Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice če se na morju pojavijo kakšni izpušačji ali kakšna alergija- kaj je dobro imeti s sabo?

če se na morju pojavijo kakšni izpušačji ali kakšna alergija- kaj je dobro imeti s sabo?

Prvič se odpravljamo z našim cukrom na morje.

Če se na morju pojavijo kakšni izpušačji ali kakšna alergija – s čim pomagati?
kaj je dobro imeti s sabo?

Ker imam dva alergika definitivno na morje vzet nekaj za zaščito pred insekti, pa flaško Claritine sirupa in pa Kamagel ali Fenistil.

Ognjičevo mast. Sama sem sicer dobila alergijo na določeno stvar v natikačih, verjetno na kakšno barvilo, ker drugače je bilo iz usnja. Toliko me je srbelo, da sem skoraj znorela. Ni pomagalo nobeno mazilo za lajšanje srbečice (uporabila sem kamagel). Potem mi je mama dala ognjičevo mast – in v dveh dneh se je koža tako zboljšala da ni bilo za verjet.

Kaka domača rakijica pomaga….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

eden od naših malih ima alergijo na sonce, zato mu zdravnica pred morjem predpiše sirup, ki ga jemlje vsak dan morja in je potem ok. ko pa tega še nismo nosili s seboj, smo ga mazali s Fanistilom, ampak je bilo bolj tak tak, “držalo” par minut po nanosu, potem je spet srbelo.

ne nosim s sabo nič. če bi kja potrebovali bi pač šli v lekarno

Kalcij tablete za alergijo na sonce.

Če greste s “cukrom” na morje ne rabite nič – je to mišljen vaš pasji cucek ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close