Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Če ste še brez rezervacije dopusta. Predlagam tole… Pa še ugodno!

Če ste še brez rezervacije dopusta. Predlagam tole… Pa še ugodno!

Evo, moja žena omenila zdaj pri kosilu:

https://urlaub.kollers.at/de/sommer/11-667.html?gclid=EAIaIQobChMIh8PUrv2g2wIVVofVCh0W6AQVEAAYAiAAEgIFA_D_BwE

Midva sva bla pred leti tuki. Full je noro. Pa jezero je čisto ko špegu. Se splača

dolgo si ze zdoma kajne? Nase place temu niso kos 🙁

Ja lej, če primerjaš s hrvaškimi hoteli, je tole čist ista oz. cenejša varianta, plus tega je hrana na nivoju, postrežena v več hodih, vino zraven je izbrano, voda je čista ko solza, nobene klime ne rabiš v sobah (da se še prav nagravžno prehladiš) noči so dokaj hladne, spanec odličen, tišina in mir… Ne vem. 600/700 eur na osebo z vsem komfortom vseen ni tolk drago no. Ok, če družina res malo špara čez leto, si tut en tak dopust pomojem loh privošči. Je pa res, da so marsikateri v Sloveniji še vedno navajeni, da je treba na dopust obvezno za 14 dni in to v kamp prikolico, ki jo dobiš v sindikatu za 200 eur. Lej… Ne vem, pomojem da teh cajtov ni več.
Sploh pa, mi smo šli lansko leto jeseni v en hotel na Bledu. Ne bom ga imenoval. Men je bla katastrofa in hrana in vsa ponudba. Pa smo za 4 nočitve plačali 1500 eur!!! Še tiste masaže ki so ble, so ble neke dekline, ki pomojem niti dvotedenskega tečaja masiranja niso nardile. Najrajš bi jim reku, naj mi dajo dnar nazaj, pa če ga takoj za prvim ovinkom zapijem! Sem si reku, nikdar več!

Se mi zdi, da je osnova 14 dni dopusta. Zdej..ce ti prija hotel in si ga privoscis seveda super. Je pa to drago za 2t za 4 clansko druzino ob povprecnih placah. Ker dopusta je se kar nekaj med letom tj ni to edini place pa tega ne pokrivajo. Mi gremo za vse dopuste v app kjer jemo ko in kar nam pase (smo kar zbircni) in je 2x bolj prostorno, intimno in ene 5x ceneje :). Hotel mi je bolj neka wke varianta. Mi smo pa v socializmu hodil v hotele..ampak zivljenje obraca. Naj bo razlicno zakaj ne. P.s. Izgleda lepo!

1. ne rabiš klime, noči hladne… joj, no, komaj čakam poletje, da se segrejem, ti pa s hladnimi nočmi…

2. morda je za Nemce to ugodno, za nas ni, ker 700€ na osebo za en teden polpenziona ni nekaj ugodnga, je čisto spodobna in normalna cena…
Za 1.500€ greva midva z možem za en teden all inclusve na Korčulo, a ker nama ni za all inclusive, vzameva pol-penzion za 14 dni na Korčuli, ko se nama zahoče hotela, ko se pa nama zahoče miru in tišine, pa vzameva apartma tik ob morju za 700€ za 14 dni.

Sm si shranla, mogoče pa mojga dragega presenetm. Pa da par dni morja zamenjava z jezerom 😉

Še nisem bila pri tem jezeru, izgleda lepo. Sta si kaj ogledala, kaj posebnega počela v tistih koncih (poleg uživanja v hotelu)? Se mi zdi dovolj blizu za krajši izlet in me bolj zanima sama lokacija kot točno ta hotel. Kljub temu hvala za priporočilo, morda pa enkrat pride prav.

Hm, a veš kakšnih znamenitosti tam sicer veliko ni. Lahko si ogledaš grad malo nad Seebodnom, potem greš lahko na izlet s popotniško ladjico po jezeru (jezero je dolgo) in greš lahko na organiziran divji ribolov z večerjo. Imajo dva lepa golf igrišča, imaš pa tudi lepe popotniške peš poti po res neokrnjeni naravi. In travniki so napol hribčki in po trevnikih še vedno rastejo vse tiste travniške rožice, ki jih v Sloveniji pa travnikih zaradi gnojenja že dolg ni več. Nama je blo full luštno takrat. Res. Priporočam. Toplo priporočam.

