Če uvedejo PC
Nelly228, 05.11.2021 ob 22:30
Kaj boste naredili če uvedejo PC pogoj tisti ki ste preboleli pred več kot 6.meseci ali tisti,ki niste cepljeni?
Jaz sem prebolela in se ne bom cepila.
V službi me bodo verjetno odpustili in bom na socialki.
Ljudi ne morejo kar metati na cesto brez denarja. Nekomu se bo snelo in bo hudo. Od koga bodo pa črpali davke za blagajno, iz katere dobivajo plačo? Ne upajo pogojevat samo PC. S testerji tudi fajn služijo.
Tistih, ki ne želimo biti zajčki mengelejevskih poskusov, nas je kar veliko. Ni vrag, da ne bi stopili skupaj, če nam bodo hoteli prisilno vbrizga(va)ti nepreverjene zvarke.
V svoji okolici lahko vidim, kako se obravnava bolnike, ki se po cepljenju borijo s stranskimi učinki. Prej zdravi, vitalni ljudje, zdaj z resnimi, laboratorijsko dokazanimi težavami, katerim se je kvaliteta življenja po cepljenju močno poslabšala. Ne, ne gre le za dan ali dva vročine in bolečo ramo. Zanimivo tudi to, da v tujini kar beležijo stranske učinke, pri nas pa vse pomete jo pod preprogo, kot da so pri nas v uporabi popolnoma druga cepiva.
Stopili skupaj, 05.11.2021 ob 23:05
Tistih, ki ne želimo biti zajčki mengelejevskih poskusov, nas je kar veliko. Ni vrag, da ne bi stopili skupaj, če nam bodo hoteli prisilno vbrizga(va)ti nepreverjene zvarke.
V svoji okolici lahko vidim, kako se obravnava bolnike, ki se po cepljenju borijo s stranskimi učinki. Prej zdravi, vitalni ljudje, zdaj z resnimi, laboratorijsko dokazanimi težavami, katerim se je kvaliteta življenja po cepljenju močno poslabšala. Ne, ne gre le za dan ali dva vročine in bolečo ramo. Zanimivo tudi to, da v tujini kar beležijo stranske učinke, pri nas pa vse pomete jo pod preprogo, kot da so pri nas v uporabi popolnoma druga cepiva.
Čudno, tako veliko ljudi s težavami po cepljenju poznaš. Cele množice.
Pa kje si ti to, da imaš take okrog sebe?
Jaz ogromno ljudi poznam, ki so se cepili in ja, partnerka od enega znanca ima hude težave. Je ne poznam, vendar verjamem, da je zaradi cepiva. AMpak na drugi strani pa poznam kar nekaj ljudi, ki imajo težave zaradi covida. Za dva pa vem, da sta umrla.
stroka priporoča cepljenje, vlada jih podpira, potem se pa najde en jenulček, ki vas nateguje in ovčke prepriča, da je osvojil vso pamet tega sveta, vlada pa nemočno gleda v luft.
pa ne bi bilo treba storiti prav veliko, samo lačne vas bi morali pustit, necepljene, sicer bomo kmalu lačni vsi, ki bomo preživeli
hhm, 06.11.2021 ob 05:31
stroka priporoča cepljenje, vlada jih podpira, potem se pa najde en jenulček, ki vas nateguje in ovčke prepriča, da je osvojil vso pamet tega sveta, vlada pa nemočno gleda v luft.
pa ne bi bilo treba storiti prav veliko, samo lačne vas bi morali pustit, necepljene, sicer bomo kmalu lačni vsi, ki bomo preživeli
Kdaj in kje je Jenull bil proti cepljenju?
Forum je zaprt za komentiranje.