Če si kdo naše Obale (poceni) miru in sonca zaželi…
Ta post bom dal v tri (pod)forume, ker ne vem točno, kam bi:
Edo Kren ima v majhnem mestu (njemu ljubem) na Obali majhno garsonjero, ki jo ne rabi pogosto, pravzaprav sameva, ker jo je namenil otrokom ali obiskom – ti so pa preredko tam. Je tik ob morju. Da bi lažje preživel in prostor tam oživel, se je odločil, da jo bo začel oddajati, vendar; ne gre se mu za neko hudo pridobitno tržno ceno, bolj za to, da morda komu veselje naredi, ki si dražjega dopusta ne more privoščiti.
Še najraje bi jo oddal takim, ki ne kadijo, znajo pa za sabo pospraviti tako, kot je treba. Mogoče samskim ali mamicam z enim ali dvema otrokoma. Mogoče takim, ki so v krizi; naj gredo za nekaj dni tja, se spočijejo in – najdejo same sebe (spet). Udobja (po meri) je za tri, zjutraj, ko se zbudiš, lahko vidiš morje, ob večerih pa na vrhu hiše na terasi lahko gledaš nad mesto, kako sonce zaide in se ugašajo luči. Parkirišče uredim, lahko tudi prevoz, je pa itak avtobus v bližini tudi, prav tako trgovina, tržnica, vse…
Ne bo zastonj – to je res. O vsem se bomo dogovorili prej, lahko pošljem tudi slike. Ni poletje edini čas biti tam; kogar te dni ni tam, mi ne bi verjel, kako lepo in mirno je. In že toplo. Da kar boli… Bomo “skombinirali” kaj…
Pozdravljen!
Tudi mene zanima malo več o tej vaši ponudbi.
Če vas ne moti(upam,da ne):smo družinica,imamo 2 majhna otroka,z možem sva nekadilca,pošljite ponudbo tudi nam…
Kje na obali pa ste točno?
moj mail: damjan-str@volja.net
Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.