Ce se ne boste cepili, bo jesen zaprta
Pri delodajalcu nismo bili upravičeni do nobenih subvencij, v spomladanskem valu lani sem del časa delala od doma, potem sem ves čas v službi.
Plača se mi ni spremenila, do dodatkov nismo upravičeni. Tudi bonov še nisem pokoristila.
Pa okužila se tudi nikjer nisem. Cepila se pa ne bom.
Aja, do zobozdravnika pa pridem normalno, zdravnika pa zadnji 2 leti nisem potrebovala, tako da ne vem, kako je z dostopom do njega. A glede na to, koliko hodi tja moja mama, ni problemov.
upsssd, 05.07.2021 ob 14:30
Ce se ne boste vsaj 70 procentno pocepili, bo jeseni drzava spet zaprta. In upam, da drzavne pomoci ne dobijo anticepilci.
Nimam se kaj poleti cepit, ko do jeseni ne bo več efektivno. Poleti pa sonce pobija bacile in viruse po naravni poti. Če so preveč cepiva naročili in na lagerju ostaja, pa to ni problem in krivda necepljenih.
ah ja, 06.07.2021 ob 10:44
Uničujejo gospodarstvo, starše in otroke. Zaprto bo ne glede na to koliko se jih bo ali se jih ne bo cepilo. Isto napako delajo kot lani. Zmajem vse odpret, potem pa septembra jeba. Idiotizem na vrhuncu.
Že tretje leto brez pravega pouka! So bile še kje v Evropi tako dolgo zaprte šole, kot pri nas?
ubogi otroci, 06.07.2021 ob 10:56
Že tretje leto brez pravega pouka! So bile še kje v Evropi tako dolgo zaprte šole, kot pri nas?
S tem da farmacija še dodatno služi ravno na mladostnikih; saj vse več otrok in mladostnikov potrebuje psihološko in celo psihiatrično pomoč in tudi zdravila im predpisujejo…. Uničujejo mladino; njihove razvijujoče se še možgane
uničena generacija mladine, 06.07.2021 ob 11:12
S tem da farmacija še dodatno služi ravno na mladostnikih; saj vse več otrok in mladostnikov potrebuje psihološko in celo psihiatrično pomoč in tudi zdravila im predpisujejo…. Uničujejo mladino; njihove razvijujoče se še možgane
Naj služijo, samo otroke naj pustijo, naj jim pustijo otroštvo, naj jim dovolijo normalno učenje.
kokoši, 06.07.2021 ob 01:52
NE NE GREM SE CEPIT.
Kar naj bo jesen zaprta in ponovno šolajte otroke od doma dokler ne boste krepnili od izčrpanosti.
A ste na referendumu podprli pravice istospolno usmerjenih? A ste? Ali pa ste le levičarski gnoj, ki je raje šel tisto sončno nedeljo v naravo ker se ni šlo za vaše pravice? NO Z TEM STE GLASOVALI ZA JANŠO.
Jaz pa sem torej šel glasovati na zadnjih volitvah za vašega Janšo, SDS. Potem je pa še korona prišla, zdaj pa imate ko vas hebejo, kot ste prj pustili, da hebejo nas!
A paše?
He he he! Vedno bolj jasno je, da bo že poletje zaprto, že avgusta. he he
Vse se vrača, vse se plača.
Če še niste opazili, vsako jesen je neka kriza. Oktober je bil vedno čas za podražitve, štrajke, še sploh v javni upravi, pd. Zakaj bi bilo letos drugače? Cepit ne silijo zato, da se prišpara na protikoronskih ukrepih ?.
Ampak zato, ker se cepivu izteka ROK TRAJANJA! Eno pošiljke Astrazenece ravno zato doniramo Egiptu.
Zato pa sedaj dobimo na voljo še tretji, kao POŽIVITVENI odmerek. Saj so objavili katera cepiva so to, itak bodo vsi tako naredili. Čemu tretji odmerek, če za ena MRN cepiva reklamirajo, naj bi bila dosmrtna zaščita? Lepo se sliši, ampak vedno bodo našli nove različice virusa.
Če so šli v strošek digitalnih cepilnih certifikatov je jasno, da tega ne bo konec.
Luna575, 05.07.2021 ob 17:20
Zdravstveni delavci so se morali cepiti, da ohranjajo življenja ljudi in so premalo plačani za svoje trdo in plemeniti delo. Vi pa komaj čakate da se ljudje ne cepijo da boste lepo doma, molzli plačo in dodatke. Sram naj vas bo!!! ??
Premalo plačani da so? Zakaj se potem hvalijo, kako so vlekli od 30% navzgor dodatkov k plači, čeprav so čakalnice samevale? Zanimiva je tudi statistika, koliko zdravnikov in drugih zdravstvenih delavcev si je v času epidemije kupilo nepremičnine.
..saj niste resni; ob podatku, da so ogrozeni (80+) samo 60% precepljeni, se je naj mlajši sekiramo in cepimo – zakaj že?
Če odrasel clovek ni toliko, da bi ob – dokazani – zivlj.ogrozenosti zase poskrbel, naj jaz, ki nisem zivlj.ogrozena poskrbim za statistično vecjo rpecepljenost; ampak starci bodo vseeno množično trpalo bolnisnice – torej, kdo je tikaj nor, vas vprasam..
Tudi če se boste cepili, bo jesen zaprta, ker je vse vnaprej splanirano! Sprva so govorili, da zadostuje 70% precepljenost, sedaj so se popravili in govorijo 90%. Prvo naj se uskladijo! Za nekatera cepiva zadostuje en odmerek, druga dva, proizvajalci priporočajo tretjega za poživitev, oziroma regeneracijo.Tega, kar počne današnja znanost, zdrava logika, oziroma normalen ljudski um ne more predelati!
Plavi, 10.07.2021 ob 12:46
Tudi če se boste cepili, bo jesen zaprta, ker je vse vnaprej splanirano! Sprva so govorili, da zadostuje 70% precepljenost, sedaj so se popravili in govorijo 90%. Prvo naj se uskladijo! Za nekatera cepiva zadostuje en odmerek, druga dva, proizvajalci priporočajo tretjega za poživitev, oziroma regeneracijo.Tega, kar počne današnja znanost, zdrava logika, oziroma normalen ljudski um ne more predelati!
Logike ni zato, ker je vse skupaj laž.
Forum je zaprt za komentiranje.