim mesecem v naši vladi stikali glave in razpravljali o tem ali imamo v Sloveniji kakšnega uglednega bivšega generala, ki bi Slovencem razložil zakaj je cepljenje tako zelo pomembno. Ker je portugalski general pri tem bil svetovno uspešen? Hudi frajerji so takrat izpadli 90% precepljeni Portugalci.
Danes za Portugalsko beremo:
Ministrica za zdravje Marta Temido je dejala, da bi Portugalska lahko dosegla 37.000 dnevnih primerov okoli 7. januarja prihodnje leto, češ da je porast okužb “ogromen pritisk” na sisteme zdravstvenega varstva in sledenja virusom.
Skoraj 90 odstotkov portugalskega prebivalstva je bilo cepljenih in skoraj 2,4 milijona ljudi je prejelo tretji “poživitveni” odmerek.
Me zanima, kako se počutijo danes. In kaj pravi general na to, da je svoj narod podvrgel cepljenju za katerega se je tako hitro izkazalo, da ne preprečuje širjenja okužb in ne zmanjšuje pritiska na bolnišnice.
Srčno upam, da preprečuje smrti. A to bo pokazal čas. Na Danskem namreč že trepetajo tudi zaradi tega.
vatikanske ječe, 29.12.2021 ob 10:25
Sprašujem yram.
Testiranje mi ne predstavlja nobene ovire. Jaz se tud sama doma testiram cisto tako za vsak slucaj. Narocam po spletu, v gostilno ne hodim, v sluzbo tudi ne. Ce pa moram kam it se grem pa testirat. Pa ne mi z vrsto, kako se caka v vrsti . Jaz nic ne cakam. Ce rabim test se zmenim, pridem, placam in grem. To je to.
yram, 29.12.2021 ob 10:58
Testiranje mi ne predstavlja nobene ovire. Jaz se tud sama doma testiram cisto tako za vsak slucaj. Narocam po spletu, v gostilno ne hodim, v sluzbo tudi ne. Ce pa moram kam it se grem pa testirat. Pa ne mi z vrsto, kako se caka v vrsti . Jaz nic ne cakam. Ce rabim test se zmenim, pridem, placam in grem. To je to.
Tako kot večina antivakserjev, ki pišejo semle gor, skratka. Ostale tvoje fantazijske štorije o denarju pustimo ob strani.
Kar se tiče cepiva, ja, pomaga – če le ima cepljeni dovolj protiteles na virus, kar pomeni cepljen v zadnjih nekaj mesecih ali pri nekaterih še dlje, odvisno od imunskega sistema posameznika.
Primer – prejšnji teden se je okužil antivakser, v roku ene ure na obisku okužil 5 oseb, sam obležal in že cel teden leži z vročino, glavobolom, bolečinami v kosteh, kašljem. Ostali, cepljeni imajo samo zelo rahle znake prehlada, brez vročine. Kako lahko torej ti, ki čepiš doma in ne hodiš nikamor, trdiš, da cepivo ne pomaga?
ja seveda, 29.12.2021 ob 11:31
Tako kot večina antivakserjev, ki pišejo semle gor, skratka. Ostale tvoje fantazijske štorije o denarju pustimo ob strani.
Kar se tiče cepiva, ja, pomaga – če le ima cepljeni dovolj protiteles na virus, kar pomeni cepljen v zadnjih nekaj mesecih ali pri nekaterih še dlje, odvisno od imunskega sistema posameznika.
Primer – prejšnji teden se je okužil antivakser, v roku ene ure na obisku okužil 5 oseb, sam obležal in že cel teden leži z vročino, glavobolom, bolečinami v kosteh, kašljem. Ostali, cepljeni imajo samo zelo rahle znake prehlada, brez vročine. Kako lahko torej ti, ki čepiš doma in ne hodiš nikamor, trdiš, da cepivo ne pomaga?
Kaj tocno tebi ni jasno.?Pri nas so vsi dali korono cez, tud cepljeni. Nimam razloga, da bi se cepila.
A bo slo.? Se enkrat- ne bom se cepila pa ce se na glavo postavis in nihce v nasi druzini se ne bo vec cepil, ker ne pomaga, vseeno so zboleli. Dojemi da smo se nekateri odlocili, da ne bomo vec sodelovali v tej igri. Zate pa verjamem, da moras ker si odvisen od drugih. Mi nismo.
Forum je zaprt za komentiranje.