Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če te doleti okužba

Če te doleti okužba

Odgovor na objavo uporabnika
a pa si, 16.11.2021 ob 12:40

moj mož, 15.11.2021 ob 20:26

Corono v vsako vas, 15.11.2021 ob 20:05

imam covid, 15.11.2021 ob 19:53

jaz sem sicer bile že en par mesecev na visokih dozah C in D vitamina, kar pomeni od 1-3 grame C vitamina  + 2000 do 4000 ie enot D vitamina na dan, ker moj imunski sistem ni ravno fenomenalen (načeloma že 10 let vsaj 1x mesečno neka viroza, izjema je zadnja zima, ko zaradi lockdowna in mask in otrok doma, nisem bil bolan nič, začelo se je potem spet spomladi). Plus 5-6x tedensko 1-2 uri športa. Ko sem zbolel pred 14 dnevi za covidom, sem še malo povišal D vitamin in dodal 15-26 mg zinka, plus seveda C vitamin. Tak nekak.

In kako je kaj poteka/ je potekala prebolevanje bolezni?

Verjetno precej v blagi obliki. Začelo sicer z rahlimi prebavnimi motnjami + kar močne bolečine v želodcu, še isti dan nadaljevalo z nečim podobnim kot prehlad, tj. abnormalno pogosto kihanje, rahel nahod, rezanje v očeh, žgečkanje, praskanje v grlu. Naslednji dan vse še isto, kot našteto, plus občutek, kot da imam gripo, kar pomeni bolečine v mišicah in kosteh. Tako bilo ene 2-3 dni, potem je ostalo le ogromna količina sluzi, ki sem jo izkašljeval in še bolj šmrkal ven – a sluz je bila drugačna, kot pri prehladu, čista, bela. In tako še ene 5-7 dni. Okusa in vonja nisem izgubil, apetita tudi ne ravno. Vročine ves čas nisem imel. kašljal pravzaprav nisem, le zjutraj in parkrat na dan izkašleval enormne količine sluzi.  Počutje bilo zelo slabo ene 3 dni, gnilo potem še ene 5. Potem, kot rečeno, je bila moteča le količina sluzi in porabljeni robci. Nosni sprej sem uporabljal točno 10 dni, ker navodila so pa bila, da nos moram obdržat povsem prehoden.

Aja, čist tako btw., če tole ne bi bila korona, bi doma, če sploh, ostal šele tretji dan, 5 dan pa bil že nazaj v službi. Ker sem budala, šele zdaj to vidim.

A pa si se testiral in imaš s PCT testom potrjeno okužbo?

Potrjeno s PCR, seveda. Zdaj že zdrav.

Pa ni bilo tako nedolžno, kot se verjetno bere, gre bolj za to, da pred korono smo v službo hodili na pol mrtvi, pa z vročino, pa ne vem s čim vse. In to ni bilo prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close