Če starejši zaposleni in nosečnica nista cepljena ju lahko odpustim
Ena južna neprijavljena, 09.08.2021 ob 21:39
Uff, sam čakam da mi moj delodajalc kaj tazga prbije. Zaenkrat je še normaln, bomo vidl do kdaj bo tak ostal.
Neki zakona in svoje pravice poznam. Me res zanima kdo je tist in kater je tist zakon, da ti lahk vzamejo pravico do dela.
Dej dojem že, da PCT nima zakonske podlage, kazn za diskriminacijo, pa še druge kazni bi kršu, pa ima zakonsko podlago.
Takih zakonov je en kup, lahko prelistaš cel ZDR-1 in ZVZD-1 in uporabiš malce domišljije. Imaš primere, ko se je človek izšolal za neko delo in kasneje ni opravil zdravniškega – kaj misliš, da so ga zaposlili? Si šofer in izgubiš vozniško dovoljenje – kaj lahko sledi? Si zaposlen v podjetju in nočeš delati varnosti pri delu – kaj lahko sledi?
Na koncu je pač pomembno kako in kje je PCT definiran. Če bi ga definirali v ZNB ali ZVZD potem ima lahko delodajalec možnost da te odpusti, če nimaš opravljeno, kar zahteva zakon.
Treba se je zavedati, da lahko država pritisne na delodajalce in le-ti kasneje ta pritisk vršijo naprej.
Jona z ribo, 10.08.2021 ob 07:42
Ja kako ste eni pametni, kaj jeste, da ste taki biseri inteligence.?
A zdaj naj pa mi odpustimo preverjene, ulavfane in dobre delovce, ki ustvarjajo dobicek samo zato ker niso cepljeni in vzamemo nesposobneze, ki so cepljeni. Mislite, da sva na glavo padla in se nama je mozak pretresel, da bova sama sebi skodovala.? Nikoli nismo diskriminirali ne po nacionalnosti, ne po spolni usmerjenosti niti po barvi koze in tudi po tem ne bomo ali si cepljen ali nisi. Tudi ce bi morali placati teste imamo se vedno vec koristi od sposobnih zaposlenih kot izgube s testi. Zaradi par jurjev ne bomo propadli. Svoje firme naj unicujejo pezdeti na drzavnih placah, tuje naj pa pri miru pustijo.
je problem v stroški s testi za testiranje, ki jih bo imel delodajalec za necepljene vsakodnevno ali tedensko, ker država po avgustu tega ne bo več financirala. Cepljeni delavci bodo s tega vidika ugodnejši za delodajalca. Verjetno se je čistka med sposobnimi in nesposobnimi naredila že pred cepljenjem, ker, kje piše, da se cepijo samo nesposobni? Ponavadi so sposobni tudi bolj razgledani, zato so hkrati tudi cepljeni, ni pa nujno.
Komaj čakam da zaposlim nekoga iz bazena cepljenih – ovčic iz JS, ki ne znajo uporabljat možganov in samo čakajo, da jim vsakega 5ega pade plača na trr, delat pa niso vajeni,
al pa kakega starega tik pred penzijo
al pa kakega kronično bolanega, ki se je šel cepit, ker ga je bilo strah, da še korono faše…
Rajši dam delavcem 50 eur poleg za teste.
Zdgvhbn, 10.08.2021 ob 07:21
ghopšć, 10.08.2021 ob 07:04
Lenobalenoba, 10.08.2021 ob 07:00
Če se delavec ne bo želel cepiti in bo strošek testiranja na 48 ur padel na delodajalca, mislim da bodo ljudje masovno dobivali odpovedi. Prav ali pa ne, bo delodajalca necepljeni stal 100+ evrov na mesec vec in pa se daljsa covid odsotnost v primeru bolezni.
Masovno dobivali odpovedi? Ti torej misliš, da delodajalci ne rabijo delavcev? Jih imajo samo zato, ker imajo fetiš na izplačevanje plač? Odpuščanje delavcev v tem primeru pomeni propad gospodarstva. Saj se zavedate tega?
Oh, mislite si ne koliko ljudi caka v vrsti za nekatera delovna mesta… Dolocene panoge bodo problem, se strinjam, vecina pa ne.
Ponavljam, cepilci očitno mislite, da so delavci na svojih delovnih mestih zaradi lepšega, v resnici pa jih nihče ne potrebuje in za vogalom jih stoji več tisoč, ki bodo od danes do jutri znali opravljati taisto delo. Potem se boste pa zbudili.
excell159, 10.08.2021 ob 09:46
Takih zakonov je en kup, lahko prelistaš cel ZDR-1 in ZVZD-1 in uporabiš malce domišljije. Imaš primere, ko se je človek izšolal za neko delo in kasneje ni opravil zdravniškega – kaj misliš, da so ga zaposlili? Si šofer in izgubiš vozniško dovoljenje – kaj lahko sledi? Si zaposlen v podjetju in nočeš delati varnosti pri delu – kaj lahko sledi?
Na koncu je pač pomembno kako in kje je PCT definiran. Če bi ga definirali v ZNB ali ZVZD potem ima lahko delodajalec možnost da te odpusti, če nimaš opravljeno, kar zahteva zakon.
Treba se je zavedati, da lahko država pritisne na delodajalce in le-ti kasneje ta pritisk vršijo naprej.
Ja excell159, za primere kot jih omenjaš je valjda normal, ne morš brez izpita bit šofer….
Za PCT je pa čist neki druzga. V katerm zakonu piše da necepljen zgubi službo? Ni nobene osnove da jo zarad tega zgubim. Itak, sej vem da bodo eni delodajalci probal, naj, pa da vidmo. Država valjda lahk prtisne na delodajalca, ta pa pritisk potem vrši naprej. Ampak odlok ni zakon in če bi že na kakršnkol način dobil kazn, mu jo s pritožbo ne bi blo treba plačat. Tko pa sodeluje tud on v tem.
Še testirat se nism dolžna če bi delodajalc to zahtevu.
Sej se bo to začel dogajat da ti bo delodajalc probu kej uturit pod nos da podpišeš kakšn aneks, dogovor…na katerm bo pisal neki kar jst nočm. Se morte pa zavedat da vsak, ki vam da kej tazga za podpisat, osebno odgovarja in ga lahk osebno preganjam, ker krši moje človekove pravice, pa naj bo to kdorkol al direktor al vodja….tožm ga lahk za diskriminacijo, enakopravnost, grožnjo, duševno ali telesno mučenje…
Moje telo je moja osebna in zasebna odločitev.
Forum je zaprt za komentiranje.