Če vam je nekdo všeč, ga preverite?
Enkrat sem spoznala enga tipa, kateremu sem povedala, da sem diplomirala, in da bi rada še magisterij naredila. Čez čas sem ugotovila da se tip tko nekako čudno obnaša, kot da mi nič ne verjame, ha ha ha, prav smešno se mi je zdelo, ko mi je to nekoč priznal… in povedal, da je čekiral mojo diplomo na cobissu in ko je ni najdel je bil prepričan, da nakladam…
V bistvu sem mu pozabila dodati eno malenkost, ker v tem pogovoru sploh itak ni bila pomembna, namreč to, da sem diplomirala v Zagrebu in ne v Ljubljani, ter da kljub nostrifikaciji, diploma ni v cobiss sistemu……..
Meni se je en tip zlagal, kako se piše, rekel je, da je diplomiral … Njegove diplome ni bilo v cobissu, pa sem šla brskat dalje in ugotovila, kar sem povedala uvodoma. Še sam ni vedel, zakaj je to tako izpeljal, rekel je, da ko je enkrat sprožil ta plaz, ni več videl poti nazaj. Seveda mu potem nisem mogla verjeti ničesar več.
ah dej slabič, k boš ti resnico o sebi pisal, jo bom pa mogoče še jst, drugač pa kt sm že rekel, nisi neviden in ti je fino nastavljat dezinformacije… sram me pa ni, lahk bi bilo pa tebe.
uf, me je že strah, sej ni panike, ti kaj brskaj 😛 jst bom pa tud prišel do tebe, slej al prej, če ne drugač z enim al pa dvema klicema, imam dobre znance v tvojem koncu, k te sigurno poznajo. Glede na demografijo v vaših koncih sploh ne bo težko…
Forum je zaprt za komentiranje.