Čez morje ga ni.
Jezero je jezero , morje je pa čisto nekaj drugega.
Ne zamenjam.

Moj moz sigurno tega hotela in tega jezera ne bo vidu ker pol me bo prisilu da bom morala it tja ampak to se ni najhuje. Najhuje je to da se bom morala tam dejansko gibat
Hvala ampak ne hvala
Selim jaz v hrvatsku preko poletja, bar je blizu, ležalnike imam pa tud :))

Kakor za koga. Morje je st.1 pri meni. Osvezitve v soci so pa takoj za jonskim morjem. Kulinarika zokrozi morski oddih, zato je grčija izbira, ki preprica.
Dalmacija sledi v jeseni. Se pa tudi zgodi – kot lani, ko je bil pasji vikend, da sva v istri
Preplavala neznosno soparo.

Si dejansko ne predstavljam dopusta v hotelu. Jih koristimo samo v kaki potovalni varianti, da zvecer prides, prespis in gres naslednje jutro naprej. Ce smo kje, kjer si naredimo “bazo” in hodimona oglede, si najamemo apartma.
A kot jih je ze zgoraj nekaj napisalo, poletje je sinonim za morje 🙂

tud jaz perferiram sladko vodo in tako jezera. Bolj naravno se mi zdi :). Resno slana voda me skomina na kozi, unici lase in lak. Ni mi vsec. Jezera so zakooon.

Mi vedno v hotel. Kuham celo leto in niti pod razno na dopustu. Ja. Lepse ob jezeru, kot ob morju.

Hm, a veš kakšnih znamenitosti tam sicer veliko ni. Lahko si ogledaš grad malo nad Seebodnom, potem greš lahko na izlet s popotniško ladjico po jezeru (jezero je dolgo) in greš lahko na organiziran divji ribolov z večerjo. Imajo dva lepa golf igrišča, imaš pa tudi lepe popotniške peš poti po res neokrnjeni naravi. In travniki so napol hribčki in po trevnikih še vedno rastejo vse tiste travniške rožice, ki jih v Sloveniji pa travnikih zaradi gnojenja že dolg ni več. Nama je blo full luštno takrat. Res. Priporočam. Toplo priporočam.
[/quote]
Vidim na Googlu, da ima kraj slovensko ime Jezernica ob Miljskem jezeru. Mislim, da bova šla z mojim res na en izlet tja, pa kolesa bova vzela s seboj, da se malo razgledava po okolici. Potem pa na eno dobro kosilo/večerjo. Si videl tam kakšno dobro restavracijo, poleg hotelske? Predvidevam, da sta vidva tam jedla samo v hotelu.
Vsekakor hvala za tale predlog in vse informacije.

Za kak vikend paket zgleda fajn, za cel teden pa jaz res ne bi šla tja. Pa za ta denar že letim nekam z avionom…

1. ne rabiš klime, noči hladne… joj, no, komaj čakam poletje, da se segrejem, ti pa s hladnimi nočmi…

2. morda je za Nemce to ugodno, za nas ni, ker 700€ na osebo za en teden polpenziona ni nekaj ugodnga, je čisto spodobna in normalna cena…
Za 1.500€ greva midva z možem za en teden all inclusve na Korčulo, a ker nama ni za all inclusive, vzameva pol-penzion za 14 dni na Korčuli, ko se nama zahoče hotela, ko se pa nama zahoče miru in tišine, pa vzameva apartma tik ob morju za 700€ za 14 dni.
[/quote]
Za 1.500 evrov se midva z možem z avtom in šotorom 2 tedna potepava po Evropi. Umrem od muke en teden v hotelu in na istem mestu, da o 14 dneh sploh ne govorim. All inclusive sem pa sprobala samo enkrat za 3 dni in ker mi ni do celodnevnega čepenja v hotelu in nonstop hrane, se tega ne bom šla nikoli več.
Hvala bogu smo različni.

Za 1.500 evrov se midva z možem z avtom in šotorom 2 tedna potepava po Evropi. Umrem od muke en teden v hotelu in na istem mestu, da o 14 dneh sploh ne govorim. All inclusive sem pa sprobala samo enkrat za 3 dni in ker mi ni do celodnevnega čepenja v hotelu in nonstop hrane, se tega ne bom šla nikoli več.
Hvala bogu smo različni.
[/quote]

[/quote]

Ali mi lahko zaupate, kje najti apartma v miru in tišini tik ob morju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close